Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras poros/šeimos biudžetas

O man būtų keista, jei tvarkyčiau vyro finansus g.gif Tuo labiau, jei kas kėsintųsi skaičiuot, kiek aš išleidžiu g.gif
Čia ir nuo poros tarpusavio supratimo priklauso, ir nuo žmonių smile.gif
Pas mus ginčių nekyla, nes abu nelabai taupūs esam biggrin.gif
Jei yra laisvų pinigų, tai būtinai tiek vienas, tiek kitas ras kur juos išleist biggrin.gif
Bet jei žinom, kad reikia už kažką sumokėti, taip pat nei vienas nesišvaistysim ir panaudosim pinigus ten, kur reikia.
Per 7 bendravimo metus susiformavo tokia pinigų politika mūsų santykiuose, sunku būtų ką nors keisti - matyt mums taip geriausia - biudžetas kaip ir bendras, bet kartu ir atskiras: bendromis, neišvengiamomis išlaidomis pasidalinam, o savo kiekvieno nebūtinom užgaidom pasirūpiname patys biggrin.gif
Atsakyti
mes su draugu ir panasiai tvarkomes: kiekvienas atskirai turim savus pinigelius, maistui ir uz busta mokame "pusiau", didesnius pirkinius irgi perkame "pusiau", o i tai kas lieka nesikesinam ax.gif
aisku, jei kuris nors turi didesniu islaidu, tai nera taip, kad jis sedi nevalges blink.gif

is tikruju, svarbiausia, kad nei vienas nesijaustu suvarzytas ar isnaudojamas ir viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
Kai susituokėm tai ir minties nebuvo, kad skirstysim uždirbamus pinigus į tavo ir mano blink.gif Dedam juos į vieną vietą ir kiek kam reikia, tiek tas ir paiima. Pa kol kas abu protingai imam ax.gif Bet susitaupyt sunkiai einas g.gif oi sunkiai g.gif. Reiks jaučiu pradėt, kaip kad kai kurios rašė, griežtai kažkiek pinigų visai atskirai dėt - taupymui smile.gif
Atsakyti
Labai skaudi tema blink.gif
Bandėm ir į kompą išlaidas suveidnėti, ir planuoti kiek kam išleisti.
Bet nieko neišeina, vis tiek nieko nebelieka.
Pastoviai išlenda visokios neplanuotos išlaidos.
Aš iš savo pinigų moku už maistą, darželį, auklę, rūbus sau ir vaikui.
Vyras apmoka lizingus, butą. Ir viskas nieko nebelieka g.gif , nors paskaičiavus gal uždirbam ir nemažai.
Manau jaunoms šeimoms sunku dėl tų visų paskolų, lizingų ir t.t., o norisi ir pasilinksminti, ir pakeliauti 4u.gif
Atsakyti
Parašykit, kur atsisiųsti tą buhalterinę programėlę, nes akstesniuose postuose nurodyta nuoroda, jau nebeveikia. cool.gif
Atsakyti
kas del atskiru biudzetu - gerai, kol yra likutis, bet kai truksta - atskiruose biudzetuose issileidzia daugiau... Gerai jei vienas kitam nepriekaistauja... Beje bendros buhalterines apskaitos - man nepatiko, nekazka, kai ziuri i kiekviena pirkini pro padidinama stikla.... bent as pripratus tureti pinigu, uz kurius nereiktu atsiskaityti....
Atsakyti
mamytes padekite prasau, gal kuri gali atsiusti programa "Butas" arba "namu buchalteris"???Buciau labai labai labai dekinga
mano adresas gintarele18@yahoo.com ACIU!!!
Atsakyti
pas mus su draugu biudzetai yra 2 - mano ir musu lotuliukas.gif
is pradziu kai tik atvaziavau i Olandija, aiksu neiko neuzdirbdavau nes ir nedirbau, tai gyvenome is jo pinigu, kaip jis ir pasizadejo imigracijos tarnybai kad 5 metus mane pilani islaikys..... paskui besimokindama kalba pradejau uzdarbiauti, visi mano uzdirbti pinigai budavo mna, is ju susimokedavua savo keliones i leituva, nupirkdavau lauktuviu. palaipsniui pastebejau kad MB nemoka tvarkytis su pingias, pasisiuliau padety, isizeide. bala nemate- gyvenom su skolom, po 2 svaites makaronai doh.gif ...... na as pradejau ieskotis darbo, mano pirmoji darbo diena buvo jo paskutine, nes nebuvo kaippalikti vieno sunaus namuose, o jo sefas neleido dirbti nepilan darbo savaite. finansiskai nenukentejom nes mano atlyginimas buvo toks pats kaip ir jo. pastebejau kad poturputi pradejom atmoketi skolas, pakeliauti, si bei ta nusipirkt.....jis isteige davo kompanija, pirmus metus nieko neuzdirbdavo, nes viska investuodavo, jau apei puse metu kai issimoka sau pastovu atlyginiams o pinigu nepadaugejo blush2.gif blink.gif .... taigi geguze pasisiule visu finansus tvarkyti man thumbup.gif , atlyginima perveda i man sakaita, as is jos pervedu dali pinigu i jo saskata, dlai i jo taupamanj, dlai i musu bendra saskaita. pirmas menuo kai jauciu kad jis irgi uzdirba.
Atsakyti
mamytes padekite prasau, gal kuri gali atsiusti programa "Butas" arba "namu buchalteris"???Buciau labai labai labai dekinga
mano adresas gintarele18@yahoo.com ACIU!!!
Papildyta:
help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
NAMŲ BUHALTERIS
Atsakyti
ACIU!!!!!!!!!! clap.gif thumbup.gif clap_1.gif bis.gif friends.gif yahoo.gif good.gif victory.gif first.gif assa.gif
Atsakyti
Siūlau dar pabandyti ir "Butas".
Siųstis iš čia : Butas
Irgi gana nebloga programa, beje nemokama.
Atsakyti