QUOTE(Villke @ 2006 12 17, 21:59)
Pas mus tai praktiškai viskas mano rankose - aš moku mokesčius, darau sąrašiukus ką nupirkti ir pan. Pinigai lieka savose sąskaitose, bet jei prireikia ką pirkti, pasakau kiek man reikia ir viskas. Vyras jei sumano kažkokį pirkinį (kalbu apie didesnį nei koks šokoladukas

) man pasako, o tada sprendžiam ar galim tai sau leisti ar ne. Aš elgiuosi lygiai taip pat.
Pritariu sistemai

Pas mane irgi viskas mano rankose - mokescius moku as, maista perku as, visa kita irgi perku as

Esme tame, kad viska darome is skirtingu saskaitu - mokescius sumoku is vyro saskaitos, uz maista jis (arba pati) pasidarau 300-700 Lt/men pavedima i savo kortele, kuria atsiskaitau tik mokant uz maista (+ buties reikmenis - milteliai, plovikliai, dantu pasta, vaistai ir pan). Is savo asmenines as perkuosi kosmetika, savo masinai pilu benzina, perku drabuzius, suniukui ir katems maista (+vaistus ir pan prieziuros priemones). Jei vaziuojam apsipirkt i trugu darzoviu (buna retai, gal kokius 4 kartus per metus), tai moka vyras. Jei staiga kazko prireikia begaminant, irgi vyras sumoka is savu. As kartais irgi is savu nuperku kokio pieno ar duonos...
O jei nusprendziam pirkt kazka dyyydelio, tada moka vyras, nors ilgai svarstom ar to daikto musm tikrai reikia...
Dar abu nuo vestuviu turim taupykle, i kuria metam po 5 Lt, kai tik ju aptinkam savo piniginese (pastebejau, kad vyrui meistriskai pavyksta neturet situ monetu

). Tai per 3 metus susitaupe per 800 Lt. Uz siuos pinigus atsinaujinom duso ir vonios maisytuva, pasikeitem kilimelius, duso uzuolaida ir pan.
Mano nuomone, svarbiausia seimoj kalbetis ir nieko neslept vienas nuo kito... pinigu irgi