Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvas

Sveikutės, noriu įsigyti plaukų tiesintuvą, bet nežinau koks turi būti, kad galėtu ir garbanas formuoti. ax.gif Patarkite prašau
Atsakyti
QUOTE(Mėlinakė @ 2010 01 04, 16:08)
Sveikutės, noriu įsigyti plaukų tiesintuvą, bet nežinau koks turi būti, kad galėtu ir garbanas formuoti.  ax.gif Patarkite prašau

gali nuejti i ''medines sukas'' ir ten tau tikrai patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2009 12 27, 16:17)
sveikutes, kaledu proga gavau dovanu plauku tieisntuva.
Babyliss BAB2075E su visias tepaliukais.
gal kuri turite, patarkite, kaip juom naudotis, koki kieki pilti,
ir siaip ar jis geras???

user posted image

padekit merginos, norejau paklausti kurios turi si tieisntuva, ar ijungus ar jis zyzia?? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau paklaust ruosiuosi pirkt plauku tiesintuva keramikini. Tai va ar jusu plaukai labai garbanoti kad juos tiesinat ar tik truputy? Nes mano labai garbanoti, ir noriu suzinot ar man gerai istiesins? g.gif Dekui.
Atsakyti
QUOTE(nokia6020 @ 2010 01 24, 14:43)
Sveikos, noreciau paklaust ruosiuosi pirkt plauku tiesintuva keramikini. Tai va ar jusu plaukai labai garbanoti kad juos tiesinat ar tik truputy? Nes mano labai garbanoti, ir noriu suzinot ar man gerai istiesins?  g.gif  Dekui.

siulyciau suntachi tiesintuva. Kaina nemaza, taciau tarnauja ilgai!! Sesuo nusipirko pries kokius 7 metus.. as is paskos ...iki siol veikia liuksiskai!! Plaukas neissausinamas!! gali reguliuoti temperatura!! Jei plaukas storas, ir nepaslankus -aukstesne temp naudoji, jei plonas , pazeistas -mazesne smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man pvz geras BLUE NANO TITANIUM .. švelnūs plaukai, netaip stipriai sausina, kaip kiti, kuriuos esu turėjusi ... ax.gif mirksiukas.gif tarkim philips, ar bomann ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 01 23, 18:24)
padekit merginos, norejau paklausti kurios turi si tieisntuva, ar ijungus ar jis zyzia?? verysad.gif

Taip, ir pas mane jis zyzia mirksiukas.gif Man sis tiesintuvas labai thumbup.gif

QUOTE(nokia6020 @ 2010 01 24, 16:43)
Sveikos, noreciau paklaust ruosiuosi pirkt plauku tiesintuva keramikini. Tai va ar jusu plaukai labai garbanoti kad juos tiesinat ar tik truputy? Nes mano labai garbanoti, ir noriu suzinot ar man gerai istiesins?  g.gif  Dekui.

Pasirinkus tinkama pemperatura ir tiesinimo balzama, plaukuciai bus tiesus tiesus thumbup.gif

QUOTE(secret_lover_ @ 2010 01 25, 15:49)
Man pvz geras BLUE NANO TITANIUM .. švelnūs plaukai, netaip stipriai sausina, kaip kiti, kuriuos esu turėjusi ...  ax.gif  mirksiukas.gif  tarkim philips, ar bomann  ax.gif

Turejau Philipsa doh.gif labai nepatiko schmoll.gif
Dabar jau 3 metus naudoju Babyliss thumbup.gif
Atsakyti
As ir turiu Babyliss tiesintuva, tai tikrai jis thumbup.gif
Atsakyti
as turiu baby bliss pro elegance,bet man nelabai mokejau apie 150lt
dabar planuoju pirkti bhd tik nezinau koks geriausias. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Galiu rekomenduoti plauku tiesinimo znyples ghd kadangi esu isbandziusi labai daug, tai jos vienos, kurios paliko tikrai gera ispudi. Jei susidomesite, tai zinokite, kad jokiu budu negalima pirkti internetu, nes jos gali buti identiskai vienodos, bet tai nebus tokios pat, kurias nusipirksite is grozio salono. Patariu pirmiausia isbandyti, o jei patiks isigyti, nes ju kaina irgi yra atitinkama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maran: 16 vasario 2010 - 18:08
Sveikos smile.gif
Gal kas turite plauku tiesintuva PHILIPS HP4686 ?
tiesintuvas
Kokios nuomones? Ar labai kenkia plaukams?
Kokius aliejukus ar kazka kito nadojate su siuo tiesintuvu?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlinakė @ 2010 01 04, 16:08)
Sveikutės, noriu įsigyti plaukų tiesintuvą, bet nežinau koks turi būti, kad galėtu ir garbanas formuoti.   ax.gif Patarkite prašau

Žiūrėk kad būtų plonas korpusas, slidus paviršus, kadangi garbanėlėm daryti to butinai reikia wink.gif
Aš turiu Babyliss BAB2072E
Puikiai tinka ir tiesinimui ir garbanėlėm rolleyes.gif
pvz.,
user posted image

štai čia galima pamatyti kaip garbanas daryti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicule: 20 vasario 2010 - 19:45