Įkraunama...
Įkraunama...

Persikai

As irgi negaliu nepasidziaugti biggrin.gif Siandiena ziuriu- jau mazi lapeliukai is pacio stiebo lenda-vadinasi medelis gyvas. smile.gif Va gal ir ivyks tas stebuklas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(muna @ 2008 05 16, 22:20)
As irgi negaliu nepasidziaugti biggrin.gif Siandiena ziuriu- jau mazi lapeliukai is pacio stiebo lenda-vadinasi medelis gyvas. smile.gif Va gal ir ivyks tas stebuklas bigsmile.gif

Įvyks, įvyks clap.gif Juk iš nebegyvo medelio nauji lapeliai nelystų mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulašarė* @ 2008 05 17, 01:12)
Įvyks, įvyks clap.gif Juk iš nebegyvo medelio nauji lapeliai nelystų mirksiukas.gif  tongue.gif

Aciu uz palaikyma wub.gif Kiekviena diena vis apziuriu, kalbinu, paglostau. Kad tik augtu! victory.gif
Atsakyti
Mano mažasis persikiukas ir vaisius užmezgė clap.gif Tokie gražučiai, pukuoti - jau vyšnios dydžio wub.gif Tai vis vaikštau aplinkui ir džiaugiuosi. Tik kažin ar nenusikankins mano mažas medelis tuos vaisius benokindamas g.gif Juk tik pernai pasisodinom blush2.gif
Atsakyti
Na va niekas ir neberašot - kaip pas jus persikai auga? Mano mažutis medelis sekmingai vaisius nokina - tiesa daugiau kaip pusę užsimezgusių vaisių nuskyniau doh.gif - labai gaila mažuliuko medelio pasidarė. Na o tie kurie liko - tai auga wub.gif Kažin kada nuo jų vaisius jau galima skinti g.gif
štai čia mano medelis blush2.gif
user posted image
O štai taip dabar atrodo vaisiai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(heizi @ 2008 08 07, 23:17)
Na va niekas ir neberašot - kaip pas jus persikai auga? user posted image

Ką cia rasyti, kaip auga irnesakyk.gif as jau pries kokias 4 dienas paskutini nuo medzio nenukritusi nusiraskiau. Siemet persiku uzderejo nerealiai - ir draugams, ir kaimynams užteko ir skruzdem, bei sirsem.Puota buvo visiems thumbup.gif Ir tai tik is vieno keturmecio medelio ax.gif va mano grazuolis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 08 rugpjūčio 2008 - 11:26
nu kaip aš užsinorėjau medelio, bet turbūt reik mugės laukt, kuri bus rudenį g.gif ar laukt pavasario geriau g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 08 08, 13:22)
Ką cia rasyti, kaip auga irnesakyk.gif as jau pries kokias 4 dienas paskutini nuo medzio nenukritusi nusiraskiau. Siemet persiku uzderejo nerealiai - ir draugams, ir kaimynams užteko ir skruzdem, bei sirsem.Puota buvo visiems thumbup.gif Ir tai tik is vieno keturmecio medelio ax.gif

Va kaip keista - o maniškiai tai dar kieti kaip akmenys g.gif Gal čia rūšis kita g.gif Gal prinoktų nuskinti - bet pas jus tai turbūt ant medžio prinoko?
Papildyta:
QUOTE(MeiLLi:) @ 2008 08 08, 20:50)
nu kaip aš užsinorėjau medelio, bet turbūt reik mugės laukt, kuri bus rudenį  g.gif ar laukt  pavasario geriau  g.gif ?

Na mes tai pavasarį savo medelius sodinom ax.gif Rudenį - kai pirkome obelis ir kriaušes - tai mums paaiškino, kad kaulavaisiai pavasarį sodinami smile.gif
Atsakyti
[quote=heizi,2008 08 09, 00:20]
Va kaip keista - o maniškiai tai dar kieti kaip akmenys g.gif Gal čia rūšis kita g.gif Gal prinoktų nuskinti - bet pas jus tai turbūt ant medžio prinoko?
Pas tave toks mažas medelis,o kokie dideli vaisiai thumbup.gif wub.gif ,pas mane tai didelis medelis,o vaisiai maži lotuliukas.gif ,pas mus jis 3 metai ir neaišku,kelių buvo kai pirkom g.gif ,o derlius pirmas ir labai gausus,bet liko tik keli vaisiukai,puvo labai ant medžių,širšės puolė,bet pasidalinom visi hihihi.gif mirksiukas.gif Turbūt dar kelios rūšys būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(heizi @ 2008 08 07, 23:17)
Na va niekas ir neberašot - kaip pas jus persikai auga? Mano mažutis medelis sekmingai vaisius nokina - tiesa daugiau kaip pusę užsimezgusių vaisių nuskyniau  doh.gif  - labai gaila mažuliuko medelio pasidarė. Na o tie kurie liko - tai auga  wub.gif Kažin kada nuo jų vaisius jau galima skinti  g.gif
štai čia mano medelis  blush2.gif
user posted image
O štai taip dabar atrodo vaisiai  ax.gif
user posted image

AS APAKUSI 4u.gif KOKS GROZIS, IR AS NORIU TOKIO MEDELIO, PAVASARI UZSIIMSIU smile.gif wub.gif
Atsakyti
O ką darot su vaisiais kas auginat persikus? blush2.gif verysad.gif Aš dariau kompotus ir visus iššaudė doh.gif bash.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(PERLEN @ 2008 08 13, 20:44)
O ką darot su vaisiais kas auginat persikus? blush2.gif  verysad.gif Aš dariau kompotus ir visus iššaudė  doh.gif  bash.gif  cray.gif

Valgiau, valgiau...bet gaila kad valgysiu jau tik kitamet lotuliukas.gif Is persiku virti uogiene ar kompota man dar mistika doh.gif
Atsakyti