Įkraunama...
Įkraunama...

Šeflera

QUOTE(zebra @ 2009 03 19, 14:39)
tręšiu dabar visus augalus su Lignohumatas.Ten kaip stimuliatorius veikia.

reiks pažiūrėti pas save, gal pas mus tokių ir nėra g.gif
Atsakyti
Bandau saviškę įkelti
doh.gif ištyniau nes baisia didelės gavosi, bandysiu kitaip kelt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natalėja: 19 kovo 2009 - 16:20
user posted image
cia mano grzuole, dvieju metu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alicka @ 2009 03 20, 07:37)
user posted image
cia mano grzuole, dvieju metu wub.gif

Gražuolė wub.gif
Atsakyti
radau rojaus soduose kad si grazuole turi oda ir gleivine dirginanciu medziagu g.gif
kazi ar ji jas skleidzia ar tik genint , sultys ? g.gif
Atsakyti
Kripiuosi [atarimo i zinoves. Auginu seflera 1,5 metu, auga ji labai graziai, taciau jau seniai ja uzpuole parazitai doh.gif Bandziau naikinti, valiau lapus, purskiau fairiu su muilu... nepadejo doh.gif O parazitai tokie: ant lapeliu prilipe kazokie taskiukai ir vis ju daugiau atsiranda, bet cia ne amaras, ne juodi jie... be to pastoviai is apatiniu lapu skverbiasi lipnus skystis, aplink vazona pastoviai limpa... doh.gif
gal kuri susidurus buvot, nors gele graziai auga, bet noreciau ir parazitus isnaikinti gun_rifle.gif aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurkita @ 2009 03 27, 11:22)
Kripiuosi [atarimo i zinoves. Auginu seflera 1,5 metu, auga ji labai graziai, taciau jau seniai ja uzpuole parazitai  doh.gif Bandziau naikinti, valiau lapus, purskiau fairiu su muilu... nepadejo  doh.gif  O parazitai tokie: ant lapeliu prilipe kazokie taskiukai ir vis ju daugiau atsiranda, bet cia ne amaras, ne juodi jie... be to pastoviai is apatiniu lapu skverbiasi lipnus skystis, aplink vazona pastoviai limpa...  doh.gif
gal kuri susidurus buvot, nors gele graziai auga, bet noreciau ir parazitus isnaikinti gun_rifle.gif  aciu uz patarimus  4u.gif

Mano šeflera lygiai taip pat ,,sirgo''.
Aš ją nupurškiau kažkokiu chemikalu nuo vabalų, mano vyras ūkininkas tai jis tos chemijos turi, tai man davė ir nupurškiau išnešus į lauką, padėjo, dabar toliau sėkmingai auga, o jau galvojau, kad reiks išmesti.
Bandyk ieškoti, kokio gal kito chemikalo nuo vabalų, kitaip neišsisuksi, reiks chemijos.
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2009 03 30, 19:25)
Mano šeflera lygiai taip pat  ,,sirgo''.
Aš ją nupurškiau kažkokiu chemikalu nuo vabalų, mano vyras ūkininkas tai jis tos chemijos turi, tai man davė ir nupurškiau išnešus į lauką, padėjo, dabar toliau sėkmingai auga, o jau galvojau, kad reiks išmesti.
Bandyk ieškoti, kokio gal kito chemikalo nuo vabalų, kitaip neišsisuksi, reiks chemijos.

*****, bet ten lyg nevabaliukai, o demeles kazkokios... blink.gif zodziu, merginos gal zinot kokio pavadimo chemiklau man reikia nusipirkti? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
Merginos ar čia Šeflera g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tatedo @ 2009 04 14, 17:10)
Sveikos,
Merginos ar čia Šeflera   g.gif
user posted image

Ne
Atsakyti
QUOTE(tatedo @ 2009 04 14, 17:10)
Sveikos,
Merginos ar čia Šeflera   g.gif
user posted image

as irgi nemanau, kad cia seflera blink.gif
Atsakyti
Ar galima nupjauti sefleros virsune ir sodinti tiesiai i zeme? Noriu ja atnaujinti unsure.gif nes 2m stiebas iki puses plikas doh.gif
Atsakyti