Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterijos pasaulyje :)

QUOTE(dowwe @ 2009 04 08, 18:18)
aš tų statistikos formų bilė kiek pildau kas ketvirtį ir tikrai nuo jau darosi bloga, naudos nematau jokios  unsure.gif tik laiko gaišimas...  ax.gif

Tame ir esmė, kad laiko gaišimas šiandien visą dieną prasiniurkiau su tom ataskaitom nes reik išknibinėt kiek valandų kuris dirbo, kiek procentų paslaugų aš teikiu įmonėms kiek gyventojams, kiek moku už sušiktus kelius lenkijoj ir t.t o blin jeigu aš sąskaitom programoj neskaidau kur Lenkijos kur švedijos kelių mokestis padlos nelaimingi prigalvoja neturėdami ką veikt o tu kniskis nes niekas atskirai žmogaus tokiam darbui firmoj nesamdo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 04 08, 17:31)
padlos nelaimingi prigalvoja neturėdami ką veikt o tu kniskis nes niekas atskirai žmogaus tokiam darbui firmoj nesamdo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
p.s: juokas pro ašaras.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2009 04 08, 18:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
p.s: juokas pro ašaras....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kad panašiai ir gaunasi mirksiukas.gif klausykit o kaip sui sodros EDU? man antra diena neleidžia prisijungt g.gif dabar per juos dar turėsiu kratytis į sdorą originalą vežt doh.gif doh.gif irgi daro nedadaro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2009 04 08, 17:59)
Kad panašiai ir gaunasi  mirksiukas.gif klausykit o kaip sui sodros EDU? man antra diena neleidžia prisijungt  g.gif dabar per juos dar turėsiu kratytis į sdorą originalą vežt  doh.gif  doh.gif irgi daro nedadaro  doh.gif

as elektroniu siunciu ir poto pastu originala ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2009 04 08, 18:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
p.s: juokas pro ašaras....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O dar prakalbą savo puslapį parašę, kokios tos įmonės negeros ir kaip nenori statistikų teikt
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2009 04 08, 19:00)
as elektroniu siunciu ir poto pastu originala  ax.gif

Irgi idėja, tik tada man tinginei ir paštan reiks eit, vėl bėda lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ramunytėė @ 2009 04 08, 19:09)
O dar prakalbą savo puslapį parašę, kokios tos įmonės negeros ir kaip nenori statistikų teikt

Prakalba kilniam skaitytojui, kuris visgi susimylės pateikt ataskaitą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Man ar į paštą ar į sodrą tas pats atstumas irnesakyk.gif
Atsakyti

aš visada vežu, kažkaip nepagalvojau, kad paštu galima ax.gif
Atsakyti
O aš bandysiu teikt EDU. Pasikeiksiu, bet gal pavyks, nors stringa pas juos serveriai gan dažnai paskutiniu metu.
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 04 08, 18:40)
Man ar į paštą ar į sodrą tas pats atstumas irnesakyk.gif

nu žinai kai paštas pas mane pats į ofisą ateina, o Sodra už 100km Vilniuje, nes aš Kaune, tai pradžioje vežiojau, poto šefui įdėdavau, kol ir jam kantrybė trūko lotuliukas.gif , tai tada faksu, o paštu originalą, kol neatsirado el. formos ir el. paštu nepradėjau siųst ax.gif
Atsakyti
Matėt kad naujos SAM ir SAV formos yra ir pristatymas iki 24d atidėtas 4u.gif
Atsakyti
VALIOOOOOOOOO thumbup.gif
Atsakyti