Įkraunama...
Įkraunama...

Šeflera

QUOTE(agneee1 @ 2009 03 19, 14:21)
sveikos sita gele man tokia grazi  labai labai.  bet kaskur perskaiciau kadji gali sukelt kvepavimo taku alergijas .  ar teisybe?   
  taigi vis praeidama paaikcioju paziuriu bet nesiryztu pirkti bijau del dukrytes.
  kaip jus ? ar kaska panasaus pastebejot?

turiu ta gelyte jau dvejus metus, bet jokios alergijos nepastebejau, kad butu vaikams schmoll.gif
gal ir sukelia ji..as tai nergirdejusi nieko apie tai g.gif
Atsakyti
QUOTE(alicka @ 2009 03 19, 14:29)
turiu ta gelyte jau dvejus metus, bet jokios alergijos nepastebejau, kad butu vaikams schmoll.gif
gal ir sukelia ji..as tai nergirdejusi nieko apie tai g.gif

nu va tai ir nezinau seflera krotonas monstera sios grazuoles , gal tik jautriems sukele. o maniske kai daznai sloguoja kosti tai ir bijau pirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agneee1 @ 2009 03 19, 14:31)
nu va tai ir nezinau seflera krotonas monstera sios grazuoles , gal tik jautriems sukele. o maniske kai daznai sloguoja kosti  tai ir bijau pirkti  verysad.gif

g.gif o aš atvirkščiai girdėjau, kad ji orą valo. Pas mane stovi miegamaje, gal jau kokie 4 metai ir nieko. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalėja: 19 kovo 2009 - 13:45
ir krotona as turiu...zinau tik kad nuodingas tas skystis..bet irgi jau du metai virtuvej ant palanges gyvena..ir niekam nieko nuo jos.
Atsakyti
QUOTE(Natalėja @ 2009 03 19, 14:44)
g.gif o aš atvirkščiai girdėjau, kad ji orą valo. Pas mane stovi miegamaje, gal jau kokie 4 metai ir nieko. bigsmile.gif

ir monstera ? tai ka as cia viena stresuoju ? doh.gif
nieko nesuprantu teks vaziuot i parduotuve kogero lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agneee1 @ 2009 03 19, 14:59)
ir monstera ?  tai ka as cia viena stresuoju ? doh.gif 
    nieko nesuprantu teks vaziuot i parduotuve kogero    lotuliukas.gif

lotuliukas.gif važiuok važiuok thumbup.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš savąją blush2.gif nusipirkau už 4,49lt.Persodinta,pamaitinta trąšom,ir jau kad bujoja rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 03 19, 15:10)
Pasirodysiu ir aš savąją blush2.gif  nusipirkau už 4,49lt.Persodinta,pamaitinta trąšom,ir jau kad bujoja rolleyes.gif

user posted image

is kur cia tokia kaina ? g.gif kur pirkai
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 03 19, 15:10)
Pasirodysiu ir aš savąją blush2.gif  nusipirkau už 4,49lt.Persodinta,pamaitinta trąšom,ir jau kad bujoja rolleyes.gif

user posted image

wub.gif kokia gražuolė wub.gif ir už tokią mažą kainą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agneee1 @ 2009 03 19, 14:13)
is kur cia tokia kaina ? g.gif   kur pirkai

Čia buvo gal prieš 3 savaites bauhofe nuolaidos gėlėms 50-85% nuolaidos.
QUOTE(Natalėja @ 2009 03 19, 14:17)
wub.gif kokia gražuolė  wub.gif ir už tokią mažą kainą  thumbup.gif

wub.gif

Įdėkit ir sąvasias,pažiūrėt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebra: 19 kovo 2009 - 14:20
Zebra, labai graži gėlytė wub.gif kuom tu ją maitini? Man ir savąją jau reikia kuom palepinti, gal ir persodinti g.gif o tai jau du metai toje pačioje žemėje, o ir vazonas jau gal mažokas..
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 03 19, 14:21)
Zebra, labai graži gėlytė  wub.gif kuom tu ją maitini? Man ir savąją jau reikia kuom palepinti, gal ir persodinti  g.gif o tai jau du metai toje pačioje žemėje, o ir vazonas jau gal mažokas..

tręšiu dabar visus augalus su Lignohumatas.Ten kaip stimuliatorius veikia.
Atsakyti