O aš skaičiuoju, kaip iš tuščio dar sutaupyt
QUOTE(Ramunytėė @ 2009 04 22, 14:20)
Na mano atveju i mano vieta nieko nepriims.......imone taupys pinigus, pati vyriausia viska darys
tai is esmes tas laikymas betikslis tokiu atveju
mhm jei nepriima kito zmogaus tai tik nervu tampymas, ale ka padarysi..
as dabar galvoju ka direktorius masto kai pas mane i kabineta ateina - pastoviai stalas apkrautas papkem, popieriais, jau ne kaip kitaip o siukslynu ir vadinu.. o darbus tai jau rasausi nes neatsimenu jau visko ka reikia padaryt
WWWitch saunuole.. as vis dar ir siandien neprisedau prie deklaracijos ir tikrinimo
6 val isejau is darbo nes bijojau kad neuzrakintu manes
ir dar namo parsinesiua darbu tai va pailsejau, ir kibsiu vel..
as dabar galvoju ka direktorius masto kai pas mane i kabineta ateina - pastoviai stalas apkrautas papkem, popieriais, jau ne kaip kitaip o siukslynu ir vadinu.. o darbus tai jau rasausi nes neatsimenu jau visko ka reikia padaryt
WWWitch saunuole.. as vis dar ir siandien neprisedau prie deklaracijos ir tikrinimo
Oho pupute, tai darbu pas tave netruksta. Turbut nemaza imone
Na as iseinu i mazesne imonele, su manim bus 7 darbuotojai, tai gal labai neapsikasiu
ale ko tais naktim neramiai jau miegu
Tiesa, jei keicias UAB vyr.buhalteris - reikia pranesti i JAR ir i VMi ? ar kaip ?
Na as iseinu i mazesne imonele, su manim bus 7 darbuotojai, tai gal labai neapsikasiu
Tiesa, jei keicias UAB vyr.buhalteris - reikia pranesti i JAR ir i VMi ? ar kaip ?
QUOTE(pupute @ 2009 04 22, 20:03)
mhm jei nepriima kito zmogaus tai tik nervu tampymas, ale ka padarysi..
6 val isejau is darbo nes bijojau kad neuzrakintu manes
ir dar namo parsinesiua darbu tai va pailsejau, ir kibsiu vel..
Aciu, ir stala aptvarkiau
Dabar neskubedama visokius galus tvarkysiu
QUOTE(beladona @ 2009 04 22, 20:59)
kiek žinau vmi reikia pildyti FR0791. o dėl JAR gal kitos pasakys
JAR pranešam tik direktoriaus pakeitimus. O buhą tik VMI.
O aš dar darbe
Vaikis jau antra savaitė pusiau serga, tai gaunu išeiti į darbus tik į "naktinę pamainą". Vien dėl to galima dirbti tokį darbą, kad galiu dirbti kada galiu arba noriu. Bet vistiek norisi jau pailsėt.
Žinokit 2 firmų bankrotas vienu metu - didelis š....
O aš dar darbe
QUOTE(KYM @ 2009 04 22, 21:16)
QUOTE(ignasser @ 2009 04 22, 21:23)
O aš dar darbe
Vaikis jau antra savaitė pusiau serga, tai gaunu išeiti į darbus tik į "naktinę pamainą". Vien dėl to galima dirbti tokį darbą, kad galiu dirbti kada galiu arba noriu. Bet vistiek norisi jau pailsėt.
O aš dar darbe
Labai dekui uz info
QUOTE(ignasser @ 2009 04 22, 21:23)
O aš dar darbe
O aš dar darbe
O tu gal buhalteriniu paslaugu imonej dirbi?
QUOTE(Tučka @ 2009 04 22, 22:07)
Neee, tiesiog taip susidėjo, kad dabar su tom 2 bankrotuojančiom turiu 6 UAB. Senus užbankrotino, naujų atsidarė , o darbai visi man
labas rytelis.. nu dar to nebuvo kad su asarom kelciausi i darba..buvo juodu dienu bet siandien tokia trenkta as
sedziu susiraukus be nuotaikos darbe nuo 7 val sedziu
buna gi dienu lyg tycia
o vakar iki puses 1 sedejau ir siandien ryte atejo mintis i galva kaip kopustas jau kad y savo firmine lantele kur rezultatus rodysiu direktoriui priedu nepridejau ir nepaskaiciavau ju visiskai
eisiu iki banko prasivaiksciosti
eisiu iki banko prasivaiksciosti