Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras poros/šeimos biudžetas

QUOTE(ikristute @ 2008 09 10, 12:38)
Tai, kad zinok ji prie savo tokio vyrelio ne ka geresnia anyta gavo  doh.gif , niekam nelinkciau tokios, cia daugiausia jos itakos ir yra, prikimsus i galva jam, kad zmonai nereikia duot pinigu, pats viskam vadovauk ir tiek i ta suneli isikibus, kad jau ziauru ziuret, gyvena pas juos, kai drauge praso iseit atskirai gyvent, tas pasako as mamos nepaliksiu, o mamyte pritaria is manes vaiko niekas neatims, netgi per vestuves kur gavo dovanu pinigus is sveciu, taresi su mama kur isleis, nezinau ka ta drauge galvoja, visai po padu pakista, begtu is ten kuo greiciau neatsisukdama, buvo viena karta isejus ir vel grizo, kaip kokiom durnaropem apserta,gaila ziuret  verysad.gif

Matyt anytai reikejo marcios, kad jos suneli islaikytu, o ne is jo pinigu prasytu smile.gif buna ir tokiu moteryciu. Nuo vyrelio ir anytos tavo draugei reikia begti ir kuo toliau. Greiciausiai jos tevai buvo labai griezti, kitos priezasties pasilikti tokioje seimoje kaip dabar, nematau smile.gif
Atsakyti
YRA TA PRIEŽASTIS, DAŽNIAUSIAI JI YAR MEILĖ SU ROŽINIAIS AKINIAIS... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arana81 @ 2008 09 10, 12:04)
Matyt anytai reikejo marcios, kad jos suneli islaikytu, o ne is jo pinigu prasytu smile.gif buna ir tokiu moteryciu. Nuo vyrelio ir anytos tavo draugei reikia begti ir kuo toliau. Greiciausiai jos tevai buvo labai griezti, kitos priezasties pasilikti tokioje seimoje kaip dabar, nematau smile.gif

Tai, kad jos mama kaip tik labai gera moteris, jau mes abi jai bandom akis atvert, bet uzsidejus rozinius akinius ir nieko daugiau nemato aplinkui, o tevelis jos mires kai jai buvo 14 metu,siaip tokia leta pasidarius, nu zodziu neatpazistam zmogaus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 09 10, 08:30)
biggrin.gif šiaip man pasidarė įdomu, o tai tuomet kiek jūs dedat į bendrą biudžetą? kiekvienas tam tikrą dalį, ar abu vienodai ( na, tiesiog įdomu, galbūt ir mums taip reikėtų pasimokyt daryt bigsmile.gif )

iki siol buvo, kad maistui as dedu 200 jis 300 (susapnavau turbut taip ir prigijo biggrin.gif ), kai reikia paildomu lesu ta menesi, tai dalinam per puse, bet stengiames daug nevirsyti smile.gif mokesciam mano viena dalis, jo dvi, jei kokios didesnes islaidos ar namam, ar atostogom, snekam ir tariames atskirai, tada jau ziurim bendra finansine padeti, kas tuo metu gali skirti daugiau smile.gif tiesiog abu zinom ir neslepiam kiek kuris uzdirba ir naturaliai viskas smile.gif nors kai tik pradejom gyventi kartu, buvo viskas per puse, bet po kiek laiko gana nemazai skyresi kiekvieno pajamos ir as nusprendziau, kad taip neteisinga lotuliukas.gif kas gerai - tai abu galim is karto butinas islaidas susiskaiciuot menesiui.
Atsakyti
tada mane vyras irgi skriaudžia lotuliukas.gif nes aš iš savo algos sumoku visus mokesčius, ppaskolą, perku maistą, o kas lieka , tas man, na, jis aišku dabar jau sutaupė naujai mašinai. Jei kada pritrūkstu tai pasiimu iš jo, gerai kad niekada dabar neklausia, o kam man reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 09 11, 17:26)
tada mane vyras irgi skriaudžia lotuliukas.gif  nes aš iš savo algos sumoku visus mokesčius, ppaskolą, perku maistą, o kas lieka , tas man, na, jis aišku dabar jau sutaupė naujai mašinai. Jei kada pritrūkstu tai pasiimu iš jo, gerai kad niekada dabar neklausia, o kam man reikia biggrin.gif

svarbiausia atrast sprendima, kuris butu priimtinas abiem ax.gif susest, pasneket ir nutart smile.gif ypac, kai man paciai turi buti aiski sistema, o ne kas kaip nori islaidauja, man reikia zinot, kiek kam isleidziam, kur reikia pasispaust.
Atsakyti
kadangi mano vyras tikra taupyklė, tai aš viską žinau, nes be manęs nieko jis neperka, šiaip mūsų sistema esu kol kas patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 09 10, 13:12)
tuomet reikia kalbėtis su anyta, bent jau mano labai supratinga, amžinai vyrui paaiškina, amn nieko sakuyt nereikia, kiekvieną kartą kai susitinkam, pamoko jį , kaip reikai su moterimis elgtis biggrin.gif

o mano anyta uz sunu visada doh.gif
Atsakyti
o gal tuomet reikėtų bandyti nuslėpti nuo vyro savo tikrąsias pajamas ir sakyti, kad duotų pinigų mirksiukas.gif
užjaučiu dėl tokios anytos schmoll.gif
Atsakyti
O pas mus seimoje pinigais manipuliuoju as ax.gif Gaunu savo atlyginima, paskui vyras savo parnesa ir atiduoda, sau pasilieka pietums tik... Nu kai jam reikia jis pasako kad reikia ir aisku dalinames vel biggrin.gif bet siaip tai visi pinigai pas mane bbuna...
Atsakyti
na, as tai ko gero visus pinigus isleisciau, nemoku taupyt, nes man kazkaip savaime iseina.. gaunu alga ir gyvenu, netaupau, bet ju vis tiek susikaupia kazkokiu tai budu biggrin.gif gal kai atsiras vaikelis, kas nors ir pasikeis... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2008 09 14, 22:11)
na, as tai ko gero visus pinigus isleisciau, nemoku taupyt, nes man kazkaip savaime iseina.. gaunu alga ir gyvenu, netaupau, bet ju vis tiek susikaupia kazkokiu tai budu biggrin.gif  gal kai atsiras vaikelis, kas nors ir pasikeis... bigsmile.gif

kai atsiras vaikelis bus sunkiau, geriausia kai abu susitaria ir turi pastovias pajamas, musu nepastovios ir sunku planuoti.
Atsakyti