QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 01, 16:39)
khem

aš mat dar su reikalėliais išskubėjau, dėl viso pikto apžvalgos ritualą padariau ir grįžau su viena "taškute" - falenopsiu
Paslėpiau kitam kambary, meilinuosi MB, klausiu, ar nepyksta manęs už džiungles namie. Sako - ne, juk tu mano esi, gyvensim džiunglėse

apsidžiaugiau, pradėjau dar "svaigti" apie skyles lubose ir kabliukus (jau antrą kartą), tai rezultatas - kai tikrai turėsim tam sąlygas, po kelių metų galėsim įsukti kelis kabliukus į lubas

nes MB sakė "jeigu tik reiks, suksim"
na, o falenopsis apsigyveno ant nenaudojamo tv (retai žiūrime jį). Bet man kažkaip nebebaisu tos džiunglės, namai pilni gyvybės, žiedų, vien įėjus į kambarį norisi šypsotis
Net ir ryte, prieš einant į darbą, atsisėdu, paglostau gėlytes, taip gera, ramu
kaip smagu mikuotuke

ir del MB ir del naujos gelytes

o kaip gaila,kad islekei i darba ir negali parodyti savo naujosios gyventojos, nes as tai jau labai laukiu

beje,o kurioje maximoje pirkai?as kazkaip siandien irgi gundziausi uzlekti, bet nuvijau pagunda salin ir lekiau tiesiai namo

o savaitgali kai buvau hyper maximoje tai ziauriai nusivyliau, nes jau tokios nupiepusios ir palegusios buvo likusios,kad tikrai neverta uz jas 15lt moketi

uztat mano siurpriziukas pirktas uz 2lt vis brandina pumpurus

ah, kaip as laukiu kada jie prazys