QUOTE(Gina Justina @ 2011 08 12, 16:23)
mano tai visų laikų mėgstamiausias kremukas
kvapas neišpasakytai nuostabus , o ir susigeria greitai , oda nelieka riebi , tampa švelnesnė

o kur perkate ? kokia kaina ? nematytas siaip parduotuvese...

QUOTE(Alinutia @ 2011 08 12, 18:39)
Labai nepatinka žalias GARNIER didelis, tpač sausai odai, 7days ten kažkoks. Palieka riebią plėvelę ant odos, nesusigeria iki galo, kvapas truputį erzina 

ir as daugiau nepirkciau jo.odos nei truputi nedrekina,tik i siuksliaadeze.
ka sbandet faberlic kremus kunui?
Papildyta:
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 06 14, 22:03)
Labai patinka po deginimosi sauluteje kokosu aliejus Manoi su gardenija arba vanile, puikiai atgaivina oda, apgaubia ja nuostabiu aromatu
Vasara taip pat nepamainomas man Druide kuno losjonas su biciu pikiu, gerai drekina, oda palieka labaiiii svelni, neutralus kvapas
Siuo metu atradimas, tapes Must have priemone John masters organics kuno losjonas su burboniskaja vanile bei apelsinais, kvepia nerealiai, labai gerai drekina, skalsus
Ziemos metu po daugelio bandymu Must have priemone isliko Logona tropic kuno sviestas, labai gerai drekina, maitina odele, ir kvapas

Vasara taip pat nepamainomas man Druide kuno losjonas su biciu pikiu, gerai drekina, oda palieka labaiiii svelni, neutralus kvapas
Siuo metu atradimas, tapes Must have priemone John masters organics kuno losjonas su burboniskaja vanile bei apelsinais, kvepia nerealiai, labai gerai drekina, skalsus

Ziemos metu po daugelio bandymu Must have priemone isliko Logona tropic kuno sviestas, labai gerai drekina, maitina odele, ir kvapas

kur ta Logona perkat?
Papildyta:
QUOTE(overlook @ 2011 05 03, 22:26)
Tiek aš jų turiu, kad nespėju naudot
Paskutinį kartą gavau dovanų šį . Labai patiko, maloniai kvepia, greitai susigeria, oda švelni 

o kaip su drekinimu?
Papildyta:
QUOTE(MissR @ 2010 12 25, 13:04)
esu daug isbandziusi ivairiausiu losionu kremu ir sviestu kunui..
bet mano mylimiausiais ir the best yra kokosu aliejus , i nieka jo neiskeisciau, ir dar gi naturalus ir sveikas, be jokios chemijos ir parabenu
bet mano mylimiausiais ir the best yra kokosu aliejus , i nieka jo neiskeisciau, ir dar gi naturalus ir sveikas, be jokios chemijos ir parabenu

turejau nerafinuota kokosu aleiju0man nepatiko,jis toks lengvas,nera irebus,man nesigere i oda,ilgai laukdavau,kol susigers. 2k nepirkciau
o man lb patiko naujas Garnier drekinamasis +stangrinamasis kuno pienelis su kofeinu, dideliam geltonam buteliuke, vienas geriausiu mano bandytu, nepalieka bjaurios pleves ant odos, drekina, malonaus citrusu kvapo, ir isties stangrina kas keisciausia.
QUOTE(MissR @ 2011 09 18, 10:40)
o man lb patiko naujas Garnier drekinamasis +stangrinamasis kuno pienelis su kofeinu, dideliam geltonam buteliuke, vienas geriausiu mano bandytu, nepalieka bjaurios pleves ant odos, drekina, malonaus citrusu kvapo, ir isties stangrina kas keisciausia.
O man nuo jo ant odos lieka ne tai, kad plėvelė, bet kažkoks lipnumas nemalonus ir kvapas sintetinis toks

QUOTE(Obuolių Delčia @ 2011 08 19, 18:51)
siunciuosi internetu is Violey.com

as va sita laimejau, dar tik karta isbandziau. Siaop jau kokie metai perku Hortus Fratris pieneli, nesu nieko geriau sau radusi, idealus man - puikiai susigeria, neriebus. O vat laimejau aliejuka, tai kitoj temoj rasiau, prie to pacio nusipirkau sveitikli kunui. Tai patiko labai savaitgali po vonios pasilepinti. Ir MB ivertino

Labai gerai priemone yra kokoso sviestas is eko parduotuviu

Gavau tokį. Visai nieko
http://www.supermama...3_9266_4758.jpg

QUOTE(Finna @ 2011 09 21, 13:26)
O man nuo jo ant odos lieka ne tai, kad plėvelė, bet kažkoks lipnumas nemalonus ir kvapas sintetinis toks
Bet, kad stangrina ir aš pastebėjau 

ilgiau panaudojus ir as ta pastebejau,kad palieka lipnuma ant odos , kas nera itin malonu.

Šiuo metu naudoju Avon Planet Spa su negyvosios jūros mineralais, pakankamai riebus, gerai susigeria, padrėkina sausą odą, kvapas nelabai patinka, bet nėra ir labai neskanus. Galvojau ilgiau naudosis, nes kiekis nemažas, bet sutepiau pakankamai greitai, keliems kartams beliko
Po šio laukia dar vieno iš Avon parfumuoto losjono likučiai ir butelaitis alyvuogių losjono iš Tiger parduotuvės