patarkit, susiduriau su keista situacija. anksciau su vyru visas islaidas dalinomes pusiau. o visa kas lieka - sau. vyras pradejo daugiau uzdirbti nei anksciau, taciau istiko toks dalykas, kad jam jau neuztenka tu pinigu, o kai bandau su juo kalbetis kaip ir kur isleidai tokia suma pinigu,sake nu nezinau net.... ir neina i jokias kalbas apie tai, kad as tvarkyciau visus namu finansus...
seimos galva - vyras, finansu ministras - zmona. Jei kitaip - manau imanoma tik be vaiku.
QUOTE(jura-rura @ 2008 03 03, 13:52)
patarkit, susiduriau su keista situacija. anksciau su vyru visas islaidas dalinomes pusiau. o visa kas lieka - sau. vyras pradejo daugiau uzdirbti nei anksciau, taciau istiko toks dalykas, kad jam jau neuztenka tu pinigu, o kai bandau su juo kalbetis kaip ir kur isleidai tokia suma pinigu,sake nu nezinau net.... ir neina i jokias kalbas apie tai, kad as tvarkyciau visus namu finansus...
Pradėkit fiksuoti visas išlaidas ir mėnesio gale sužinosit, kas kur išeina
Mes, kad dar netgi nebuvome susituoke, pradeje gyventi kartu - niekada neslepdavome vienas nuo kito savo pajamu. Vyras is karto padare man savo saskaitos kreditine kortele. Visus finansus valdau as, bet tai nereiskia, kad galiu pinigus leisti, kur noriu. Kazkaip netgi ir nekyla del to kokiu nors problemu.
QUOTE(dontstop @ 2008 03 03, 16:48)
as ir fiksuoju kiekviena lita kur isleidziu ir prasau to vyra padaryti, bet jis preisinasi ir nenori rasyneti kur kiek isleido,tipo viska ir taip prisimena ir kur nereikia neislaidauja....
QUOTE(jura-rura @ 2008 03 03, 17:33)
as ir fiksuoju kiekviena lita kur isleidziu ir prasau to vyra padaryti, bet jis preisinasi ir nenori rasyneti kur kiek isleido,tipo viska ir taip prisimena ir kur nereikia neislaidauja....
Tai nereikia rašinėtis, treikia tik parduotuvėse imti čekius kiekvieną kartą
va turiu tokia beda gal ka patarsit
mano vyras gauna apie 2000 algos as taip pat gaunu apie 700 lt bet va tokio dalyko kaip bendro biudzeto nera
jis perka maista ko reikai vaikui ir pan bet namie nepalieka nei lito tai normalu?
nes as savo gaunamus pinigus atiduodu i mokescius uz buta ir kas lieka turiu neimti o taupyti
bet juk man ir rubo reik ir vaikui zaisliuko ir vyresneliui kazko naujo tai kaip cai db nu zodziu nebezianu ka daryt
patarkit
O mes tai gyvenam is vyro uzdirbtu pinigeliu, tai ka as uzdirbu lieka guleti mano saskaitoj ( cia mano asmeniniai pinigeliai - ju as nelieciu ) Dziagiuosi savo vyru
jis man taip leidzia ir liepia taupytis. savo asmeninem islaidoms taip pat gaunu is jo.
QUOTE(Gintaryte @ 2008 03 08, 16:13)
O mes tai gyvenam is vyro uzdirbtu pinigeliu, tai ka as uzdirbu lieka guleti mano saskaitoj ( cia mano asmeniniai pinigeliai - ju as nelieciu ) Dziagiuosi savo vyru
jis man taip leidzia ir liepia taupytis. savo asmeninem islaidoms taip pat gaunu is jo. 
ir iskur tokiu vyru atsiranda
Vyrui nesakykite kiek gaunate is tikruju. Visada suma turi buti mazesne. Juodai dienai reikia atsideti.
QUOTE(jurgutee @ 2008 03 07, 22:24)
va turiu tokia beda gal ka patarsit
mano vyras gauna apie 2000 algos as taip pat gaunu apie 700 lt bet va tokio dalyko kaip bendro biudzeto nera
jis perka maista ko reikai vaikui ir pan bet namie nepalieka nei lito tai normalu?
nes as savo gaunamus pinigus atiduodu i mokescius uz buta ir kas lieka turiu neimti o taupyti
bet juk man ir rubo reik ir vaikui zaisliuko ir vyresneliui kazko naujo tai kaip cai db nu zodziu nebezianu ka daryt
patarkit
O kodel tu neatsisedi ir nepakalbi apie tai su vyru? Pasakyk, kad ir tau norisi savu pinigu tureti, ir vaikams reikia kazka nupirkti... O jei graziuoju nepavyksta, nes vyras SKRUDZAS, pervedinek pinigus i bankine saskaita. Geriausia pasidaryti kaupiamaji indeli, i kuri tavo atlyginima pervestu tiesiogiai is darbovietes. Jei tai neimanoma, pasidaryk savo saskaita ir internetine linija, kurioje atsidarysi kaupiamaji indeli ir kiekviena menesi pervesi pinigus. BET... Vyrui sakyk, kad pervedi visus pinigus ir tokiu budu taupai+gaudama procenta. O IS TIKRUJU, pervesk ne visa dali, pvz 500, o dar 200 pasilik savo reikmems saskaitoje arba pasiimk grynais darbovieteje... TAIGI viskas paprasta