Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras poros/šeimos biudžetas

Na, mes irgi nesam is tu, kurie deda pinigus i bendra kasa. Buto paskola mokam per puse po lygiai, jis sumoka mokescius uz buta, ir kiekvienas dar mokam savo lizingus. Maista irgi perkam mazdaug per puse. Jis man duoda tam tikra suma pinigu i savaite, ir as dar tiek pat dadedu. Visa kita nuo algu mum lieka savom islaidom. Niekad nesipykstam del pinigu ir nepriekaistaujam kas kur ir kiek isleido. Mes net nezinom kiek kas turi pinigu.
Atsakyti
QUOTE(Avietyte @ 2008 08 16, 09:25)
na va,panasi situacija, mes irgi gyvenam nesusituoke ir as uzdirbu lb mazai,o ir darbas mano nepastovus..tai maniskis net nesako kiek uzdirba,sako kai susirasi normalu darba,tada ir pakalbesim..labai jau skaudina..o ypac tai,kad zadejo duoti VISKA, o dabar net sampuno man pats nenuperka,turiu pinigelius atiduoti..

nu bet dieve kokie tie vyrai idiotai siais laikais doh.gif nu negaliu nu doh.gif skriagos, pasikele ir kam jiems zmonu tokiu atveju reikia juk gyvenk viengungis, megaukis laisve ir savo pinigais doh.gif
Atsakyti
Avietyte gal tau reikia ieskot ne geresnio darbo....a normalu vyra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 08 16, 19:21)
nu bet dieve kokie tie vyrai idiotai siais laikais  doh.gif  nu negaliu nu  doh.gif  skriagos, pasikele ir kam jiems zmonu tokiu atveju reikia juk gyvenk viengungis, megaukis laisve ir savo pinigais  doh.gif

nu ir požiūris doh.gif užsidirbkit ir nereiks vyro melžt.
Atsakyti
Avietyte,o kodel tavo draugas turi tave islaikyti ir savo pinigais dalintis? juk jus gyvenat jo bute, uz kuri moka jis,nesat nei seima,nei bendru vaiku turit..
ir gal jis savo darbe ne milijonus uzdirba, todel ir nelabai gali dar ir tave islaikyti,juolab,kad ir buto paskola turbut nemaza turi..

Atsakyti
[quote=Avietyte,2008 08 16, 11:25]
na va,panasi situacija, mes irgi gyvenam nesusituoke ir as uzdirbu lb mazai,o ir darbas mano nepastovus..tai maniskis net nesako kiek uzdirba,sako kai susirasi normalu darba,tada ir pakalbesim..labai jau skaudina..o ypac tai,kad zadejo duoti VISKA, o dabar net sampuno man pats nenuperka,turiu pinigelius atiduoti.. dar va kai kvepalus norejau pirkti,burbejo,kad dar turiu..kai jau parodzau,jog nebeturiu,vis tiek burbejo,kad man ju nereikia.nors norejau is savo pinigu pirkti..kai noriu pasikalbeti apie pinigus,visada susipykstam..manau,kad kai susirasiu NORMALU darba, viskas liks kaip yra, todel reikia ieskotis kuo geresnio darbo su didesniu atlyginimu.
Papildyta:

nu žinai tai susirask darbą man rodos pati turėtum stengtis kad vyro prašyt nereiktų, o ne sakyt kad tu net šampūną užsavo lt turi pirkt..džiaukis kad gali nusipirkt smile.gif
susirask geresnį darbą ir problemos nelūiksi jei žinoma ir nedarysi iš to problemų, man rodos reikia stengtis kad prašyt iš draugo nereiktų
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 08 16, 18:09)
nu ir požiūris doh.gif užsidirbkit ir nereiks vyro melžt.

