Įkraunama...
Įkraunama...

Paveldimas/Dovanojamas turtas

as galiu pasakyti tik tai kad jei sklypas bus uosvio neduos joks bankas paskolos jums statyti ant to sklypo nama. o buvo toks atvejis kad mama savo dukrai buvo padovanojusi buta ir jame sutuoktiniai gyveno 10 metu tai paskui ji parduodant turejo dalyvauti ir vyras turejo vyras duoti sutikima ji parduoti, kadangi notaras traktavo taip kad per 10 metu gal vyras i ta buta taip pat investavo. o manau geriausia butu kad jums tevas dovanotu ta sklypa abiems man atrodo kad taip imanoma
Atsakyti
Bet kaip nefaina perkant tokius dalykus galvoti apie galimas skirybas, jei jos nusimato nieko ir nepirkčiau g.gif, juo labiua neimčiau paskolos.
Mes kada pirkom namą ir ėmėm paskolą džiaugėmės savo pirkiniu ir pan., net nekylo mintis dėl skyrybų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmona: 09 liepos 2004 - 14:51
QUOTE (Žmona @ 2004 07 09, 14:51)
Bet kaip nefaina perkant tokius dalykus galvoti apie galimas skirybas, jei jos nusimato nieko ir nepirkčiau g.gif, juo labiua neimčiau paskolos.
Mes kada pirkom namą ir ėmėm paskolą džiaugėmės savo pirkiniu ir pan., net nekylo mintis dėl skyrybų wink.gif

buna ir tokiu arveju ,gyveni sau 30metu laimingai ir apie nieko negalvoji,o po 31seimininis gyvenimas ate,ate. sad.gif wub.gif Ir kas tada piausites bash.gif kam ,kas priklauso.Geriausia pasidaryti sutarti, box.gif
Atsakyti
QUOTE (K.Kriste @ 2004 07 09, 15:00)
[
buna ir tokiu arveju ,gyveni sau 30metu laimingai ir apie nieko negalvoji,o po 31seimininis gyvenimas ate,ate. sad.gif wub.gif Ir kas tada piausites bash.gif kam ,kas priklauso.Geriausia pasidaryti sutarti, box.gif

o as girdejau kad sitos povedybines sutartys vis tiek yra dar nugincijamos teisme
Atsakyti
QUOTE (K.Kriste @ 2004 07 09, 16:00)

Na juk ir taip aišku, klad santuokoje igytas turtas dalomas perpus, o jei yra vaikai išvis nėra ko čia sukt galvos teismas priteistų
Atsakyti
Zinai su geru advokatu ,gali ir viska tureti ,o vyras ne ,ir atvirksciai smile.gif
Atsakyti
IŠVADA: SVARBIAUSIA GERAS ADVOKATAS
Atsakyti
QUOTE (Žmona @ 2004 07 09, 12:51)

Žmona, manau, niekas neturi 100 procentų garantijos, kad jų santuoka bus visam gyvenimui. Žmonės keičiasi, visko gyvenime nutinka, o aplinkui pilna realių ne tokių jau linksmų pavyzdžių...Todėl manau, kad visai protinga apsidrausti bent jau dėl šventos ramybės wink.gif
Atsakyti

Aga,zmonele,aha,sutinku 100%,kad nefaina perkant tokius dalykus galvoti apie skirybas.Bet aplinkiniu gyvenimai vercia susimastyti ir apie tokius-nikokius ir nenumatomus dalykelius...Ir duok dieve ,kad gyventumet ilgai ir laimingai! thumbup.gif Dar netokias meiles ,dar ne tokius stiprius rysius maciau zlugusius.Nelinkiu niekam o tuo labiau sau wink.gif perkuno is giedro dangaus...
Atsakyti
As turiu sklypa kitam rajone ir jis tikrai nepriklauso mano vyrui,tai pabreze ir notare kai surasinejom dovanojimo sutarti.ir mes mokejom gana nemazai uz dovanojima,ji tik veliau pasake,kad dovanojimas brangiau iseina,bet mano tevai nenorejo butent padovanoti,o ne kad as pas juos pirkciau,o jei buciau pirkusi,tai butu ir mano vyro tas sklypas buves,o dabar mano vienos,bet tevai taip norejo,kad butu mano vienos,kad as daryciau su ja ka noriu
Atsakyti
QUOTE (paiduke @ 2004 07 09, 16:40)
..............bet tevai taip norejo,kad butu mano vienos,kad as daryciau su ja ka noriu

Gal žentas nepatinka g.gif
Atsakyti
1995 buvo surasytas ( buto) palikimas po mirties,. Gal pasikeite tvarka ir reiktu is naujo surasyti palikima.o gal dar kokiu palidomu dokumentu reik.
Aciu
Atsakyti