Įkraunama...
Įkraunama...

Pieneliai, kremai, losjonai kūnui

gryzau namo su siuo user posted image

patiko kvapas, emiau sausai odai skirta. kolkas patinka viskas o del drekinimo pasakysiu po poros panaudojimu
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 07 11, 20:24)
as jauciu imsiu toki su taukmedziu  bigsmile.gif 

Sviestmedziu man rods biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju šį jau pakankamai ilgai (apie 2 metus). Baigiasi ir perku vėl ir vėl. biggrin.gif
user posted image
Nuostabus kvapas, ilgai išlieka. wub.gif Taip pat tepasi gerai, greitai įsigeria.

P.S. Minėjot monoi aliejų. Norėjau paklaust, ar turit omeny tą iš TBS? Nes dabar galvoju jį pirkt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 08 04, 22:11)
Sviestmedziu man rods biggrin.gif

A cia ne tas pats? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 08 05, 20:58)
A cia ne tas pats?  biggrin.gif  4u.gif

A ka as zinau. lotuliukas.gif
As galvoju gal toki nusipirkt, bet tookia nesamonė Droge-perkant , dalina ten tokius nuolaidu kuponus ir ten yra sitas losjonas su 40% nuolaida, bet nuo rugsejo blink.gif gavau kuponus dar liepos men, o galioja jie nuo rugsejo doh.gif
Atsakyti
Vis naudodavau ką nors iš Garnier, nu gal ir nieko, švelnu po to ir viskas ok, beeet kai pasiskaičiau sudėtį, kad pilna visokių š, kurie užkemša poras, tai ate ate, Garnier, labukas, aliejai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašmyras @ 2011 08 09, 11:20)
Vis naudodavau ką nors iš Garnier, nu gal ir nieko, švelnu po to ir viskas ok, beeet kai pasiskaičiau sudėtį, kad pilna visokių š, kurie užkemša poras, tai ate ate, Garnier, labukas, aliejai  smile.gif

biggrin.gif
Man tai beveik visa garnier produkcija nepatinka... Yra tik kelios priemones,kurias galėčiau kartot,naudot iki tol kol atsibos.
Atsakyti
KAIP ANWAY kuno losijonai,gal esate bandžiusios
Atsakyti
user posted image
aš naudoju šį 4u.gif kol kas patenkinta, nors panaudoti teko dar tik tris kartus. Malonus kvapas, oda palieka minkšta ir švelni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fantastique @ 2011 08 11, 18:26)
[img]http://grozioasorti.lt/goods/h195ziu.jpg
aš naudoju šį  4u.gif  kol kas patenkinta, nors panaudoti teko dar tik tris kartus. Malonus kvapas, oda palieka minkšta ir švelni  thumbup.gif

O jis drėkinantis, ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 11, 18:23)
O jis drėkinantis, ar ne?  ax.gif

mano sausą odelę padrėkina thumbup.gif išsitepiau kūną dieną, o sausos odos dar neapčiuopiu ax.gif
Atsakyti
mano tai visų laikų mėgstamiausias kremukas wub.gif kvapas neišpasakytai nuostabus , o ir susigeria greitai , oda nelieka riebi , tampa švelnesnė thumbup.gif
user posted image
Atsakyti