Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvas

nera skirtumo yra ar nera 4u.gif
tiesiog kiekvienas renkasi kas jam geriau, kadangi a sjau turiu su tepaliukais, tai skaiau kai nebebus ju o jei ir pinigeliu neturesiu, tai kepsiu plaukus be tu priedu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 12 30, 15:19)
nera skirtumo yra ar nera 4u.gif
tiesiog kiekvienas renkasi kas jam geriau, kadangi a sjau turiu su tepaliukais, tai skaiau kai nebebus ju o jei ir pinigeliu neturesiu, tai kepsiu plaukus be tu priedu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

na taip smile.gif o iki kada ta akcija bus? nes labai tokio noreciau ax.gif
dar klausimelis,gal zinot ar su tokiu tiesintuvu issitiesinus,dregnu oru plaukai pasigarbanotu ar ne?
Atsakyti
Kadangi turiu bloga savybe, jei uzsigeidziu kazko, tai reikia cia ir dabar. Na ir uzsisakaiau internetu plauku tiesintuva. Kadangi uzsakymas virsino 150 lt, tai pristatymas nemokamas. Oi laukiu laukiu, rytoj jau isbandysiu clap.gif Tikiuosi neteks nusivilti.
Papildyta:
Beje, issiklausinejau, kaip ten su tais aliejukais - tai jie yra 2 rusiu - vienas tausojanti plauku spalva, o kitas atstatantis. Norint isigyti aliejuko papildomai 100 ml 24 lt. Galima si tiesintuva naudoti ir be aliejuko, tiesiog nebejungiama garu funkcija. Beje - naudojant garu funkcija, nereikia papildomos priemones plaukam istepti pries lyginima.
Atsakyti
QUOTE(Atisar @ 2009 12 30, 15:36)
Kadangi turiu bloga savybe, jei uzsigeidziu kazko, tai reikia cia ir dabar. Na ir uzsisakaiau internetu plauku tiesintuva. Kadangi uzsakymas virsino 150 lt, tai pristatymas nemokamas. Oi laukiu laukiu, rytoj jau isbandysiu clap.gif Tikiuosi neteks nusivilti.
Papildyta:
Beje, issiklausinejau, kaip ten su tais aliejukais - tai jie yra 2 rusiu - vienas tausojanti plauku spalva, o kitas atstatantis. Norint isigyti aliejuko papildomai 100 ml 24 lt. Galima si tiesintuva naudoti ir be aliejuko, tiesiog nebejungiama garu funkcija. Beje - naudojant garu funkcija, nereikia papildomos priemones plaukam istepti pries lyginima.

o kaip su tuo pasigarbanojimu dregnu oru? smile.gif
Atsakyti
Rytoj pasistenksiu jus informuoti - kol neisbandziau, negaliu nieko pasakyti - ar garbanosis ar ne dregnu oru. Bet ir tai, manau kad kiekvienos plaukai reaguoja skirtingai - vienai susigarbanos, kitai ne... Pranesiu, kaip bus man.
Atsakyti
tai iki kada ta nuolaida plauku tiesintuvui? smile.gif
Atsakyti
Patariu tokių dalykų nenaudot arba naudot labai retai, nes teks paskui temose apie sausus ir nušiurusius plaukus rašyt...
Atsakyti
QUOTE(_agnuciukas @ 2009 12 30, 15:40)
o kaip su tuo pasigarbanojimu dregnu oru? smile.gif

visus naujus metus atlaike, tikrai nesigarbanuoja jei ir dregmes sulaukia smile.gif na gal siek tiek apsipucia, bet ne kaip anksciau, kad vel reikia tieisnti.
man tikrai lb patiko thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Atisar @ 2009 12 30, 15:36)
Papildyta:

o kur galima uzsisakyti?
ir abu 100ml-24lt? ar atskiro indelio kainos tokios?>
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 01 02, 12:47)
visus naujus metus atlaike, tikrai nesigarbanuoja jei ir dregmes sulaukia smile.gif  na gal siek tiek apsipucia, bet ne kaip anksciau, kad vel reikia tieisnti.
man tikrai lb patiko thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

o kur galima uzsisakyti?
ir abu 100ml-24lt? ar atskiro indelio kainos tokios?>

oi,tai labai thumbup.gif reiks ir man toki pagriebt ax.gif
man atrodo kad vieno indelio tokia kaina,o gal ir ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _agnuciukas: 02 sausio 2010 - 11:49
QUOTE(_agnuciukas @ 2010 01 02, 12:48)
oi,tai labai  thumbup.gif  reiks ir man toki pagriebt ax.gif
man atrodo kad vieno indelio tokia kaina,o gal ir ne g.gif

dabar paziurejau kad papildu dezute, t.y.tu alieju pakuote 4*50ml. tai gal kaina visos dezutes???
kas zino tikslaiai parasykit, tikrai tie aliejai faini, plaukai kaip silkiniai tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.Na as taip pat galiu patvirtinti - ir man dregnu oru nesusiraite ir isliko nuostabus plaukai thumbup.gif O aliejuko, as uzsisakinedama sias znyples dar uzsisakiau atskirai (jie yra dvieju rusiu), tai paemiau atkurianti plauku struktura - 125ml kainavo 27 lt. Uzsisakant tik aliejuko mokama uz kiekviena rusi atskirai. Prie pacio plauku lygintuvo buvo pridetos abieju rusiu po du buteliukus(4 kart 50 ml). Kai jau isbandziau, galiu pasakyti, kad to aliejuko labai ilgam. Beje, instrukcijoje yra parasyta, kad galima pilti ir tik vandeni.
Kazkas klause kur uzsisakineti - ju yra ir medinese sukose(vilniuje), taip pat akcija, bet kadangi lelius serga, negalejau nuvaziuoti, tai pasiskambinau i krinona - sako dabar pas mus uzsisakant uz 150 lt pristatymas nemokamas(apie pietus uzsakiau, o kita ryta jau stovejo prie mano buto duru)
Atsakyti
QUOTE(Atisar @ 2010 01 02, 21:42)
Sveikutes.Na as taip pat galiu patvirtinti - ir man dregnu oru nesusiraite ir isliko nuostabus plaukai thumbup.gif O aliejuko, as uzsisakinedama sias znyples dar uzsisakiau atskirai (jie yra dvieju rusiu), tai paemiau atkurianti plauku struktura - 125ml kainavo 27 lt.

ne taip brangiai 4u.gif reikes uzsisakyti kai svauosius pabaigsiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti