Įkraunama...
Įkraunama...

Persikai

QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 28, 11:54)

O čia kaip suprast? g.gif  Viena šaka nulinko ar nulūžo?  schmoll.gif

Užkirtom kelią plisti vėžiui, todėl vieną šaką teko amputuot verysad.gif ...bet šiaip medelis sveikas, į trečius metus davė vaisių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružėlė @ 2008 04 27, 18:52)
Nenoriu nuliūdint, bet... g.gif iš viso aprašymo galima suprasti, kad tavo medelis jau negyvas. schmoll.gif Man irgi buvo taip du metus iš eilės. blush2.gif  Rudenį nusiperku laukiu to pavasario labiausiai vaikštau į dieną po kelis kartus prie jo atrodo kad neturėčiau ką daugiau veikti, o tos gyvybės kaip nėr taip nėr. schmoll.gif Pas kui po truputį laužydavau šakeles ir jos būdavo sausos. blink.gif  Ir tekdavo išmesti. cry.gif Niekaip nepasidaviau, tik trečią kartą nusprendžiau pirkti pavasarį. bigsmile.gif Ir žiūrėjau, kad būtų gyvybingas, ta prasme, kad matytūs pumpurėliai. wub.gif  Nu ir dabar auga tas persikas, tik vaisių kažkodėl nėra. g.gif
Ir dar klausiau tik niekas neatsakė, kuom puršti juk dabar būtų pats laikas. rolleyes.gif Persiko lapai būna raukšlėti ir išversti tokiais bombardavais guzais. g.gif

Purksti reiketu Efector(nuo ligu) ir sumaisyti su Factaku(nuo kenkeju),bet taip purksti reikia pries pat zydejima, bet kai dar nezydi.
O su persiku as irgi vargstu sad.gif Siemet jau pasodinau trecia karta. doh.gif Pirma karta lapus pradejo leisti birzelio pradzioje, kai jau sutareme su vyru, kad reikia kasti lauk. Tai tada suzaliavo ir puikiausiai augo, bet matyt susalo per ziema. verysad.gif Antra karta visai neprigijo. O si karta pirkom Maxsimoje, bet irgi jauciu, kad kazkoks padziuves ir matyt reikia stebuklo, kad suzaliuotu swoon.gif
Atsakyti
o maniskis irgi ziedus skleidzia, suskiaciavau 19 ziedeliu, medelis dvieju metu, tai vargu ar is ju kas bus, bet sirdi tai paglosto tas zefyro ruzavumo pumpuras rolleyes.gif
Atsakyti
Na turiu pasidziaugti, kad mano persikas nevisai negyvas, siandie pradejo lapeliai sprogti. Tik nesuprantu, kaip taipp gali but ,kad medelynai pardavineja susalusius medeliius, o ir ziemos siemet nebuvo ir veisle atseit labai atspari salciui- tai kas bus kai bus tikra ziema?
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2008 04 29, 13:45)
Na turiu pasidziaugti, kad mano persikas nevisai negyvas, siandie pradejo lapeliai sprogti. Tik nesuprantu, kaip taipp gali but ,kad medelynai pardavineja susalusius medeliius, o ir ziemos siemet nebuvo ir veisle atseit labai atspari salciui- tai kas bus kai bus tikra ziema?

o kokia veisle pirkai?
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2008 04 29, 14:45)
Na turiu pasidziaugti, kad mano persikas nevisai negyvas, siandie pradejo lapeliai sprogti.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2008 04 29, 14:45)

na va, kaip smagu wub.gif ir bus tau persikiukas wub.gif O dėl žiemų, tai kai medžiai didesni, gal jie jau tų šalčių ir šalnų nebe taip labai bijo? g.gif Pvz, kaip su graikiniais riešutais: tik jauni medeliai bijo pavasarinių šalnų, o suaugę medžiai - jas lengviau perneša rolleyes.gif Tai gal ir su persikais panašiai? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2008 04 29, 15:27)
o kokia veisle pirkai?

ukrainietiska veisle Sevcenkos, atspari ligoms ,ssalciams ir persikai labai skanus. Na ,ar persikai skanus parasysiu po kokiu 3 meteliu. drinks_cheers.gif

Gal zinot kokia gera priemone nuo skruzdeliu? pas mane ju pilna ir gelyne ir prie medziu, zodziu kur eisi ten skruzdes. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2008 04 30, 21:03)
Gal zinot kokia gera priemone nuo skruzdeliu? pas mane ju pilna ir gelyne ir prie medziu, zodziu kur eisi ten skruzdes.  doh.gif

http://www.rojaussod...6...;p=4&id=202
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2008 04 30, 22:03)
ukrainietiska veisle Sevcenkos, atspari ligoms ,ssalciams ir persikai labai skanus. Na ,ar persikai skanus parasysiu po kokiu 3 meteliu. drinks_cheers.gif

Gal zinot kokia gera priemone nuo skruzdeliu? pas mane ju pilna ir gelyne ir prie medziu, zodziu kur eisi ten skruzdes.  doh.gif

As pirkau skruzdems naikinti skirtu milteliu, jie tokiame indelyje, kaip kokiems pipirams, tik dabar nepamenu kaip vadinasi. (Jei svarbu-paziuresiu rytoj ir parasysiu)Tai tikrai fantastiska priemone biggrin.gif Jau pernai ji naudojau ir negalejau atsidziaugti, o visos ten "uogienes" ir kt. ir pan. dalykai tik juokas! doh.gif Niekaip negalejau atsikratyti iki tu milteliu. bigsmile.gif
Atsakyti
o mano persiko ziedeliai visi sudziuvo verysad.gif , bet lapeliai skleidziasi, tai gal isgyvens?
Atsakyti
Aš irgi turiu du persikus, pasisodinau parnai. Tai šiemet vienas mažutis taip žydėjo gražiai, nei lapų nesimatė. Tik kažin ar vaisių sulauksiu, kai toks mažas medelis? g.gif O kitas gerokai didesnis, bet alei nei vieno žiedo, tik auga sau.
Atsakyti