Įkraunama...
Įkraunama...

Šeflera

QUOTE(Iš Stiklo @ 2009 08 24, 16:39)
Gal jau kas klause, tada atsiprasau, neskaiciau visos temos blush2.gif
Mano seflera kazkas uzpuole... verysad.gif  Lapai lipnus ir yra kazkokiu rudu demeliu kurios nusikrapsto nagu... Kaip gydyti?

Pas mane ta pati bed ilga laika... verysad.gif niekas dar nepatare kaip gydyti schmoll.gif bandziau jau kokius keturis kartus nuvalyti visus lapus ukiniu muilu, purskiau misiniu:spiritas, muilas, indu ploviklis doh.gif keli menesiai normaliai ir vel tas pats... doh.gif
seflera auga normaliai, bet tie skydmariai mane zudo bash.gif Nezinau ir as ko imtis unsure.gif Gal visgi atsiras kas jau isnaikinote butent siuos parazitus?
Kiek zinau sie parazitai gali uzpulti ir kitas geles, ypac fikusus, tai neskit tolyn
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2009 08 31, 14:09)
Jusu seflera uzpuole voratinkline erkute.Be chemijos neapseisite.Na nebent dar pabandykite "ismaudyti"su paprastu ukiniu muilu. 4u.gif

aciu, reikes pabandyti mirksiukas.gif o kaip ja maudyti blush2.gif tik tuos lapus kaip nors bandyti paplauti ar visa po dusu kisti? ax.gif tik kaip plaunant jos nepermirkyti vandeny? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ekaja @ 2009 09 02, 13:03)
aciu, reikes pabandyti mirksiukas.gif  o kaip ja maudyti blush2.gif tik tuos lapus kaip nors bandyti paplauti ar visa po dusu kisti? ax.gif tik kaip plaunant jos nepermirkyti vandeny? cool.gif

Permirkyti tikrai nepermirkysite juk vanduo visas isbegs.As tai pakisu po dusu,suslapinu poto issimuilinu gerai rankas ir kempine ir pradedu visus lapelius plauti patrinant.Tokia muiluota ir palieku,nenuplaunu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 02 rugsėjo 2009 - 12:43
QUOTE(*AMRI* @ 2009 09 02, 13:41)
Permirkyti tikrai nepermirkysite juk vanduo visas isbegs.As tai pakisu po dusu,suslapinu poto issimuilinu gerai rankas ir kempine ir pradedu visus lapelius plauti patrinant.Tokia muiluota ir palieku,nenuplaunu.

butinai reikes isbandyti, nes jau labai gaila i ja tokia vargsele ziureti, tikiuosi atsigaus... rolleyes.gif sitiek laiko butent sitos gelytes ieskojau, o ji eme ir iskrete man sposa doh.gif
Atsakyti
Aš tai saviškės niekaip po dušu nepakiščiau schmoll.gif jau antrą kartą giljotiną buvau paėmus, nes kitaip reiktų lubose skyles daryt biggrin.gif biggrin.gif Dabar persodinti noriu, nes jau gaila žiūrėti, kai tokiame nedideliame vazone verysad.gif
Atsakyti
na va vakar išprausiau savo mažiukę, tai vos tik pajudinau...kai pradėjo kristi lapai verysad.gif tikiuosi atsigaus po šito gydymo unsure.gif o jus dabar man pasakykit ar užtenka vieno tokio išprausimo, ar reikia reguliariai su tuo ūkiniu muilu ją paplauti? blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi vis galvoju įsigyti šeflerą ax.gif .

Kažin ar jai patiktų, turiu tokį kampą numačiusi, toliau nuo lango. Ar jos labai šviesamėgės? Noriu būtent margalapės, o šitame straipsnyje apie jų priežiūrą:

sodospalvos

rašo, kad margalapėms reikia daugiau šviesos g.gif

Ir dar, nemačiau, gal čia jau kur rašėte blush2.gif , kiek maždaug jos kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Vaičiačiaku @ 2009 09 04, 16:23)

Kažin ar jai patiktų, turiu tokį kampą numačiusi, toliau nuo lango. Ar jos labai šviesamėgės? Noriu būtent margalapės, o šitame straipsnyje apie jų priežiūrą:

sodospalvos

rašo, kad margalapėms reikia daugiau šviesos  g.gif

Ir dar, nemačiau, gal čia jau kur rašėte blush2.gif , kiek maždaug jos kainuoja?

pas mane tai butent ir yra margaspalve thumbup.gif o mokejau, tai visai nedaug - maniske mazdaug 35 cm aukscio, tai kainavo 13 Lt, o buvau dar truputi didesne nusiziurejus, tai kainavo - 25 Lt, o kitoj pardej radau jau tokia, kur reikia ant grindu statyt, nes pakanakamai auksta, tai kainavo gal virs 60 Lt blink.gif tai va tos ir kainos skirtingos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ekaja @ 2009 09 07, 15:19)
pas mane tai butent ir yra margaspalve thumbup.gif  o mokejau, tai visai nedaug - maniske mazdaug 35 cm aukscio, tai kainavo 13 Lt, o buvau dar truputi didesne nusiziurejus, tai kainavo - 25 Lt, o kitoj pardej radau jau tokia, kur reikia ant grindu statyt, nes pakanakamai auksta, tai kainavo gal virs 60 Lt blink.gif  tai va tos ir kainos skirtingos biggrin.gif

Nezinau kaip pas kitas,bet maniske labai jau greitai auga.Per pusantru metu 4kartu save pralenke,nei nusipirkau.Jei ir taip toliau,tai reikes virsune greitu laiku kirst.
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2009 09 07, 17:35)
Nezinau kaip pas kitas,bet maniske labai jau greitai auga.Per pusantru metu 4kartu save pralenke,nei nusipirkau.Jei ir taip toliau,tai reikes virsune greitu laiku kirst.

kaip smagu, kad pas kitas puikiai auga 4u.gif man tai ne taip pasiseke... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ekaja @ 2009 09 04, 10:17)
na va vakar išprausiau savo mažiukę, tai vos tik pajudinau...kai pradėjo kristi lapai verysad.gif  tikiuosi atsigaus po šito gydymo unsure.gif  o jus dabar man pasakykit ar užtenka vieno tokio išprausimo, ar reikia reguliariai su tuo ūkiniu muilu ją paplauti? blush2.gif

po siu proceduru lapai kristi tikrai neturejo... blink.gif jei skaitei anksciau, rasiau kokiu as misiniu purskiau ir muilu tryniau parazitus benaikindama .. nei vienas lapas nenukrito, bet ir parazitai neisnyko .... verysad.gif
QUOTE(Vaičiačiaku @ 2009 09 04, 16:23)

sodospalvos

rašo, kad margalapėms reikia daugiau šviesos  g.gif

mano margalape seflera auga kur visa diena i ja pleskina saule, taip, kad galiu teigti, kad jai patinka daug saules mirksiukas.gif

QUOTE(*AMRI* @ 2009 09 07, 17:35)

pas mane irgi labai greitai auga, bet virsunes nekirsiu, nes issisakos schmoll.gif gerai, kad aukstos lubos pas mus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurkita @ 2009 09 17, 09:13)
pas mane irgi labai greitai auga, bet virsunes nekirsiu, nes issisakos  schmoll.gif gerai, kad aukstos lubos pas mus  tongue.gif

kirtau jau du kartus viršūnę, tai kiek žemiau nuo kirtimo vietos išleidžia ūglį ir toliau sėkmingai į viršų auga doh.gif doh.gif hihihi.gif
Atsakyti