Na vat siandien buvau medinese sukose pirkti oksidatoriaus bet neturejo keunes, tai dave kitos firmos po 3Lt
Pasak jos oksidatoriai nelabai ten ir skiriasi
Dar prigriebiau isgirta mil mil kauke, bet imiau su zolelem nes raso kad silpniem dazytiem plaukam, na bet ir daug jos, atsibos ir naudoti ta pacia
QUOTE(FoxLady @ 2009 03 07, 14:27)
Na vat siandien buvau medinese sukose pirkti oksidatoriaus bet neturejo keunes, tai dave kitos firmos po 3Lt
Dar prigriebiau isgirta mil mil kauke, bet imiau su zolelem nes raso kad silpniem dazytiem plaukam, na bet ir daug jos, atsibos ir naudoti ta pacia 
lauksim atsiliepimu apie kauke
as tai nusipirkau mil mil su kokosais vakar pirty daugiau negu puse bonkes ant grindu isverciau
sakes gerai kad nebrangiai kainavo netaip gaila,bet vistiek.. uztat visos patalpos kokosais kvepejo
QUOTE(julya @ 2009 03 07, 14:47)
as tai nusipirkau mil mil su kokosais vakar pirty daugiau negu puse bonkes ant grindu isverciau
sakes gerai kad nebrangiai kainavo netaip gaila,bet vistiek.. uztat visos patalpos kokosais kvepejo 
kaip pirteles pasiilgau
QUOTE(julya @ 2009 03 07, 13:47)
Ta mil mil pakuote tokia didele, o atidarius tik puse indelio jos yra
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 07, 12:18)
Hmm, gal sutiktų tau išimtį padaryt albumo įkūrėja ir tvarkytoja
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2009 03 07, 14:55)
Ta mil mil pakuote tokia didele, o atidarius tik puse indelio jos yra
O taip jau vonioj nieks nebetelpa 
Tikrai
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 06, 23:54)
bantuk, is kokio tamsumo sviesinai.? kaip gavaisi.?kadangi ne blondine esu, neturiu ka deti i foto albuma ..
gal gali apibudinti tiesiog, ma tas aktualu, nes pati noriu sviesinti pirma syki gyvenime is tamsiu, taip neramu , kad negaliu.
gal gali apibudinti tiesiog, ma tas aktualu, nes pati noriu sviesinti pirma syki gyvenime is tamsiu, taip neramu , kad negaliu.
Labusiukas, nu va, buvo Taip o va kas gavos Dabar
QUOTE(bantukas @ 2009 03 07, 15:46)
Grazi spalvyte
QUOTE(bantukas @ 2009 03 07, 16:46)
labukas , niu visai grazi spalvyte gavosi, tokia gyva .
ir cia per viena syki taip nusidaze tau .?
su kuom dazei.?
labai gražu
QUOTE(bantukas @ 2009 03 07, 17:46)
super, pasaka spalvyte
Papildyta:
QUOTE(FoxLady @ 2009 03 07, 15:27)
as zinok jos taip riebiai uztepu