Jeigu turit galimybę, pabendraukit su tais, kurie laiko ryzenšnaucerius, pažiūrėkit VA. Ryzenšnauceris iš esmės labiau užsispyręs ir savarankiškesnis už VA (aišku, ir nuo individo priklauso), bet užsiimant - puikus šuo. O užsiimti su kiekvienu šunimi reikia, kad būtų toks, kokio norima. Beje, kvapą ryzenšnauceris turi, kad ir ką rašytų knygos, nors gal ir ne tokį, kaip lauke laikomo VA
O kodėl atkrito Berno zenenhundas?
QUOTE(rakali @ 2009 02 27, 15:54)
Zay jums pasiūlė FANTASTIŠKĄ variantą
Beje, Zay, dideliausi sveikinimai
Ačiū labai-visą laiką buvau daugiašunė, o dabar būsiu ir daugiavaikė
QUOTE(žostautė @ 2009 02 27, 16:09)
Zay jums pasiūlė FANTASTIŠKĄ variantą
Nedelskit.

Palaikysiu Zay
Dar apie ryzena noreciau pidurti, kad jam reikes specialios plauku prieziuros. Pagalvokit, ar jus tuo uzsiimsit?
zay puikus pasiulymas taciau mes dar neturim voljero nes dar nenusprende suns veisles, todel nerengiame voljero nes nezinom kokio reikia
puikiai suprantu kad bet kuriam suniui reikia demesio ir laiko.
noriu rasti tinkama sprendima
gal yra forumieciu kurie laiko ryzensnauceri, berno zenenhunda ir VA.Papasakokite kaip jie jauciasi , kiek laiko skiriate suniui , kaip ji skiriate, kokia jo prieziura
Bus zymiai lengviau apsipresti....
puikiai suprantu kad bet kuriam suniui reikia demesio ir laiko.
gal yra forumieciu kurie laiko ryzensnauceri, berno zenenhunda ir VA.Papasakokite kaip jie jauciasi , kiek laiko skiriate suniui , kaip ji skiriate, kokia jo prieziura
Tai galit tiesiog su šeima atvažiuoti kada nors ir pabendrauti, o tuo pačiu papsakosiu apie VA, o voljeras nesvarbu kokia veislė-standartas.
Rakali, nuo savęs galiu pasakyti, kad įsigyję vokietį tikrai nenusivilsyte
Pati turėjau VA ir tai buvo geriausia ir ištikimiausia mano draugė. VA yra labai imlūs ir protingi, ir tinkamai auklėjami yra labai geri ir nepavojingi. Be abejo šiam šuniui reikia judėt, labai mėgsta fizinius krūvius, žaidimus, labai lengvai pasiduoda dresūrai. Man net su saviške kartais ir neįdomu buvo, pora kartų pakartoji komandą, o trečią ji jau padaro, tai ko iš jos norima
Be to labai labai ištvermingi šunys. Jie labai myli savo šeimininkus ir dėl jų gali padaryti viską. Tikrai nepasigailėsit, bus geras draugas jums ir jūsų vaikams, ir geras sargas
QUOTE(rakali @ 2009 02 27, 17:24)
Mes laikom VA
Taigi, tokio laikymo trūkumai: daug laiko praleidžiantis lauke VA šuniu visgi smirda
Visgi jei jau renkatės iš šių trijų veislių - tai VA be jokios abejonės yra geriausias sprendimas
zay koks grazus Jusu suo
kur jus sita grozi isigijote?
kokiame mieste Jus gyvenate?
kokiame mieste Jus gyvenate?
Visgi jei jau renkatės iš šių trijų veislių - tai VA be jokios abejonės yra geriausias sprendimas 4u.gif
Na čia kaip jau kam. Tikrai žinau, kad turėdama kai kuriuos VA iš mano matytų gyvenime tikrai nusivilčiau, bet tai priklauso nuo to, ko konkrečiam žmogui reikia ir koks jo gyvenimo būdas. Geriausia pamatyti visas veisles gyvai, pabendrauti svečiuose pas veisėjus ir rinktis tą, prie kurio links širdis
na taip pamatyti visus gyvai pabendrauti su veisejais tai butu idealu
bet kaip ir kiekvienas girs tik savo veisiamus sunis, tai dar labaiu susisuks galva. Tad cia manau rasiu daugiau nuomones zmoniu kurie augina siuos sunis.
Skaitysiu ir lauksiu daugiau pasisakanciu apie savo sunis. Ju pliusus ir minusus.Ju priezura ir bendravima...
O kuom grase Berno zenenhundas siek tiek kitoks. Kokius skirtumus atrandi?
bet kaip ir kiekvienas girs tik savo veisiamus sunis, tai dar labaiu susisuks galva. Tad cia manau rasiu daugiau nuomones zmoniu kurie augina siuos sunis.
Skaitysiu ir lauksiu daugiau pasisakanciu apie savo sunis. Ju pliusus ir minusus.Ju priezura ir bendravima...
O kuom grase Berno zenenhundas siek tiek kitoks. Kokius skirtumus atrandi?
Aš nelabai juos pažįstu, bet vienas skirtumas, kuris man., pvz. yra be galo svarbus - Berno zenenhundas negali bėgti šalia dviračio
Todėl ir sakau - visi šunys puikūs, tik puikūs ne visiems. O kad veisėjas girs savo šunis, tai čia menka bėda - vis tiek pabendrausite su jais patys ir matysite, kas labiau prie širdies. Be to, geras veisėjas dažnai labai noriai papasakoja ir apie galimus sunkumus su ta veisle, ne tik išsijuosęs giria.