Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterijos pasaulyje :)

QUOTE(Ramunytėė @ 2009 02 27, 12:16)

Ačiū hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 02 26, 21:15)
Už formulytę ačiū, bandysiu skaičiuotis, o šiaip tai išskaičiuot turėtų psd 6proc. ir gpm, o jeigu neparašei prašymo taikyt npd ir pnpd tai jie ir netaiko nieko  mirksiukas.gif nes ir prie reikalaujamų dokumentų aiškiai parašyta, kad reik užpildyt prašymą ir atnešt iš darbovietės pažymą apie taikytus npd ir pnpd jeigu tarkim dekretas mėn viduryje išeina  mirksiukas.gif
Papildyta:
Nu buvau kažkur užtikus dabar va kuičiu ir neberandu kur  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
Ogi vagi radau http://www.sodra.lt/lt/pasalpos

as nesiau dokumentus tvarkyti pacioj sausio pradzioj, tai tada dar darbotojos nezinojo visos info ir pakiso man sena NPD prasymo forma, tik tam, kad pazymeciau koks man NPD priklauso ir ar priklauso PNPD.
Kadangi tai pirmas vaikas, tai man tik NPD priklauso, bet koki butent jie pritaike doh.gif kazkokie vejai man gaunasi.
O gali buti taip, kad jie kiekvienam dekreto menesiui taikytu skirtinga NPD?
ar tarkim tai, kad pirmas dekreto menuo prasideda nuo 5d., o ne nuo 1d. irgi turi itakos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2009 02 27, 12:52)
as nesiau dokumentus tvarkyti pacioj sausio pradzioj, tai tada dar darbotojos nezinojo visos info ir pakiso man sena NPD prasymo forma, tik tam, kad pazymeciau koks man NPD priklauso ir ar priklauso PNPD.
Kadangi tai pirmas vaikas, tai man tik NPD priklauso, bet koki butent jie pritaike  doh.gif  kazkokie vejai man gaunasi.
O gali buti taip, kad jie kiekvienam dekreto menesiui taikytu skirtinga NPD?
ar tarkim tai, kad pirmas dekreto menuo prasideda nuo 5d., o ne nuo 1d. irgi turi itakos?  g.gif

Nu tai jeigu pagal seną formą tai 320 buvo NPD o naujas priklauso nuo to kokia alga buvo, jeigu iki 800lt tai 470 jeigu daugiau tai apskaičiuojamas pagal formulę, tarkim jeigu alga yra pastovi tai ir NPD pastovus kas mėnesį, bet pvz pas mane algos kinta tai kiekvieną mėn turiu skaičiuot naujai, nes pvz praietą mėn žmogus uždirbo 1000lt o šį gal susidarys tik 750 nu ir va tokia valakita, bet Sodros tai pastovus turėtų būt, nes gi jie paskaičiuoja kokia suma pagal visus vidurkius priklauso kas mėn išmokėt, o jeigu tarkim dekretas buvo nuo sausio kokios 8 dienos tai iki tos dienos atlyginimą turėjo paskaičiuot ir įmonė ir jeigu įmonėje buvo pritaikytas NPD tao Sodra prašo pažymos ir tada jie nebetaiko tą mėnesį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 02 27, 12:59)
Nu tai jeigu pagal seną formą tai 320 buvo NPD o naujas priklauso nuo to kokia alga buvo, jeigu iki 800lt tai 470 jeigu daugiau tai apskaičiuojamas pagal formulę, tarkim jeigu alga yra pastovi tai ir NPD pastovus kas mėnesį, bet pvz pas mane algos kinta tai kiekvieną mėn turiu skaičiuot naujai, nes pvz praietą mėn žmogus uždirbo 1000lt o šį gal susidarys tik 750 nu ir va tokia valakita, bet Sodros tai pastovus turėtų būt, nes gi jie paskaičiuoja kokia suma pagal visus vidurkius priklauso kas mėn išmokėt, o jeigu tarkim dekretas buvo nuo sausio kokios 8 dienos tai iki tos dienos atlyginimą turėjo paskaičiuot ir įmonė ir jeigu įmonėje buvo pritaikytas NPD tao Sodra prašo pažymos ir tada jie nebetaiko tą mėnesį  mirksiukas.gif

bet as suprantu, kadangi dekretas nuo sausio, tai jau NPD pagal nauja tvarka turi skaiciuoti rolleyes.gif tu kai gausi dekreto pinigelius ir jei tau ismoketa suma sutaps su tavo paskaiciuota, duok zinot 4u.gif
o jei jis pas mane dekretas baigiasi geguzes 10d. tai jauciu uz geguzi jau netaiko NPD? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2009 02 27, 14:11)
bet as suprantu, kadangi dekretas nuo sausio, tai jau NPD pagal nauja tvarka turi skaiciuoti  rolleyes.gif tu kai gausi dekreto pinigelius ir jei tau ismoketa suma sutaps su tavo paskaiciuota, duok zinot  4u.gif 
o jei jis pas mane dekretas baigiasi geguzes 10d. tai jauciu uz geguzi jau netaiko NPD?  g.gif

