Įkraunama...
Įkraunama...

Pieneliai, kremai, losjonai kūnui

Parekomenduokit koki gera stangrinanti krema/zele ar pan. kojoms ir uzpakaliukui? Kazkada rossman firmos turejau,begalo patiko,bet dingo veliau jis is prekybos.
Atsakyti
Labai patinka po deginimosi sauluteje kokosu aliejus Manoi su gardenija arba vanile, puikiai atgaivina oda, apgaubia ja nuostabiu aromatu wub.gif
Vasara taip pat nepamainomas man Druide kuno losjonas su biciu pikiu, gerai drekina, oda palieka labaiiii svelni, neutralus kvapas
Siuo metu atradimas, tapes Must have priemone John masters organics kuno losjonas su burboniskaja vanile bei apelsinais, kvepia nerealiai, labai gerai drekina, skalsus wub.gif
Ziemos metu po daugelio bandymu Must have priemone isliko Logona tropic kuno sviestas, labai gerai drekina, maitina odele, ir kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 06 14, 20:03)
John masters organics kuno losjonas su burboniskaja vanile bei apelsinais

Sitas man irgi nuostabus,tik bijau pirkti pilna pakuote,nes kvapas toks gan pretenzingas ir bijau,kad neimtu tiesiog vos ne pykinti nuo to saldumo ar siaip kad nenusibostu rolleyes.gif Nors kiek bandziau tai labai labai patiko...
Atsakyti
Panos, turiu faina Aloe vera geli kunui (nors pati kai suradau ir turejau puse buteliuko, taupiau ir naudojau tik veidui smile.gif
Bunant siltuose krastuose ir persistengus su saule sad.gif ... kai oda issausejusi ir visa dega, radau sia priemone. Dabar naudoju po saules, soliariumo ir depiliacijos.
Gelis yra is Izraelio be parabenu su Negyvosios juros mineralais.
Turiu dar pora, galiu pasidalinti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2011 03 23, 12:44)
Mano naujausias atradimas stangrinamasis kremas kunui su juros dumbliais ir hialurono rugstim RASA  thumbup.gif

Abejoju ar ten tos HR rugsties yra tame kreme ? biggrin.gif o koks efektas, kad taip patinka ?
Papildyta:
QUOTE(laurutexxxx @ 2011 02 22, 16:56)
geriausia yra naudoti ne kremus, losjonus, o aliejus. Aisku tik naturalius  4u.gif  na man dar patinka vaikiski aliejukai pasitepliojimui.  smile.gif jokiu kremu kunui nebenaudoju  thumbup.gif  kojosm aliejus, rankoms aliejus, visam kitam - taip pat aliejus. Taciau dvejoju del aliejaus veidui. Veidui dar bijau tepti, turiu jautria oda  g.gif

As taip pat kunui renkuosi kokosu alieju, jis man geriausias. biggrin.gif Veidui uzsisakiau jojobos alieju, tai vienintelis aliejus , nekemsantis poru.
Atsakyti
Aliejai tik maitina,jei norit optimaliai rupintis oda,turit naudoti ir krema/losjona pakaitom.
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 06 25, 22:48)
Aliejai tik maitina,jei norit optimaliai rupintis oda,turit naudoti ir krema/losjona pakaitom.

Aliejai ne tik maitina , bet ir drekina jei tinkamai juos naudojate.
Atsakyti
man patinka stipresni losjono kvapai, bodyshop siūlomi vaisių, uogų kvapai labai wub.gif
taip pat šį gavau kalėdom dovanų, patiko user posted image
Atsakyti
Po draugių pagyrų L`occitane taukmedžių kūno losjonui, neatsilaikiau ir aš jam bigsmile.gif Laaabai patinka, pamaitina, gerai susigeria, nepretenzingas kvapas wub.gif
Atsakyti
Ilgeliau pasinaudojus ateinu su atsiliepimais apie Garnier Intensive 7 Days Daily Body Lotion with moisturising ALOE VERA

user posted image

Tiesa sakant nesitikejau tokio rezultato. Oda lieka svelni, sudrekinta labai ilgai . Siaip negaliu naudoti jokio losjono po skutimosi , bet sis visai kitoks, nedirgina odos, neberia . Kvapas pasakiskai ( tik ilgai nesilaiko ) . Nepalieka lipnumo pojucio . Labai geras losjonas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 07 11, 20:21)
Tiesa sakant nesitikejau tokio rezultato.

as jauciu imsiu toki su taukmedziu bigsmile.gif o pati dar turiu Oriflame su agurkais (emiau tik del kvapo), TBS avietini, visai uztenka dregmes, kvepia pasakiskai.. TBS watermelon losjonas skaniai kvepia, bet drekinimo mazoka.. aplamai ziuriu pas mane visi kremai tik del kvapo turbut pirkti biggrin.gif tokio, kad tikrai gerai drekintu ner
Atsakyti
einu dabar i kuno kremo ar pienelio medziokle, kai grysiu parasysiu ka sumedziojau bigsmile.gif
Atsakyti