Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesintuvas

sveikutes, kaledu proga gavau dovanu plauku tieisntuva.
Babyliss BAB2075E su visias tepaliukais.
gal kuri turite, patarkite, kaip juom naudotis, koki kieki pilti,
ir siaip ar jis geras???
As taipat turiu si tiesintuva,tikrai super,bet as vepla kerepla netycia sulauziau ta raudona plasmasiuka,kur tas skystis pilasi doh.gif Gal zinot ar galima tokiu dalyku atsarginiu nusipirkt,nes nesinori pirkt vel naujo tiesintuvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasmyriux @ 2010 02 20, 20:51)
ir siaip ar jis geras???
As taipat turiu si tiesintuva,tikrai super,bet as vepla kerepla netycia sulauziau ta raudona plasmasiuka,kur tas skystis pilasi doh.gif Gal zinot ar galima tokiu dalyku atsarginiu nusipirkt,nes nesinori pirkt vel naujo tiesintuvo verysad.gif

O į garantini nebandėt kreiptis pasikonsultuoti? manau ten dėtalę tikrai turės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2010 02 20, 20:43)
Žiūrėk kad būtų  plonas korpusas, slidus paviršus, kadangi garbanėlėm daryti to butinai reikia wink.gif
Aš turiu Babyliss BAB2072E
Puikiai tinka ir tiesinimui ir garbanėlėm  rolleyes.gif
pvz.,
user posted image

štai čia galima pamatyti kaip garbanas daryti wink.gif

kaip fainiai..kadangi mano babyliss tiesintuvas platus, turiu garbanoms -garbanu rietikli is babyliss.

user posted image
Atsakyti
kaip manote ar su tokiu BaByliss tiesintuvu iseitu tokias garbaneles padaryti http://www.krinona.l...p...815&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2010 02 26, 10:26)
kaip manote ar su tokiu BaByliss tiesintuvu iseitu tokias garbaneles padaryti http://www.krinona.l...p...815&lang=lt

g.gif g.gif g.gif is teorines puses iseitu, nes tiesintuvo soneliai apvalus. kurie reikalingi garbanoms suformuoti, o jei praktiskai nezinia.
Atsakyti
Greiciausiai praktiskai isbandziusi ir suzinosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasmyriux @ 2010 02 20, 20:51)
ir siaip ar jis geras???

sveika 4u.gif ir as gavau toki kaledu proga nuo vyro, nes labai norejau wub.gif wub.gif wub.gif
aliejuko pilu nedaug kokius 8-10 lasiukus. man labai gerai pasiskirsto ir nerealus plaukuciai lieka.
o del tos detales tikrai nulek ten kur pirkai, ir pasakyk kad pats atsikabino , nukrito , ar nuo karscio iskilo ar kazkas atsitiko (sukurk mirksiukas.gif ) kad pakeistu kita detale, nes jei pasakysi kad pati sulauzei -nieko nedarys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maran @ 2010 02 16, 19:07)
Sveikos  smile.gif 

Galiu rekomenduoti plauku tiesinimo znyples ghd kadangi esu isbandziusi labai daug, tai jos vienos, kurios paliko tikrai gera ispudi. Jei susidomesite, tai zinokite, kad jokiu budu negalima pirkti internetu, nes jos gali buti identiskai vienodos, bet tai nebus tokios pat, kurias nusipirksite is grozio salono. Patariu pirmiausia isbandyti, o jei patiks isigyti, nes ju kaina irgi yra atitinkama.

as irgi turiu ghd. Man jis suuuperinis wub.gif wub.gif Parveze drauge is anglijos pries pora metu. Nieko geresnio neesu bandziusi ax.gif
Kazi, ir babyliss tokie pat geri? Nes kaina tai babyliss gerokai patrauklesne rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bambalyte @ 2010 02 27, 16:32)
as irgi turiu ghd. Man jis suuuperinis  wub.gif  wub.gif  Parveze drauge is anglijos pries pora metu. Nieko geresnio neesu bandziusi  ax.gif
Kazi, ir babyliss tokie pat geri? Nes kaina tai babyliss gerokai patrauklesne  rolleyes.gif

o ar lietuvoje yra pirkti GHD?
ir kuom jis toks geras??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 02 27, 16:34)
o ar lietuvoje yra pirkti GHD?
ir kuom jis toks geras???  blush2.gif

bent anksciau tai nebuvo. gal dabar jau ir yra, bet siaip nesu girdejusi..
Geras tuo, kad uztenka perbraukt viena karta (greitai) per plaukus - ir jau lygus wub.gif Per slapia ora nesusibanguoja blush2.gif Es bandziusi ir kitu, tai issitiesindavau - kita diena jau banguojasi doh.gif O su ghd tiesus net pora dienu iki sekancio plovimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bambalyte @ 2010 02 27, 16:53)
bent anksciau tai nebuvo. gal dabar jau ir yra, bet siaip nesu girdejusi..
Geras tuo, kad uztenka perbraukt viena karta (greitai) per plaukus - ir jau lygus  wub.gif Per slapia ora nesusibanguoja  blush2.gif Es bandziusi ir kitu, tai issitiesindavau - kita diena jau banguojasi  doh.gif O su ghd tiesus net pora dienu iki sekancio plovimo  thumbup.gif

as turiu babyliss spa tiesintuva, tai tikrai irgi geris thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif
karta perbraukiu, laiko iki kito plovimo smile.gif buvau pirti irgi gerai islaike, jokiu garbanu(zinoma as ju nedrekinau tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2010 02 27, 17:06)
as turiu babyliss spa tiesintuva, tai tikrai irgi geris thumbup.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif  wub.gif
karta perbraukiu, laiko iki kito plovimo smile.gif buvau pirti irgi gerai islaike, jokiu garbanu(zinoma as ju nedrekinau tongue.gif )

koki modeliuka turite?
Atsakyti