Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterijos pasaulyje :)

Vakar buvau sodroj tai inspektorė irgi minėjo, kad pratęstas laikas , nes programos lūžinėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2009 04 09, 10:45)
Vakar buvau  sodroj tai inspektorė irgi minėjo, kad pratęstas laikas , nes programos lūžinėja biggrin.gif

Aha lūžinėja, vienos įmonės priėmė ir šiandien leido prisijungt, paskui vėl ištrenkė von iš sistemos doh.gif doh.gif o iš VMI apie GPM deklaracijas po šiai dienai jokio patvirtinimo neturiu doh.gif žodžiu dirba liaudis unsure.gif
Atsakyti
Labuka,
dėl SAM formos, tai skambino iš SoDros, sakė nebedaug beliko laiko originalo pristatymui.. nesakė apie pratęstą terminą g.gif bet užtat klaidų pridariau.. gal galit paaiškinti, ar SAMF4 formoje reikia įtraukti ir per ataskaitinį ketvirtį atleistų darbuototjų duomenis? aš traukiau, nes supratau, kad visos apskaičiuotos ir išmokėtos įmokos priklauso.. nu pati niekaip nerandu tų klaidų.. doh.gif o sakė, kad apskaičiuotos ir sumokėtos sumos nesutampa g.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KYM: 09 balandžio 2009 - 11:28
KYM, net Sodros tinklalapy yra pranešimas, kad pratęsta mirksiukas.gif O dėl klaidų, tai labai sunku ką patart, kai nematai skaičių. Šiaip į SAM f4 reikia traukti visus priskaitymus ir dirbančiųjų ir atleistųjų. Pasitikrinti gali taip: suskaičiuok dirbančiuosius iš priedo SAM3SD, pridėk visų atleistų priskaitymus, o tiksliau visus 2SD pirmo ketvirčio ir turi gautis F6 laukelis ax.gif O jau įmokos x 39,98 proc.
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2009 04 09, 12:35)
KYM, net Sodros tinklalapy yra pranešimas, kad pratęsta  mirksiukas.gif  O dėl klaidų, tai labai sunku ką patart, kai nematai skaičių. Šiaip į SAM f4 reikia traukti visus priskaitymus ir dirbančiųjų ir atleistųjų. Pasitikrinti gali taip: suskaičiuok dirbančiuosius iš priedo SAM3SD, pridėk visų atleistų priskaitymus, o tiksliau visus 2SD pirmo ketvirčio ir turi gautis F6 laukelis  ax.gif O jau įmokos x 39,98 proc.

ačiū, bandau 4u.gif
Atsakyti
KYM užmesk akį ar 3SD neįkėlei ir atleistų žmonių duomenų, nes aš primą kart buvau šitaip prisikvarkliojus tai 4 kartus su ataskaita lėkiau ir per ašaras taisiau, kai prisimenu tai dievuliau kokia tada tragedija buvo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 04 09, 13:02)
KYM užmesk akį ar 3SD neįkėlei ir atleistų žmonių duomenų, nes aš primą kart buvau šitaip prisikvarkliojus tai 4 kartus su ataskaita lėkiau ir per ašaras taisiau, kai prisimenu tai dievuliau kokia tada tragedija buvo  biggrin.gif  biggrin.gif

dėkui, SAM3SD užpildyta tik dirbantys, be atleistųjų.. bet F4 nedaskaičiavau doh.gif ignasser labai gerai parašė, tai atradau skirtumą, kurio neįtraukiau į F6 eilutę blush2.gif atrodo, elementaru, nu bet kažkodėl vakat to nemačiau blush2.gif eilutę F6.1 palikti tuščią, jei nėra papildomai išaiškintų sumų? 4u.gif

Carevna, kaip suprantu, tą patį perėjai kaip aš dabar.. kiek jau metelių darbuojiesi? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos buhalteres...
As sian jau issiunciau SAM 01 thumbup.gif
Su darbuotojais praejo gerai, o su autoriniais tipo klaida, tai paskambinau i Sodra musu firmos priskirtai darbuotojai, viska susakiai, kas ir kaip... ta irgi sako, nesuprantu kodel nepraeina, ir pasake pristatyti taip... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 09 balandžio 2009 - 12:47
Pratesta iki 24 berods, siandien skambinau mirksiukas.gif
man reikia ismoket iseitine kompensacija mamai, kuri vaiko prieziuros atostogose.
jos nutarimas nekito nuo 2003 metu? (nes reik apskaiciuot VDU ir premija metine) blush2.gif
nelabai moku, todel ieskau info (lyg nekito) blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2009 04 09, 13:18)
dėkui, SAM3SD užpildyta tik dirbantys, be atleistųjų.. bet F4 nedaskaičiavau  doh.gif ignasser labai gerai parašė, tai atradau skirtumą, kurio neįtraukiau į F6 eilutę  blush2.gif atrodo, elementaru, nu bet kažkodėl vakat to nemačiau  blush2.gif eilutę F6.1 palikti tuščią, jei nėra papildomai išaiškintų sumų?  4u.gif

