N.Šulijos receptukas pasiteisino
kartosim, į Trakus nebevažiuosim
QUOTE(ingu @ 2011 03 07, 17:24)
---
Tešla (BE KIAUŠINIO):
~ 600 gr miltų
250 gr. margarino kepiniams (naudoju Eve)
1 didelis indelis (400 gr.) 30% grietinės
žiupsnis druskos
margariną sutarkuoju, suberiu miltus, ir tarp delnų trinu tol, kol gaunasi biri masė. tada grietinėje išmaišau druską ir viską supylus į miltų ir margarino masę minkau, kol tešla nebelimpa prie rankų.
---
Siandien isbandziau si teslos recepta kibinam. Galiu pasakyti kad pati tobuliausia is visu bandytu. Aciu didelis autorei
As savaitgali dariau kibinus pagal Jelenos recepta, imetu:
Ingredientai:
Tešlai:
4 stiklinės miltų
3 kiaušiniai
mažas indelis grietinės(geriausia 18% arba 25%)
200g kepimui skirto margarino arba sviesto
žiupsnelis druskos
Įdarui:
600g faršo (aš naudoju namini, bet žiūriu kad būtų daugiau riebaliukų, tada skaniau bus)
1 svogūnas
prieskoniai (kiekvienam pagal skonį)
Gaminimas:
1. Į indą įdedame 4 stiklines miltų , per burokinę tarką įtarkuojame sviestą arba margariną ir gerai išmaišome.
2. Atskirame inde išmaišome 3 kiaušinius su grietine ir gautą masę įpilame į miltų ir sviesto masę, gerai išmaišome ir gautą tešlą dedame į šaldytuvą (kažkur 30min)
4. Darome įdarą: smulkiai supjaustome svogūną ir dedame į faršą, įdedame prieskonius ir viską gerai išmaišome...
5. Išimame tešlą iš šaldytuvo, iškočiojame nedidelius rutuliukus, dedame ant jų įdarą ir suformuojame kibiną.
6. Kepimo skardą padengiame kepimo popieriumi (aš kepimo popierių truputį patepu aliejumi), įkaitiname orkaitę (maždaug 250-300 laips.) dedame ant skardos kibinus, praėjus 5 min po kibinų įdėjimo į orkaitę, patepame kibinus plaktu kiaušiniu.. Kepame kibinus maždaug 20-40min.
Tai MB labai isgyre, jauciausi pamaloninta, nes pirma karta dariau, o likau isgirta
Ingredientai:
Tešlai:
4 stiklinės miltų
3 kiaušiniai
mažas indelis grietinės(geriausia 18% arba 25%)
200g kepimui skirto margarino arba sviesto
žiupsnelis druskos
Įdarui:
600g faršo (aš naudoju namini, bet žiūriu kad būtų daugiau riebaliukų, tada skaniau bus)
1 svogūnas
prieskoniai (kiekvienam pagal skonį)
Gaminimas:
1. Į indą įdedame 4 stiklines miltų , per burokinę tarką įtarkuojame sviestą arba margariną ir gerai išmaišome.
2. Atskirame inde išmaišome 3 kiaušinius su grietine ir gautą masę įpilame į miltų ir sviesto masę, gerai išmaišome ir gautą tešlą dedame į šaldytuvą (kažkur 30min)
4. Darome įdarą: smulkiai supjaustome svogūną ir dedame į faršą, įdedame prieskonius ir viską gerai išmaišome...
5. Išimame tešlą iš šaldytuvo, iškočiojame nedidelius rutuliukus, dedame ant jų įdarą ir suformuojame kibiną.
6. Kepimo skardą padengiame kepimo popieriumi (aš kepimo popierių truputį patepu aliejumi), įkaitiname orkaitę (maždaug 250-300 laips.) dedame ant skardos kibinus, praėjus 5 min po kibinų įdėjimo į orkaitę, patepame kibinus plaktu kiaušiniu.. Kepame kibinus maždaug 20-40min.
Tai MB labai isgyre, jauciausi pamaloninta, nes pirma karta dariau, o likau isgirta
QUOTE(Vileda @ 2011 11 16, 23:49)
As savaitgali dariau kibinus pagal Jelenos recepta, imetu:
Ingredientai:
Tešlai:
4 stiklinės miltų
3 kiaušiniai
mažas indelis grietinės(geriausia 18% arba 25%)
200g kepimui skirto margarino arba sviesto
žiupsnelis druskos
Įdarui:
600g faršo (aš naudoju namini, bet žiūriu kad būtų daugiau riebaliukų, tada skaniau bus)
1 svogūnas
prieskoniai (kiekvienam pagal skonį)
Gaminimas:
1. Į indą įdedame 4 stiklines miltų , per burokinę tarką įtarkuojame sviestą arba margariną ir gerai išmaišome.
