Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių mokymas pagal Glenn'ą Doman'ą

QUOTE (mamusiuka @ 2004 03 04, 09:42)
Apie Gleno Domano metodika raso naujame sio menesio MAMOS zurnale wink.gif Pasiskaitykit thumbup.gif ir susimastykit g.gif

O galima suzinoti, bent trumpai, ka ten raso? Nesinori vien del to pirkti zurnala...
Aciu smile.gif
Atsakyti
Viena mama pasakoja apie apgaulingus kursus ir nerealia kaina g.gif Yra ir kontrargumentai dry.gif
Atsakyti
Man taip pat buvo panasi istorija, apie kuria as forume rasau. Mama daug tiesos raso. as tai jos puseje, nes pati viska patyriau ant savo kalio.
Atsakyti
QUOTE (Julija Flis @ 2004 03 04, 14:45)
Man taip pat buvo panasi istorija, apie kuria as forume rasau. Mama daug tiesos raso. as tai jos puseje, nes pati viska patyriau ant savo kalio.

As maniau, kad tai tu rasei wink.gif
Atsakyti
Man labai gaila kad yra tokiu kurios priime uz tiesa "MAMAOS ziurnalo" straipsni. Jame nera ne zodziu tiesos mad.gif isskirus tik tuo kad as ne padariau nuolaidas namo seimininkej unsure.gif . Tai is tikruju mano klaida. Tas straipsnis buvo masteriskaj sukurtas tam kad panaikinti konkurencija nes Kaune yra moteris praktikojanti sios kursus. Keleta mamiciu studejavusiu pas ja praejo mano kursus nes mazai ka suprato is jos g.gif . Ar Jums ne atrodo kad is dougelio zmoniu isklaususiu si metodika pas mane tik vienas parase tokia kritika. Kas liecia p.Jilijos zodzius, as noreciau suabejoti jos teigimais apie patyrtus abgavymo faktus. Ji nesuprato kursu kaina (vietoje 300 lt. kursaj + korteles, ji pasake 420 lt.) Tai keno cia klaida ? Pas p.Vita is Klaipedos kuria studijavo kartu su p.Julija, vaikai daro akivazdzius pazangas ko as labai patenkinta clap_1.gif . Tikiosiu kad artimiausiu laiku apie jos vaikus isejs straipsnis. Ir tokiu rezultatu Lietuvoja jou pakankamai daug ko lenkiu ir Jums visoms. Kovo 8 proga (uzsirigistravusiems nuo kovo 8 iki 10 dd.) i kursus, taikoma nuolaida 20%. Pirma konsultacija-nemokama. Linkiu sveikatos Jusu vaikams, kad jie taptu lideriais, isaugtu stipriais, pasitykintimis savimi, zmonemis. Su artejancia svente clap_1.gif . (Aceprasau uz klaidas sad.gif )
Atsakyti
nu zinai elmira>

jei ir taip kursus vedi kaip ir rasai... tai ne kas ne kas.... ir dar uz tokias sumas.....
metodas tai gal ir geras.... bet ir vel pagrindine problema.... kas ta metoda platina..... g.gif
Atsakyti
QUOTE (lora @ 2004 03 06, 01:23)
nu zinai elmira>

jei ir taip kursus vedi kaip ir rasai... tai ne kas ne kas.... ir dar uz tokias sumas.....
metodas tai gal ir geras.... bet ir vel pagrindine problema.... kas ta metoda platina.....  g.gif

Pritariu Lorai. Nors esu ir ne Lietuvoj ir nesiruosiu pas jokias elmyras i kursus vaikscioti g.gif . Tikrai labai gerbiu kitataucius, kurie ismoksta (ar pramoksta) svetimu kalbu... Bet, Elmyra, jeigu Tu is tikruju taip mokai kaip ir rasai tai yra gan didelis liudesys g.gif . O mokai Tu - taip suprantu bent jau - butent lietuviu kalbai pritaikyta Domano metodika...
Atsakyti
Mano kursai vyksta rusu kalba. Visos medzegos (korteles, zodziai, ir t.t. ), adaptavo i lietuviu kalba "estetinio lavinimo centro" pedagogai. Per interneta su Jumis bendrauja is mano zodziu, sunus kuris lietuviu kalba ismoko per 3 menesius. Kas liecia "delfino" kreipimas 'TU', manou kad Jums kulturos reiketu pasimokyti g.gif .
Atsakyti
QUOTE (Elmira @ 2004 03 06, 17:54)
Kas liecia "delfino" kreipimas 'TU', manou kad Jums kulturos reiketu pasimokyti g.gif .

Pamanykit tik huh.gif , visos mes cia viena i kita kreipiames tu. Nu nebent nestuke.gif sakome "jus". biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As maniau, kad tai asmeniskai man nepagarba. Bet jeigu jus visos taip tarpusavyje bendraujate, tada jokiu problemu. Man net malonu, nes jau nesu tokia jauna biggrin.gif
Atsakyti
Sorry, bet niekada nesigundau ivairiais super kursais kur is mazu vaiku galima padaryti protingus senelius.
Viskam yra savo laikas - laikas valgyt tik mamytes pienuka, laikas ismokti raides pazint, laikas patirt pirma meile ir , deja, laikas palikt pasauli.
Atsakyti
QUOTE (Tea @ 2004 03 07, 20:05)
Sorry, bet niekada nesigundau ivairiais super kursais kur is mazu vaiku galima padaryti protingus senelius.
Viskam yra savo laikas - laikas valgyt tik mamytes pienuka, laikas ismokti raides pazint, laikas patirt pirma meile ir , deja, laikas palikt pasauli.

Auksinės mintys! O ir naujasis avataras ne mažiau jėginis thumbup.gif
Atsakyti