Carevna, kaip suprantu, tą patį perėjai kaip aš dabar.. kiek jau metelių darbuojiesi? 4u.gif

Nu turbūt, kad tą patį, kai atšliauži po prievartinių kursų ir nėr kur dėtis ir nelabai dar ką supranti tai ir ašaroji ir isterikuoji, negaliu pasakyt kad jau šiandien tai viską žinau, aišku pasistumdymas žemkėj laisvu klausytoju irgi pagelbėjo blush2.gif o šiaip buhalteriauju jau daugiau nei 2 metus t.y gryno buhalteriavimo, prieš tai buvau vadybininke, bet irgi daug buhalterinių menkniekių man teko, nes buhalterė "fiziškai" nepajėgė, sakė neįmanoma biggrin.gif o nuo kokios 10 klasės šį bei tą visada padėdavau daryt mamai nes ta irgi buhalterė ir klykiau, kad jau aš buhaltere niekada gyvenime nebūsiu ir įstojau į filologiją, taiva baigėsi tuo kad dabar srebiu iš savo prispjaudyto šulinio ir dabar jau klykiu kad vertėjaut grįšiu tik iš bado doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 04 09, 15:54)
Nu turbūt, kad tą patį, kai atšliauži po prievartinių kursų ir nėr kur dėtis ir nelabai dar ką supranti tai ir ašaroji ir isterikuoji, negaliu pasakyt kad jau šiandien tai viską žinau, aišku pasistumdymas žemkėj laisvu klausytoju irgi pagelbėjo  blush2.gif o šiaip buhalteriauju jau daugiau nei 2 metus t.y gryno buhalteriavimo, prieš tai buvau vadybininke, bet irgi daug buhalterinių menkniekių man teko, nes buhalterė "fiziškai" nepajėgė, sakė neįmanoma  biggrin.gif o nuo kokios 10 klasės šį bei tą visada padėdavau daryt mamai nes ta irgi buhalterė ir klykiau, kad jau aš buhaltere niekada gyvenime nebūsiu ir įstojau į filologiją, taiva baigėsi tuo kad dabar srebiu iš savo prispjaudyto šulinio ir dabar jau klykiu kad vertėjaut grįšiu tik iš bado  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

Nu va labai panaši į mano įstorija, tik aš ne filologiją o medicinkę baigiau, bet genai vistiek nugalėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 04 09, 15:54)
Nu turbūt, kad tą patį, kai atšliauži po prievartinių kursų ir nėr kur dėtis ir nelabai dar ką supranti tai ir ašaroji ir isterikuoji, negaliu pasakyt kad jau šiandien tai viską žinau, aišku pasistumdymas žemkėj laisvu klausytoju irgi pagelbėjo  blush2.gif o šiaip buhalteriauju jau daugiau nei 2 metus t.y gryno buhalteriavimo, prieš tai buvau vadybininke, bet irgi daug buhalterinių menkniekių man teko, nes buhalterė "fiziškai" nepajėgė, sakė neįmanoma  biggrin.gif o nuo kokios 10 klasės šį bei tą visada padėdavau daryt mamai nes ta irgi buhalterė ir klykiau, kad jau aš buhaltere niekada gyvenime nebūsiu ir įstojau į filologiją, taiva baigėsi tuo kad dabar srebiu iš savo prispjaudyto šulinio ir dabar jau klykiu kad vertėjaut grįšiu tik iš bado  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

thumbup.gif aš irgi po kursų, šiek tiek univere turėjau.. ax.gif jaučiu tuoj ne tik buhalteriausi, bet ir vertėjausi biggrin.gif gyvenime,kaip sako "zakon podlasti".. ko kratais, tą tenka dirbti blush2.gif
Atsakyti