2. Atskirame inde išmaišome 3 kiaušinius su grietine ir gautą masę įpilame į miltų ir sviesto masę, gerai išmaišome ir gautą tešlą dedame į šaldytuvą (kažkur 30min)
4. Darome įdarą: smulkiai supjaustome svogūną ir dedame į faršą, įdedame prieskonius ir viską gerai išmaišome...
5. Išimame tešlą iš šaldytuvo, iškočiojame nedidelius rutuliukus, dedame ant jų įdarą ir suformuojame kibiną.
6. Kepimo skardą padengiame kepimo popieriumi (aš kepimo popierių truputį patepu aliejumi), įkaitiname orkaitę (maždaug 250-300 laips.) dedame ant skardos kibinus, praėjus 5 min po kibinų įdėjimo į orkaitę, patepame kibinus plaktu kiaušiniu.. Kepame kibinus maždaug 20-40min.
Tai MB labai isgyre, jauciausi pamaloninta, nes pirma karta dariau, o likau isgirta
Ingredientai:
Tešlai:
4 stiklinės miltų
3 kiaušiniai
mažas indelis grietinės(geriausia 18% arba 25%)
200g kepimui skirto margarino arba sviesto
žiupsnelis druskos
Įdarui:
600g faršo (aš naudoju namini, bet žiūriu kad būtų daugiau riebaliukų, tada skaniau bus)
1 svogūnas
prieskoniai (kiekvienam pagal skonį)
Gaminimas:
1. Į indą įdedame 4 stiklines miltų , per burokinę tarką įtarkuojame sviestą arba margariną ir gerai išmaišome.
2. Atskirame inde išmaišome 3 kiaušinius su grietine ir gautą masę įpilame į miltų ir sviesto masę, gerai išmaišome ir gautą tešlą dedame į šaldytuvą (kažkur 30min)
4. Darome įdarą: smulkiai supjaustome svogūną ir dedame į faršą, įdedame prieskonius ir viską gerai išmaišome...
5. Išimame tešlą iš šaldytuvo, iškočiojame nedidelius rutuliukus, dedame ant jų įdarą ir suformuojame kibiną.
6. Kepimo skardą padengiame kepimo popieriumi (aš kepimo popierių truputį patepu aliejumi), įkaitiname orkaitę (maždaug 250-300 laips.) dedame ant skardos kibinus, praėjus 5 min po kibinų įdėjimo į orkaitę, patepame kibinus plaktu kiaušiniu.. Kepame kibinus maždaug 20-40min.
Tai MB labai isgyre, jauciausi pamaloninta, nes pirma karta dariau, o likau isgirta
QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 21, 16:05)
Pagal kurį receptą skanesni?
QUOTE(Sielonešė @ 2011 11 21, 18:39)
Zinok sunku apsisprest, nes patiko abeji
Man gal pagal sulija, o MB pagal ta kita... Kiek zmoniu, tiek skoniu ir nuomoniu
O ar kas kepet kibinus pagal si recepta?, kaip gavos, jei kas bandet?
Dar niekada nesu gaminusi sito skanesto, bet labai megstu, todel po naujuju prisizadejau ismokti kepti kibinus
Dar niekada nesu gaminusi sito skanesto, bet labai megstu, todel po naujuju prisizadejau ismokti kepti kibinus
QUOTE(rrr? @ 2012 01 03, 11:46)
O ar kas kepet kibinus pagal si recepta?, kaip gavos, jei kas bandet?
Dar niekada nesu gaminusi sito skanesto, bet labai megstu, todel po naujuju prisizadejau ismokti kepti kibinus
Dar niekada nesu gaminusi sito skanesto, bet labai megstu, todel po naujuju prisizadejau ismokti kepti kibinus
visalaika pagal ta tik kepu,skanu,tesla trapi labai gaunasi
QUOTE(rrr? @ 2012 01 03, 11:46)
O ar kas kepet kibinus pagal si recepta?, kaip gavos, jei kas bandet?
Dar niekada nesu gaminusi sito skanesto, bet labai megstu, todel po naujuju prisizadejau ismokti kepti kibinus
Dar niekada nesu gaminusi sito skanesto, bet labai megstu, todel po naujuju prisizadejau ismokti kepti kibinus
Ir aš visada tokius kepu
Sveikos,kibinu myletojos!
O ar saldot kibinus,jei tarkim per daug pasidarot?
O ar saldot kibinus,jei tarkim per daug pasidarot?
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 01 21, 18:51)
Taip





