Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras poros/šeimos biudžetas

QUOTE(val_das @ 2006 08 03, 18:54)
Siūlau dar pabandyti ir "Butas".
Siųstis iš čia : Butas
Irgi gana nebloga programa, beje nemokama.

Pataisau, http://www.e-fabrikas.lt/butas/
Atsakyti
Na ką, kažkaip po vestuvių susirūpinome savo pinigais biggrin.gif ir būdais juos sutaupyti. Žodžiu istorija ilga, bet reziumė tokia, kad dabar gyvename iš vyro pinigų, o mano atlyginimą taupome. T.y. vyras padarė man savo kortelės dublikatą ir naudojamės bendra sąskaita ax.gif . O tai, ką gaunu aš - vis kaupiasi kaupiasi lotuliukas.gif . Iš mano pinigėlių važiuojame atostogauti, perkame baldus ir pan., žodžiu naudojame ten, kur iš karto reikia didesnės pinigų sumos.
Noriu pasakyti, kad tinkamai sutvarkyti finansai labai sustiprino mūsų kaip partnerių santykius, nes be begalinio pasitikėjimo, pagarbos ir atsakomybės, toks bendro biudžeto sprendimas neįmanomas. Mes esame labai patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2004 03 22, 17:33)
Pas mus kiek kitaip: kadangi tai pakankamai skausmingas klausimas. Pvz: maista perka vyras, jei norime kur nors iseiti i kluba ar su draugais pabaliavoti, tai viena karta moku as, kita jis. Kadangi turime nauja busta, tai kredita moku as o lizingus vyras. Vienu zodziu dabar ramu: gale menesio abieju piniginese beveik nulis lieka! Kaip komunizme. thumbup.gif

netikiu mirksiukas.gif , kad ne maniskiui vienam tai skaudi tema.mes panasiai dedam po 40lt i men.buities reikmem , skalbimo milteliai , sveitikliai , it t.t , mes ir bulves perka vyras (na ir dar kartais ka nors nuperka) , paskola uz buta 1000lt mka vyras , uz buta mokam per puse , o maista visa perku as doh.gif
Atsakyti
Mes gyvename is vyro atlyginimo: mokesciai, maistas, drabuziai... o mano atlyginimas kaupiasi korteleje rimtiem pirkiniam, atostogom ir tt.
Atsakyti
O kuri programa Namų buhalteris ar Butas geresnė? Abi nemokamos?
Atsakyti
QUOTE(Ašura @ 2006 12 03, 17:47)
O kuri programa Namų buhalteris ar Butas geresnė? Abi nemokamos?

Abi nemokamos thumbup.gif
Man labiau patinka Butas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(filifjonka @ 2005 05 26, 19:52)
lašelis nepriklausomybės man yra tai, kad aš bet kada galiu nusipirkt prabangius batelius ar kvepalus... nes man bloga nuotaika... ir beje, aš kartais taip padarau.  ir tikrai galiu ramia sąžine pareit namo ir pasirodyt... nes to man tą dieną reikėjo... ir jei jis nusiperka kokį visiškai trenktą, mano galva, mechanizmą, kurio jam  vat reikėjo aš suprantu, kad šito plataus mosto mums reikėjo abiems, kad toliau siektume bendro tikslo.

super pritariu 100 procentų thumbup.gif
Atsakyti
O ką patartumėt kai pajamos nėra fiksuotos ??? Žiauriai sunku su tuo biudžetu - niekaip neišeina sutaupyt verysad.gif
Padėtis tokia, kad aš gaunu fiksuotą algą, o vyras vieną fiksuotą , kitą ne. Ta kuri nefiksuota tai gali būti 200 per tris mėnesius gali būti ir 4-5 tūkst. Tai ir neįmanoma suplanuot.
Pasiūlymas gyventi tik iš fiksuotų algų atmetamas - per mažos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2006 12 03, 18:11)
Abi nemokamos  thumbup.gif
Man labiau patinka Butas  ax.gif

O kaip tu tame Bute matai išaidas pagal grupes? Nu niekaip nerandu kaip pažiūrėt kiek išleidau pvz. kurui g.gif

Buhalteris toks paprastesnis, bet man aiškesnis blush2.gif
Atsakyti
gal kas gali parasyti i a/z duociau el. pasto adresa kad galetume atsiusti namu buhalteri ar buta, nes neveikia nuorodos parisiuntimui
Atsakyti
Pas mus tai praktiškai viskas mano rankose - aš moku mokesčius, darau sąrašiukus ką nupirkti ir pan. Pinigai lieka savose sąskaitose, bet jei prireikia ką pirkti, pasakau kiek man reikia ir viskas. Vyras jei sumano kažkokį pirkinį (kalbu apie didesnį nei koks šokoladukas tongue.gif ) man pasako, o tada sprendžiam ar galim tai sau leisti ar ne. Aš elgiuosi lygiai taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Villke @ 2006 12 17, 21:59)
Pas mus tai praktiškai viskas mano rankose - aš moku mokesčius, darau sąrašiukus ką nupirkti ir pan. Pinigai lieka savose sąskaitose, bet jei prireikia ką pirkti, pasakau kiek man reikia ir viskas. Vyras jei sumano kažkokį pirkinį (kalbu apie didesnį nei koks šokoladukas  tongue.gif ) man pasako, o tada sprendžiam ar galim tai sau leisti ar ne. Aš elgiuosi lygiai taip pat.

Pritariu sistemai smile.gif Pas mane irgi viskas mano rankose - mokescius moku as, maista perku as, visa kita irgi perku as biggrin.gif Esme tame, kad viska darome is skirtingu saskaitu - mokescius sumoku is vyro saskaitos, uz maista jis (arba pati) pasidarau 300-700 Lt/men pavedima i savo kortele, kuria atsiskaitau tik mokant uz maista (+ buties reikmenis - milteliai, plovikliai, dantu pasta, vaistai ir pan). Is savo asmenines as perkuosi kosmetika, savo masinai pilu benzina, perku drabuzius, suniukui ir katems maista (+vaistus ir pan prieziuros priemones). Jei vaziuojam apsipirkt i trugu darzoviu (buna retai, gal kokius 4 kartus per metus), tai moka vyras. Jei staiga kazko prireikia begaminant, irgi vyras sumoka is savu. As kartais irgi is savu nuperku kokio pieno ar duonos...
O jei nusprendziam pirkt kazka dyyydelio, tada moka vyras, nors ilgai svarstom ar to daikto musm tikrai reikia...
Dar abu nuo vestuviu turim taupykle, i kuria metam po 5 Lt, kai tik ju aptinkam savo piniginese (pastebejau, kad vyrui meistriskai pavyksta neturet situ monetu biggrin.gif). Tai per 3 metus susitaupe per 800 Lt. Uz siuos pinigus atsinaujinom duso ir vonios maisytuva, pasikeitem kilimelius, duso uzuolaida ir pan.
Mano nuomone, svarbiausia seimoj kalbetis ir nieko neslept vienas nuo kito... pinigu irgi smile.gif
Atsakyti