Įkraunama...
Įkraunama...

KRETINGOS sportuojančios merginos ir moterys

QUOTE(AGvilte @ 2011 02 08, 15:45)
Uzjauciu perlita,geriau pakentet ir prisijungsi,kai galesi. tie gimdymai vistiek savo duoda, o informacija superine.
egliuchiux saunuole imasi stiprios iniciatyvos,as ir buvau pradejus galvot,jog taip ir nutemsim...
bloga naujiena,ka tik skambinau,nera vietu,kazkaip turbut cia mums neisdegs..truputeli veliau gal atsiras... blink.gif  schmoll.gif

blink.gif cia toj sporto mokykloj ? blink.gif verysad.gif nu nesiseka doh.gif
Atsakyti
ka darom?
Papildyta:
ne cia pranciskonuose,bet taip atrodo neblogai turetu buti: su stepais,na sako jei atsilaisvins,parasys sms,sakau cia kelios noretu eit,ar laukt?
Atsakyti
labukas,
tai ka darom g.gif as sia savaite negaliu niekur eit kraustaus keliom dienom pas mama, nes pas mus vandens nebus kazkuri laika doh.gif o su 2 mazais vaikais be vandens schmoll.gif tikiuos greit sutvarkys smile.gif o jei kur i vidmantus vaziuot ten ligu vyksta pilatesas ligu taip supratau Perlita g.gif kazka buvai minejus g.gif
Atsakyti
na galetume ir nuo kitos savaites jau pradet ka,bet reik viska susizinot apie vidmantus,paskambinti,kokiom dienos vyksta,gal ir vel vietu nera 4u.gif as nezinau kontaktu,paskambinciau.
Atsakyti
na turim sia savaite nusprest,ka lankysim ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Ilona 61633577 4u.gif Čia Vidmantuose,ten vyksta pilatesas,joga,ligu kalanetika?? Ir dar mamytėės su vaikučiais sportai thumbup.gif Bet vaikutis turi būt ,kad nulaikytų tvirtai galvytę 4u.gif biggrin.gif Sėkmės ten,tikiuos bus vietų 4u.gif
Atsakyti
as siulau i sporto mokykla nueiti apsiziureti ,,, ten aerobika .. 4u.gif kas uz ? biggrin.gif man tinka beveik visada biggrin.gif
Atsakyti
na einam ryt apziuret,kelinta val,gal zinai,kada tiksliai vyksta? kita savait pradetume sportuot ir lux tada prisijungs ir dar kas nores.
Atsakyti
Ar kas skambinot i Vidmantus? Ka sake? As labiausiai ten noreciau, nes man labai patinka pilatesas ir kalanetika, pernai teko Kaune lankyti, zinokit, super, labai efektinga manksta thumbup.gif
Atsakyti
na ka as zinau merginos,esu praradus vilti blush2.gif neskambinau i vidmantus,kur skambinau visur atsimusu...baigiu prarast nora sportuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(AGvilte @ 2011 02 11, 15:20)
na ka as zinau merginos,esu praradus vilti  blush2.gif neskambinau i vidmantus,kur skambinau visur atsimusu...baigiu prarast nora sportuot g.gif

nu jau nu jau 4u.gif noras sportuoti neturi dingti niekada biggrin.gif

tai kaip mamytes , kas ka suzinojo ? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Man mama minejo, kad darzely Buratinas kazkokie uzsiemimai vyksta, tai prasiau suzinot daugiau smile.gif na va saulyte sveicia kiek cia truks ir pavasaris ateis nebereiks ne spoti sales galesim tada susitkt ir pabegiot visos ax.gif arba su dviraciais blush2.gif
Atsakyti