Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi
Jau tik susituokę su vyru labai pradėjom taupyti, nes norėjom imti paskolą, reikėjo baldų, viso kito, tad kuistukai buvo ideali išeitis, kaip nebrangiai, madingai ir originaliai apsirengti. Žinoma, ne visada gerų rūbų pasitaiko, bet kartais atrasdavau tokių perliukų- dar tebenešioja vyras Hugo boss idealiai jam tinkantį rudeninį paltą- vos 60 litų, bet jis fantastiškas

bet ne apie tai tema.....
Tad štai, tada tikrai užeidavau dažnai, matuodavausi, pirkdavau- kai gimė mažylė- atradau tiek daug gražių ir madingų rūbelių, kurių naujų niekaip nebūčiau įpirkusi

o juk mamos žino, kaip norisi savo vaikus puošti, o ypač jei dar mergytė.... kas man patikdavo kuistukuose, kad ten rūbas padėvėtas, matosi- ar jis ištįs, ar bumbuluosis

o tai kelis kartus nusvilau- pirkau naują, mokėjau nemažai, o po skabimo paliko skuduras
Galima sakyti, kad iki praėjusių metų vidurio idealiai atitikau šios temos antraštę- viršutiniai rūbai buvo beveik visi dėvėti

tačiau.....pati esu alergiška, sergu atopiniu dermatitu ir poastebėjau, kad nebegaliu matuotis tų purkštų rūbų, net atėjusi nebegaliu pakabų perstumti, nes tik prisilietus prie purkštų rūbų- ima erzintis oda, parausta, niešti...

deja, liga labai progresavo ir dabar nebegaliu tokių rūbų pirkti- kad ir plaunu antialerginiais milteliais, skalbikliais, skalauju n kartu, paskui dar perlyginu- vistiek
Kita vertus- pastebėjau, kad kuistukuose rūbų kokybė labai blogėja, kainos nemažėja

jau mieliau aš nusiperku Maximoj (vietinės firmelės In style, pvz) rūbelius, ypač kai pritaikoma 30-40 proc nuolaida..... bet aišku- čia ne garsios firmos, bet......