nu matai man labai noretusi kad tie vyrai kurie daugiau nei moteris uzdirba parnestu alga ir padetu ant stalo, nes dauguma vyru vistik daugiau ir uzdirba nei moterys tongue.gif ir tai nereiskia kad moteris nedirba. as bent jau isaugau seimoj kur tetis buvo butent toks, mano vyras taip pat. tad dziaugiuosi kad musu algos vaziuoja i bendra biudzeta ir ne vienas skirtumo neskaiciuojam nes abu dirbam ka galim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vannilė @ 2008 08 17, 01:34)
Avietyte,o kodel tavo draugas turi tave islaikyti ir savo pinigais dalintis? juk jus gyvenat jo bute, uz kuri moka jis,nesat nei seima,nei bendru vaiku turit..
ir gal jis savo darbe ne milijonus uzdirba, todel ir nelabai gali dar ir tave islaikyti,juolab,kad ir buto paskola turbut nemaza turi..

tai kad ne,butas ne jo,mes ji nuomojam ir nuoma mokam per puse,taip pat ir komunalines
Papildyta:
QUOTE(Vladislava @ 2008 08 16, 20:52)
Avietyte gal tau reikia ieskot ne geresnio  darbo....a normalu vyra  mirksiukas.gif

doh.gif zinot visos kaip buna..viena akimirka atrodo,kad geriausias sprendimas butu viska mesti, ieskotis laimes kitur, bet kai apzvelgiam visuma, suprantam,jog neverta del pataisomos situacijos mesti visko, ka iki siol sukurem. susirasiu darba ir jei situacija nepasitaisys, tada tikrai suprasiu,kad ne tokio seimos zmogaus norejau:)
Atsakyti
QUOTE(Avietyte @ 2008 08 18, 10:11)
tai kad ne,butas ne jo,mes ji nuomojam ir nuoma mokam per puse,taip pat ir komunalines
Papildyta:

doh.gif zinot visos kaip buna..viena akimirka atrodo,kad geriausias sprendimas butu viska mesti, ieskotis laimes kitur, bet kai apzvelgiam visuma, suprantam,jog neverta del pataisomos situacijos mesti visko, ka iki siol sukurem. susirasiu darba ir jei situacija nepasitaisys, tada tikrai suprasiu,kad ne tokio seimos zmogaus norejau:)

man rodos, ir durnai butu aisku, kad jam nusispjaut ant taves ax.gif Gaila man tokiu mergaiciu, kurios gaista laika su bernais, kuriem tiesiog patogu tokia sugulove salia turet, kuria bet kada pakeis i kita doh.gif
Atsakyti
Mane labai erzina toks dalykas, jog jis uzdirbdamas dvigubai daugiau, mano, jog gali priimti visus sprendimus del pirkiniu, kadangi uz tai pats moka. Gal ir dalies jis ir teisus, bet kita vertus as jo algos galiu ir niekada "neprisivyti", ar tei reiks kad viskas namuose nuo A iki Z bus pagal jo skoni, nes as negaliu skirti tiek pinigu namams kiek jis...Ir nezinau kaip ta problema spresti...
Atsakyti
QUOTE(vannilė @ 2008 08 16, 23:34)

Jei gyvenama kartu kaip seima (nebutinai susituokus) - visos pajamos ir islaidos yra bendros. Tik pagrindinis skirtumas yra tame, i kieno saskaita jos ateina ir per kurias rankas jos iseina.
Jei jau sutare gyveni kartu tai ir turi dalintis ir turtu, ir vargu.
Atsakyti
QUOTE(Wilidza @ 2008 08 19, 13:49)
Jei gyvenama kartu kaip seima (nebutinai susituokus) - visos pajamos ir islaidos yra bendros. Tik pagrindinis skirtumas yra tame, i kieno saskaita jos ateina ir per kurias rankas jos iseina.
Jei jau sutare gyveni kartu tai ir turi dalintis ir turtu, ir vargu.

Pritariu. Jei kartu gyvenate, reiškia kartu viskuo ir dalinatės, neskaičiuojate, kas daugiau ar mažiau uždirbote ir kas daugiau išleidote savo pinigų vienam ar kitam reikalui. Tai kam kartu pro vienas duris vaikščioti, jei viskas atskirai?Kas tada jus abu sieja?
Atsakyti