Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterijos pasaulyje :)

O aš skaičiuoju, kaip iš tuščio dar sutaupyt doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 04 22, 14:20)
Čia tam kad darbdavys spėtų naują darbuotoją susirast 4u.gif

Na mano atveju i mano vieta nieko nepriims.......imone taupys pinigus, pati vyriausia viska darys blink.gif
Atsakyti
tai is esmes tas laikymas betikslis tokiu atveju
Atsakyti
mhm jei nepriima kito zmogaus tai tik nervu tampymas, ale ka padarysi.. doh.gif
as dabar galvoju ka direktorius masto kai pas mane i kabineta ateina - pastoviai stalas apkrautas papkem, popieriais, jau ne kaip kitaip o siukslynu ir vadinu.. o darbus tai jau rasausi nes neatsimenu jau visko ka reikia padaryt doh.gif doh.gif doh.gif
WWWitch saunuole.. as vis dar ir siandien neprisedau prie deklaracijos ir tikrinimo doh.gif doh.gif 6 val isejau is darbo nes bijojau kad neuzrakintu manes biggrin.gif ir dar namo parsinesiua darbu tai va pailsejau, ir kibsiu vel.. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Oho pupute, tai darbu pas tave netruksta. Turbut nemaza imone g.gif

Na as iseinu i mazesne imonele, su manim bus 7 darbuotojai, tai gal labai neapsikasiu ax.gif ale ko tais naktim neramiai jau miegu doh.gif

Tiesa, jei keicias UAB vyr.buhalteris - reikia pranesti i JAR ir i VMi ? ar kaip ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2009 04 22, 20:03)
mhm jei nepriima kito zmogaus tai tik nervu tampymas, ale ka padarysi..  doh.gif
as dabar galvoju ka direktorius masto kai pas mane i kabineta ateina - pastoviai stalas apkrautas papkem, popieriais, jau ne kaip kitaip o siukslynu ir vadinu.. o darbus tai jau rasausi nes neatsimenu jau visko ka reikia padaryt  doh.gif  doh.gif  doh.gif
WWWitch saunuole.. as vis dar ir siandien neprisedau prie deklaracijos ir tikrinimo  doh.gif  doh.gif 6 val isejau is darbo nes bijojau kad neuzrakintu manes  biggrin.gif ir dar namo parsinesiua darbu tai va pailsejau, ir kibsiu vel.. verysad.gif  verysad.gif

Aciu, ir stala aptvarkiau thumbup.gif
Dabar neskubedama visokius galus tvarkysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 04 22, 20:59)

Tiesa, jei keicias UAB vyr.buhalteris - reikia pranesti i JAR ir i VMi ? ar kaip ?  ax.gif

kiek žinau vmi reikia pildyti FR0791. o dėl JAR gal kitos pasakys 4u.gif
Atsakyti
JAR pranešam tik direktoriaus pakeitimus. O buhą tik VMI.

O aš dar darbe verysad.gif Vaikis jau antra savaitė pusiau serga, tai gaunu išeiti į darbus tik į "naktinę pamainą". Vien dėl to galima dirbti tokį darbą, kad galiu dirbti kada galiu arba noriu. Bet vistiek norisi jau pailsėt.

Žinokit 2 firmų bankrotas vienu metu - didelis š.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2009 04 22, 21:16)
kiek žinau vmi reikia pildyti FR0791. o dėl JAR gal kitos pasakys  4u.gif

QUOTE(ignasser @ 2009 04 22, 21:23)

O aš dar darbe  verysad.gif  Vaikis jau antra savaitė pusiau serga, tai gaunu išeiti į darbus tik į "naktinę pamainą". Vien dėl to galima dirbti tokį darbą, kad galiu dirbti kada galiu arba noriu. Bet vistiek norisi jau pailsėt.

Žinokit 2 firmų bankrotas vienu metu - didelis š....  cool.gif

Labai dekui uz info 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ignasser @ 2009 04 22, 21:23)

O aš dar darbe  verysad.gif  Vaikis jau antra savaitė pusiau serga, tai gaunu išeiti į darbus tik į "naktinę pamainą". Vien dėl to galima dirbti tokį darbą, kad galiu dirbti kada galiu arba noriu. Bet vistiek norisi jau pailsėt.

Žinokit 2 firmų bankrotas vienu metu - didelis š....  cool.gif

O tu gal buhalteriniu paslaugu imonej dirbi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2009 04 22, 22:07)
O tu gal buhalteriniu paslaugu imonej dirbi?  unsure.gif

Neee, tiesiog taip susidėjo, kad dabar su tom 2 bankrotuojančiom turiu 6 UAB. Senus užbankrotino, naujų atsidarė , o darbai visi man doh.gif Kadangi pagalbininkių neturiu, vaikas antra savaitė į daržą negali eiti, tai viskas susijaukė kaip reikiant.
Atsakyti
labas rytelis.. nu dar to nebuvo kad su asarom kelciausi i darba..buvo juodu dienu bet siandien tokia trenkta as doh.gif doh.gif doh.gif sedziu susiraukus be nuotaikos darbe nuo 7 val sedziu verysad.gif verysad.gif buna gi dienu lyg tycia cool.gif o vakar iki puses 1 sedejau ir siandien ryte atejo mintis i galva kaip kopustas jau kad y savo firmine lantele kur rezultatus rodysiu direktoriui priedu nepridejau ir nepaskaiciavau ju visiskai verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
eisiu iki banko prasivaiksciosti unsure.gif
Atsakyti