pas mus su draugu biudzetai yra 2 - mano ir musu
is pradziu kai tik atvaziavau i Olandija, aiksu neiko neuzdirbdavau nes ir nedirbau, tai gyvenome is jo pinigu, kaip jis ir pasizadejo imigracijos tarnybai kad 5 metus mane pilani islaikys..... paskui besimokindama kalba pradejau uzdarbiauti, visi mano uzdirbti pinigai budavo mna, is ju susimokedavua savo keliones i leituva, nupirkdavau lauktuviu. palaipsniui pastebejau kad MB nemoka tvarkytis su pingias, pasisiuliau padety, isizeide. bala nemate- gyvenom su skolom, po 2 svaites makaronai

...... na as pradejau ieskotis darbo, mano pirmoji darbo diena buvo jo paskutine, nes nebuvo kaippalikti vieno sunaus namuose, o jo sefas neleido dirbti nepilan darbo savaite. finansiskai nenukentejom nes mano atlyginimas buvo toks pats kaip ir jo. pastebejau kad poturputi pradejom atmoketi skolas, pakeliauti, si bei ta nusipirkt.....jis isteige davo kompanija, pirmus metus nieko neuzdirbdavo, nes viska investuodavo, jau apei puse metu kai issimoka sau pastovu atlyginiams o pinigu nepadaugejo

.... taigi geguze pasisiule visu finansus tvarkyti man

, atlyginima perveda i man sakaita, as is jos pervedu dali pinigu i jo saskata, dlai i jo taupamanj, dlai i musu bendra saskaita. pirmas menuo kai jauciu kad jis irgi uzdirba.