Vakar buvau sodroj tai inspektorė irgi minėjo, kad pratęstas laikas , nes programos lūžinėja
QUOTE(raimaza @ 2009 04 09, 10:45)
Vakar buvau sodroj tai inspektorė irgi minėjo, kad pratęstas laikas , nes programos lūžinėja 
Aha lūžinėja, vienos įmonės priėmė ir šiandien leido prisijungt, paskui vėl ištrenkė von iš sistemos
Labuka,
dėl SAM formos, tai skambino iš SoDros, sakė nebedaug beliko laiko originalo pristatymui.. nesakė apie pratęstą terminą
bet užtat klaidų pridariau.. gal galit paaiškinti, ar SAMF4 formoje reikia įtraukti ir per ataskaitinį ketvirtį atleistų darbuototjų duomenis? aš traukiau, nes supratau, kad visos apskaičiuotos ir išmokėtos įmokos priklauso.. nu pati niekaip nerandu tų klaidų..
o sakė, kad apskaičiuotos ir sumokėtos sumos nesutampa
dėl SAM formos, tai skambino iš SoDros, sakė nebedaug beliko laiko originalo pristatymui.. nesakė apie pratęstą terminą
KYM, net Sodros tinklalapy yra pranešimas, kad pratęsta
O dėl klaidų, tai labai sunku ką patart, kai nematai skaičių. Šiaip į SAM f4 reikia traukti visus priskaitymus ir dirbančiųjų ir atleistųjų. Pasitikrinti gali taip: suskaičiuok dirbančiuosius iš priedo SAM3SD, pridėk visų atleistų priskaitymus, o tiksliau visus 2SD pirmo ketvirčio ir turi gautis F6 laukelis
O jau įmokos x 39,98 proc.
QUOTE(ignasser @ 2009 04 09, 12:35)
KYM, net Sodros tinklalapy yra pranešimas, kad pratęsta
O dėl klaidų, tai labai sunku ką patart, kai nematai skaičių. Šiaip į SAM f4 reikia traukti visus priskaitymus ir dirbančiųjų ir atleistųjų. Pasitikrinti gali taip: suskaičiuok dirbančiuosius iš priedo SAM3SD, pridėk visų atleistų priskaitymus, o tiksliau visus 2SD pirmo ketvirčio ir turi gautis F6 laukelis
O jau įmokos x 39,98 proc.
ačiū, bandau
QUOTE(Carevna @ 2009 04 09, 13:02)
KYM užmesk akį ar 3SD neįkėlei ir atleistų žmonių duomenų, nes aš primą kart buvau šitaip prisikvarkliojus tai 4 kartus su ataskaita lėkiau ir per ašaras taisiau, kai prisimenu tai dievuliau kokia tada tragedija buvo

dėkui, SAM3SD užpildyta tik dirbantys, be atleistųjų.. bet F4 nedaskaičiavau
Carevna, kaip suprantu, tą patį perėjai kaip aš dabar.. kiek jau metelių darbuojiesi?
Sveikos buhalteres...
As sian jau issiunciau SAM 01
Su darbuotojais praejo gerai, o su autoriniais tipo klaida, tai paskambinau i Sodra musu firmos priskirtai darbuotojai, viska susakiai, kas ir kaip... ta irgi sako, nesuprantu kodel nepraeina, ir pasake pristatyti taip...
As sian jau issiunciau SAM 01
Su darbuotojais praejo gerai, o su autoriniais tipo klaida, tai paskambinau i Sodra musu firmos priskirtai darbuotojai, viska susakiai, kas ir kaip... ta irgi sako, nesuprantu kodel nepraeina, ir pasake pristatyti taip...
Pratesta iki 24 berods, siandien skambinau
man reikia ismoket iseitine kompensacija mamai, kuri vaiko prieziuros atostogose.
jos nutarimas nekito nuo 2003 metu? (nes reik apskaiciuot VDU ir premija metine)
nelabai moku, todel ieskau info (lyg nekito)
man reikia ismoket iseitine kompensacija mamai, kuri vaiko prieziuros atostogose.
jos nutarimas nekito nuo 2003 metu? (nes reik apskaiciuot VDU ir premija metine)
nelabai moku, todel ieskau info (lyg nekito)
QUOTE(KYM @ 2009 04 09, 13:18)
dėkui, SAM3SD užpildyta tik dirbantys, be atleistųjų.. bet F4 nedaskaičiavau
ignasser labai gerai parašė, tai atradau skirtumą, kurio neįtraukiau į F6 eilutę
atrodo, elementaru, nu bet kažkodėl vakat to nemačiau
eilutę F6.1 palikti tuščią, jei nėra papildomai išaiškintų sumų?
Carevna, kaip suprantu, tą patį perėjai kaip aš dabar.. kiek jau metelių darbuojiesi?
Nu turbūt, kad tą patį, kai atšliauži po prievartinių kursų ir nėr kur dėtis ir nelabai dar ką supranti tai ir ašaroji ir isterikuoji, negaliu pasakyt kad jau šiandien tai viską žinau, aišku pasistumdymas žemkėj laisvu klausytoju irgi pagelbėjo
QUOTE(Carevna @ 2009 04 09, 15:54)
Nu turbūt, kad tą patį, kai atšliauži po prievartinių kursų ir nėr kur dėtis ir nelabai dar ką supranti tai ir ašaroji ir isterikuoji, negaliu pasakyt kad jau šiandien tai viską žinau, aišku pasistumdymas žemkėj laisvu klausytoju irgi pagelbėjo
o šiaip buhalteriauju jau daugiau nei 2 metus t.y gryno buhalteriavimo, prieš tai buvau vadybininke, bet irgi daug buhalterinių menkniekių man teko, nes buhalterė "fiziškai" nepajėgė, sakė neįmanoma
o nuo kokios 10 klasės šį bei tą visada padėdavau daryt mamai nes ta irgi buhalterė ir klykiau, kad jau aš buhaltere niekada gyvenime nebūsiu ir įstojau į filologiją, taiva baigėsi tuo kad dabar srebiu iš savo prispjaudyto šulinio ir dabar jau klykiu kad vertėjaut grįšiu tik iš bado

Nu va labai panaši į mano įstorija, tik aš ne filologiją o medicinkę baigiau, bet genai vistiek nugalėjo
QUOTE(Carevna @ 2009 04 09, 15:54)
o šiaip buhalteriauju jau daugiau nei 2 metus t.y gryno buhalteriavimo, prieš tai buvau vadybininke, bet irgi daug buhalterinių menkniekių man teko, nes buhalterė "fiziškai" nepajėgė, sakė neįmanoma
o nuo kokios 10 klasės šį bei tą visada padėdavau daryt mamai nes ta irgi buhalterė ir klykiau, kad jau aš buhaltere niekada gyvenime nebūsiu ir įstojau į filologiją, taiva baigėsi tuo kad dabar srebiu iš savo prispjaudyto šulinio ir dabar jau klykiu kad vertėjaut grįšiu tik iš bado