O biesas su jais žino, man dabar bevažiuojant į mokesčius šovė tokia išganinga mintis, kad pvz jie man pakiša tą laisvos formos prašymą aš parašau kad man taikytų tarkim 350lt to NPD+PNPD ir jie man šast ir pritaiko už visą laiką tiek kiek prašyme nurodžiau nepaisant to kad ten išeis daugiau nei du mėn doh.gif doh.gif sumislijau dar parašyt sodrai užklausimą ir prašyme nurodysiu kiek tiksliai centas į centą ir už kokį laikotarpį man taikyt, kad jie netyčia neapsiriktų vo taip va, o jeigu kam reiks susižvejojau excelinį failą dekretui ir vaiko priežiūrai susiskaičiuot lentelės yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai jeigu norinčių bus prašau rėkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 02 27, 17:02)
O biesas su jais žino, man dabar bevažiuojant į mokesčius šovė tokia išganinga mintis, kad pvz jie man pakiša tą laisvos formos prašymą aš parašau kad man taikytų tarkim 350lt to NPD+PNPD ir jie man šast ir pritaiko už visą laiką tiek kiek prašyme nurodžiau nepaisant to kad ten išeis daugiau nei du mėn  doh.gif  doh.gif sumislijau dar parašyt sodrai užklausimą ir prašyme nurodysiu kiek tiksliai centas į centą ir už kokį laikotarpį man taikyt, kad jie netyčia neapsiriktų vo taip va, o jeigu kam reiks susižvejojau excelinį failą dekretui ir vaiko priežiūrai susiskaičiuot lentelės yra  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tai jeigu norinčių bus prašau rėkti  mirksiukas.gif

Sveikute, smile.gif man labai reiketu tos lentutes, as i dekreta iseinu kovo men. viduryje. nestuke.gif Tai man labai aktualu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(era^ @ 2009 02 27, 20:52)
Sveikute,  smile.gif man labai reiketu tos lentutes, as i dekreta iseinu kovo men. viduryje.  nestuke.gif Tai man labai aktualu. Aciu  4u.gif

Emailiuką man į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 02 27, 17:02)
O biesas su jais žino, man dabar bevažiuojant į mokesčius šovė tokia išganinga mintis, kad pvz jie man pakiša tą laisvos formos prašymą aš parašau kad man taikytų tarkim 350lt to NPD+PNPD ir jie man šast ir pritaiko už visą laiką tiek kiek prašyme nurodžiau nepaisant to kad ten išeis daugiau nei du mėn  doh.gif  doh.gif sumislijau dar parašyt sodrai užklausimą ir prašyme nurodysiu kiek tiksliai centas į centą ir už kokį laikotarpį man taikyt, kad jie netyčia neapsiriktų vo taip va, o jeigu kam reiks susižvejojau excelinį failą dekretui ir vaiko priežiūrai susiskaičiuot lentelės yra  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tai jeigu norinčių bus prašau rėkti  mirksiukas.gif

tai kai gausi atsakyma is Sodros, papasakok mirksiukas.gif
siunciu tau e-maila i AZ, is anksto dekoju uz lentele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2009 02 27, 23:09)
tai kai gausi atsakyma is Sodros, papasakok  mirksiukas.gif
siunciu tau e-maila i AZ, is anksto dekoju uz lentele  4u.gif

Tai kas be ko kad pasipasakosiu, failiukas išsiųstas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 02 28, 16:13)
Tai kas be ko kad pasipasakosiu, failiukas išsiųstas  mirksiukas.gif

aciuks.gif viska gavau smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif pries puse metu jusu klausiau:
Turiu klausimeli, dirbu imoneje daug metu vienose pareigose 0,5 etato , nuo sio menesio mene priime toje pacioje imoneje kitoms anraeilems pareigos pilnu etatu (bandomasis laikotarpis 3 men.) pirmose pareigose turiu nepanaudotu atostogu uz siuos metus, suprantu, kad bandomuoju laikotarpiu tu atostogu panaudoti negalesiu, bet pasibaigus bandomajam ar galesiu abejose pareigose atostogauti, ar turiu pirmose pareigose imti atostogas dabar o antrose igysiu teises tik po puses metu
Taigi tas puse metu jau praejo ir as galiu jau imti atostogas, taciau iskilo dar vienas klausimas, kaip dabar su tom papildomom atstogom schmoll.gif ar priklauso man papildomos atostogos + 3 dienos ir antraeilese pareigose(imoneje dirbu daugiau nei 10 metu) g.gif logiskai tai dirbu toje pacioje imoneje, bet antraeilems pareigoms sudare kita darbo sutarti g.gif Gal kas susiduret su panasia situacija ax.gif
Atsakyti
SVEIKI VISI,

turiu klausimuką apie komandiruotes lietuvoje. jei komandiruojam darbuotojus dirbti i kita miesta, ar yra koks nors apribojimas menesinio darbo užmokescio (be komandiruotpinigių) ar galima darbo sutartyje rašyti minimumą? ar turi būti ne maažesnis kokiai nors sumai?
Atsakyti