Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esate taupios, ar išlaidžios?

As tai apie save galiu pasakyti, kad esu visai taupi...Kol kas gyvenu su tevais, tai bent uz buta moketi nereikia.Sugebu sutaupyt daugiau kaip puse algos... 4u.gif
Bet visai neseniai isigijau buta, tai dabar jau nezinau ar iseis susitaupyti - visas santaupas atiduosiu paskolai, o ir uz buta mokescius reikes moket, ir siaip namams visko reiks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laume2 @ 2005 12 07, 09:57)
As tai apie save galiu pasakyti, kad esu visai taupi...Kol kas gyvenu su tevais, tai bent uz buta moketi nereikia.Sugebu sutaupyt daugiau kaip puse algos... 4u.gif
Bet visai neseniai isigijau buta, tai dabar jau nezinau ar iseis susitaupyti - visas santaupas atiduosiu paskolai, o ir uz buta mokescius reikes moket, ir siaip namams visko reiks verysad.gif

Aš irgi, kol gyvenau pas tėvus, uždirbau tuomet daugiau negu dvigubai mažiau nei dabar - ir viskam užteko, ir apsirengt, ir pabaliavot mieste su draugais... Na už butą ir maistą mokėti nereikėjo. Ir dar susitaupydavau ax.gif
o dabar, kai turim savo namą, nebeužtenka niekam blink.gif Pasidariau visai netaupi, bet nematau to kaip trūkumo šiuo metu, nes viskas, ką perku, puošia naujus namus, mano kasdieninę buitį smile.gif Nors ir aš, ir draugas uždirbame daug daugiau nei anksčiau, bet tie nauji namai reikalauja tokių didelių investicijų... Ir lemputės gražesnės, ir vazelės, ir kilimuko norisi.. ką jau kalbėti apie buitinę techniką ir baldus, kas praktiškai yra būtina...
Atsakyti
Esu labai išlaidi ax.gif .Man pinigai visad spaudžia piniginę , turiu aš juos kažkur išleist biggrin.gif . Pastebėjau vieną dėsningumą- augant pajamoms, didėja ir poreikiai, o aš vis galvodavau, jei jau gausiu tiek ir tiek, tai tikrai taupysiu. Nė velnio, mėnesio pabaigoje ištuštinu ne tik visas korteles bet kartais dar prasisuku ir pro kreditines sąskaitas blush2.gif .
Labiausiai negailiu pinigėlių vaikams, knygoms ir įvairioms namų smulkmenoms, drabužėliams, kosmetikai- taipogi. Vienu žodžiu išleisk mane į parduotuvę, visada rasiu ką nusipirkt, neduokdie dar bloga nuotaika ar kokia depresija užėjusi, tada galas piniginei blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2005 12 07, 10:55)
Vienu žodžiu išleisk mane į parduotuvę, visada rasiu ką nusipirkt, neduokdie dar bloga nuotaika ar kokia depresija užėjusi, tada galas piniginei  blush2.gif .

Vava, aš irgi turiu tokią blogą savybę: kai bloga nuotaika, susirenku visas korteles ir išeinu į kelionę pinigų leist biggrin.gif
Bet, visa laimė, nors iš tikrųjų padeda - nuotaika pakyla ką nors gražaus įsigijus smile.gif
Atsakyti
Ir taupi ir islaidi.
Ziauriai greitai isleidziu pinigus, o nieko doro neisigyju.
O kai lieka paskutiniai 100 litu, galiu dvi savaites pragiventi ir ne viena, o su vyru..
Atsakyti
O as taupi unsure.gif Tiksliau, nemegstu parduotuviu. Perku tik tada, kai negaliu issiversti arba kazkas laaabai patinka, o tai nutinka retai smile.gif Bet jau kaaai perku laugh.gif , tai bunu islaidi bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 12 07, 10:56)
Vava, aš irgi turiu tokią blogą savybę: kai bloga nuotaika, susirenku visas korteles ir išeinu į kelionę pinigų leist  biggrin.gif
Bet, visa laimė, nors iš tikrųjų padeda - nuotaika pakyla ką nors gražaus įsigijus  smile.gif

eikit, man tai prieshingai biggrin.gif jei tik perku ka nors blogos nuotaikos, tai visad koki sh... nusiperku, paskui gyvenimas dar labiau pablogeja blink.gif o va kai einu geros nuotaikos, tai irgi viokiu sh... prisiperku, bet tada atrodo, kad labai mieli daikciukai biggrin.gif
Atsakyti
tongue.gif
QUOTE(Onora @ 2005 12 07, 13:06)
...
O kai lieka paskutiniai 100 litu, galiu dvi savaites pragiventi ir ne viena, o su vyru..

va čia taikliai pasakyta drinks_cheers.gif man lygiai tas pats - kai yra pinigų, tai jie taip spaudžia kišenę, o kai nėra tai kažkaip ir pavyksta savo norus suvaldyt tongue.gif
Atsakyti
o aš begalo taupi
Atsakyti
Mes abu su vyru taupus, dabar kai nusipirkom buta (su paskola) - tai isvis ax.gif . Ir negalim pasikeist blush2.gif . Jeigu nueiname i bariuka (o tai buna i metus kokius ~ 6 kartus) tai sedim, isgeriam, bet atsipalaiduoti neiseina, vis sukasi mintys apie tai, kad pvz. 2 alaus bokalai + uzkandele kainuoja tiek, kiek 1kg mesos, o ja mes vagytume kokias 4 dienas:).
Atsakyti
QUOTE(jooratuke @ 2005 12 11, 18:36)
Mes abu su vyru taupus, dabar kai nusipirkom buta (su paskola) - tai isvis ax.gif . Ir negalim pasikeist blush2.gif . Jeigu nueiname i bariuka (o tai buna i metus kokius ~ 6 kartus) tai sedim, isgeriam, bet atsipalaiduoti neiseina, vis sukasi mintys apie tai, kad pvz. 2 alaus bokalai + uzkandele kainuoja tiek, kiek 1kg mesos, o ja mes vagytume kokias 4 dienas:).

Eikit sau doh.gif ,nu negalima jau sitaip taupyti,reikia ir atsipalaiduoti kada nors. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jooratuke @ 2005 12 11, 20:36)

doh.gif O jei, tai koks čia gyvenimas jeigu net bariuke negalit atsipalaiduoti, juk kartais reikia nors truputį atsipalaiduoti. Na toks taupymo budas tai, atleiskit, bet tikrai jau nesveikas. doh.gif O tai kaip su draugais, kai susitinkat tik arbatą geriat?
Atsakyti