QUOTE(Kalinka @ 2004 03 22, 18:04)
kad abu valdysit biudzeta maza sansu...perimk pati viska i savo rankas!
tada aisku tau teks rupintis ne tik kaip viska sumoketi, gala su galu sudurti, bet ir itikinti vyra kad isleista buvo tikslingai.
Pas mus tai pinigai mano zinioje, islaidas ir pajamas fiksuoju kompe bet kada maniskis gali pasiziureti(bet jis ten nieko nesupranta, mat viskas uzsifruota) Visais piniginiais reikalais konsultuojames, bet vykdau as
Pas mus tai pinigai mano zinioje, islaidas ir pajamas fiksuoju kompe bet kada maniskis gali pasiziureti(bet jis ten nieko nesupranta, mat viskas uzsifruota) Visais piniginiais reikalais konsultuojames, bet vykdau as
geras patarimas
Papildyta:
QUOTE(Gintaryte @ 2008 03 08, 16:13)
O mes tai gyvenam is vyro uzdirbtu pinigeliu, tai ka as uzdirbu lieka guleti mano saskaitoj ( cia mano asmeniniai pinigeliai - ju as nelieciu ) Dziagiuosi savo vyru
jis man taip leidzia ir liepia taupytis. savo asmeninem islaidoms taip pat gaunu is jo. 
dziaugiuosi uz tave:) supratingas vyras
Papildyta:
QUOTE(akse @ 2006 04 15, 14:08)
mes turim tris saskaitas,as savo, maniskis savo ir bendra.mes uzdirbam tiek pat kas menesi i bendra katila idedam po to kia pacia suma pinigu ir is ju mokamuz gyvenama plota ,maista,ir visa kita,atostogaujam irgi is bendru pinigu.o kiekvienas asmeninius pinigus leidziam asmeniskai ir viens kitam del to nepriekaistaujam.man patinka kai turiu savu pinigu ir galiu juos leist ten kur tik as noriu
del savo pinigu turejoimo-visapusiskai sutinku