Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterijos pasaulyje :)

Įmonė suteikė paramą registruotiems paramos gavėjams ne grynaisiais - pamaitino renginio dalyvius už 2000Lt.
Su dokumentacijom ir deklaracijom viskas aišku. Kaip viską sutvarkyti buhalteriškai ŪOŽ? unsure.gif
Atsakyti
Labuka, pirmą kartą pildau ketvirtinę SoDros ataskaitą ir iškilo klausimas 4u.gif ar į ataskaitą traukiamos apskaičuotos sumos ar išmokėtos? Gal kvailai skamba, bet man, kaip pirmakartei, sudėtinga dar blush2.gif pvz, už kovo mėn sumos yra apskaičiuotos,bet jos išmokamos bus balandžio mėn. g.gif bet jas,kaip suprantu,vistiek traukti? pvz, SAMF4 M3.3 eilutėje už kovo mėn.. blush2.gif
Atsakyti

O tiesa, gal galite paaiškinti, kokios sumos rašomos SAMF4 M9 ir M10 eilutėse? Nelabai suprantu "įskaita" ir "nurašytos sumos"
Iš anksto ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KYM: 07 balandžio 2009 - 18:10
KYM, skirtingai nuo GPM deklaracijų. Sodrai reikia pateikti atlyginimų priskaitymus. Taigi į 1 ketv. ataskaitą trauksi sausį, vasarį ir kovą priskatytas sumas prieš okesčius.

Dėl SAM langelių nežinau, nes prie savęs dabar neturiu blanko
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2009 04 07, 19:15)
KYM, skirtingai nuo GPM deklaracijų. Sodrai reikia pateikti atlyginimų priskaitymus. Taigi į 1 ketv. ataskaitą trauksi sausį, vasarį ir kovą priskatytas sumas prieš okesčius.

Dėl SAM langelių nežinau, nes prie savęs dabar neturiu blanko

ačiū 4u.gif gerai įsigilinusi taip ir supratau 4u.gif užpildžiau viską, klaidų nemeta, gal bus gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2009 04 07, 19:48)
ačiū  4u.gif gerai įsigilinusi taip ir supratau  4u.gif  užpildžiau viską, klaidų nemeta, gal bus gerai  blush2.gif

issiusk pradzioje sodrai emeilu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas ataskaitų kankinės biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif

klausykitės įklimpau, gavau naują ataskaitą statitstikai daryt DA-01 (darbo apmokėjimo statistinio tyrimo) skaitau skaitau ale nei velnio nesuprantu nei nuo ko pradėt nei ką, gal kuri netyčia darėt tokią?
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 04 08, 10:44)
Labas rytas ataskaitų kankinės  biggrin.gif  biggrin.gif  tongue.gif

klausykitės įklimpau, gavau naują ataskaitą statitstikai daryt DA-01 (darbo apmokėjimo statistinio tyrimo) skaitau skaitau ale nei velnio nesuprantu nei nuo ko pradėt nei ką, gal kuri netyčia darėt tokią?

aš darau ax.gif
matyt taip sąžiningai darydavau, kad ir šiemet vėl teks pildyti doh.gif
o kas ten neaišku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2009 04 08, 11:06)
aš darau  ax.gif
matyt taip sąžiningai darydavau, kad ir šiemet vėl teks pildyti  doh.gif
o kas ten neaišku  ax.gif

Nu tfu tfu baigiu išsinagrinėt, tai kaip supratau nereikia pildyt tik 1 skyriaus 1 eilutės visa kita teks kankint doh.gif doh.gif doh.gif neturiu ką veikt tai sakau gal dar kokias 12 galėčiau padaryt kiekvieną ketvirtį kyla noras apvemt segtuvą, o statitstikai paskambinus kur nors pasiųst blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 04 08, 11:21)
Nu tfu tfu baigiu išsinagrinėt, tai kaip supratau nereikia pildyt tik 1 skyriaus 1 eilutės visa kita teks kankint doh.gif  doh.gif  doh.gif neturiu ką veikt tai sakau gal dar kokias 12 galėčiau padaryt kiekvieną ketvirtį kyla noras apvemt segtuvą, o statitstikai paskambinus kur nors pasiųst  blush2.gif  blush2.gif

aš jau ne sykį statistiką "lengvai pabaru" kai skambina man priminti, kad ataskaita kokia nepateikta biggrin.gif bet kita vertus, na ką tos moteriškės kaltos, tai paburnojam ir tiek , nepiktybiškos jos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2009 04 08, 11:55)
aš jau ne sykį statistiką "lengvai pabaru" kai skambina man priminti, kad ataskaita kokia nepateikta  biggrin.gif  bet kita vertus, na ką tos moteriškės kaltos, tai paburnojam ir tiek , nepiktybiškos jos  ax.gif

Duokit man porą granatų parodysiu kur jas reikia padėt, ne vargšės moterytės ten dirbančios kaltos kuriom va tuoj vėl nuo 700 algos dar apkarpys, reik aukščiau taikyt blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
aš tų statistikos formų bilė kiek pildau kas ketvirtį ir tikrai nuo jau darosi bloga, naudos nematau jokios unsure.gif tik laiko gaišimas... ax.gif
Atsakyti