Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios, ar išlaidžios?

Kol neturėjau vaiko, tai bandžiau taupyti ir gana neblogai blush2.gif . O dabar esu išlaidi - išleidžiu viską, ką gauna vyras ir aš pati nail.gif vacation4.gif
Atsakyti
Mes išleidžiam beveik viską, ką gaunam cry.gif Na, kartais pataupom, tada, kai reikia mokėti už mokslą tongue.gif
Atsakyti
aš net labai išlaidi...taupyt nemoku visai...tik daba pradėjau labai agalvoti net ir mažiausia daiktą pirkdama ar tikrai jo reikia
Atsakyti
Aštai šiaip nesu išlaidi, bet jei jau ko nors labai labai noriu, tai nors ir tas daiktas yra brangus vis tiek jį pirksiu, nors paskui ir tektų tik košes valgyti doh.gif
Atsakyti
Nezhinau ar galechiau save priskirti prie taupiuju ar prie ishlaidzhiuju g.gif Turbut busiu vyduriukas. Ishmokau prekintis tik per ishpardavimus, o jei parduotuveje nera nuolaidu o perku kazhka brangaus - visada paprashau nuolaidos. Tad pavyksta pasitaupyti. O sutaupyti pinigeliai - gamina daugiau ax.gif Bet is kitos puses... Dievinu keliones, kurios nera jau toks pigus malonumas. Per metus bent kartely pasidovanoju kazhkatais is juvelyrikos...
Atsakyti
Aš išlaidūnė. doh.gif
Atsakyti
As taip pat labai islaidi,bet kai labai reikia moku ir pataupyt.Tik nedaznai to prireikia.Gal del to,kad pati nedirbu ir neuzdirbu tu pinigu.Tad jei noriu kazko labai sunku sau atsakyt.Neduok Die sunkesni laikai,prisitaikyciau,bet oi kaip butu sunku.
Atsakyti
mes tai abu su vyru islaidus, kai yra pinigu ir nerealiai taupus kai ju nera.rezultatas-vis nepavyksta pasitaupyt
Atsakyti
Mano vyras labai taupus, nėra skūpus, bet jei ne jis neturėtume to ką turime, nes aš galiu išsvaidyti pinigus nalevo napravo prisipirkdama visokių man patinkančių , bet mažai reikalingų daiktų.
Atsakyti
nezinau kaip jus mamkos bet as tai esu ziauriai islaidi ....nors dar taip nebuvo kad liktumeme be pinigu bet vistiek man yra pats didziausiais malonumas pirkti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Jau pas mane islaidumas... Kuo daugiau turiu-tuo greiciau ir isleidziu ph34r.gif
Kartais net cekius susirenku ir suskaiciuoju kas, kiek pirkta, nes nesuprantu kur dingsta pinigeliai doh.gif Bet uztat labai laiminga jauciuosi pirkdama tai ko noriu ir ko reikia. O reikia daug ir visko bigsmile.gif
Atsakyti
Pati esu islaidi, bet ir ant vyro dar sugebu pabaubt kad jis islaidus. Nors tik jis pinigus nesa i seima.
Atsakyti