Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (5 tema)

QUOTE(bantukas @ 2009 03 07, 16:46)
Labusiukas, nu va, buvo Taip o va kas gavos Dabar  cool.gif

o ten kur tamsi yra dazei? smile.gif ar naturali? jei dazei tai noriu paklaust ar plovesi labai spalva?
Atsakyti
Kiek minuciu laikote keunes dazus? 4u.gif
Atsakyti
Įmečiau visos galvos foto. šiandien fotkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 07, 23:56)

labai labai grazi spalvyte wub.gif wub.gif o dar garbaneles, is vis pasaka wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 07, 21:56)

Kokiais dazais dazyta, ir kaip suformuotos garbaneles? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 03 07, 23:54)
Kiek minuciu laikote keunes dazus? 4u.gif

as laikau apie 45 min. mirksiukas.gif
Papildyta:
rusiuke labai grazi spalvyte thumbup.gif taip naturaliai man atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 03 07, 23:04)
as laikau apie 45 min. mirksiukas.gif
Papildyta:
rusiuke labai grazi spalvyte  thumbup.gif  taip naturaliai man atrodo  wub.gif

o kad ilgai, as galvoju apie 30min ax.gif o uztepus daza matosi kada jau pabalteja plaukas?
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 03 08, 01:05)
o kad ilgai, as galvoju apie 30min ax.gif o uztepus daza matosi kada jau pabalteja plaukas?

na nelabai, nes jie tamseja labai nuo tu dazu, o pasimato, kai tik isplauni, bent man taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 07, 22:56)

Kokios garbanos, mano svajonė lotuliukas.gif
Ir spalvytė graži, nors man labiau biški kitokiso patinka, bet vistiek nieko negaliu blogo pasakyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 07, 13:48)
Labas rytas mielosios smile.gif nu niekaip negaliu atsidziaugti linu aliejumi, butini pabandykite, efektas superinis  thumbup.gif  tik kvapales nelabai smile.gif

as ir jau gavau is lt linu ir ricinos aliejaus,isbandziau tik riinu,nu pasakiskas thumbup.gif tirstas,blizgno galiukus,iki siol man toki poveiki duodavo tik stipriausias mano turimas silikoninis aliejukas,gryna chemija,o dabar jau ir sita galesiu pakeist ricinu aliejum smile.gif vis maziau sintetikos pas mane lieka smile.gif
o semenu dar nebandziau,tiesa jau radau jo ir pasmus pasirodo pas mus jis tik vaistinese kartais uzvezamas,stovi prie rimtu papildu,zuvies tauku ir pan vitaminu biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 03 08, 00:26-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 03 08, 00:26)
as ir jau gavau is lt linu ir ricinos aliejaus,isbandziau tik riinu,nu pasakiskas thumbup.gif tirstas,blizgno galiukus,iki siol man toki poveiki duodavo tik stipriausias mano turimas silikoninis aliejukas,gryna chemija,o dabar jau ir sita galesiu pakeist ricinu aliejum smile.gif vis maziau sintetikos pas mane lieka smile.gif
o semenu dar nebandziau,tiesa jau radau jo ir pasmus pasirodo pas mus jis tik vaistinese kartais uzvezamas,stovi prie rimtu papildu,zuvies tauku ir pan vitaminu biggrin.gif

O tas linu semenu aliejus kur Cherry_ pirko maximoj negeras?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 03 07, 22:36)
Kokiais dazais dazyta, ir kaip suformuotos garbaneles? biggrin.gif

Aš pati esu banguota, tai išsiplaunu galvą, sutepu žele garbanotiems ir užverusi džiovinu.
o dažyta visokiais, esu seniau pasakojus, kad kirpykloj dažo, ir parduotuvinius porą kartų bandžiau. paskutinį kartą su baxter šaknys šviesintos.

aciuks.gif AČIŪ visoms už gerus atsiliepimus blush2.gif

SU MOTERS DIENA VISAS hi.gif mirksiukas.gif
Atsakyti