Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

man vyras sako - tu labai jautri.. nu bet geriau nei but akmensirdziai? smile.gif as verkiu tik jei iskaudina mylimi zmones, del darbo, mokslo..ar siaip, kad gyvenime nesiseka - neverkiu. o verkt man nepatinka.. man odosalergine reakcija kai zliumbiu pasireiskia doh.gif tai i save tokia negaliu pati po to ziuret blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Verkiu labai retai. ax.gif
Atsakyti
As tai profilaktiskai nuzliumbiu i savaite, dvi koki karta. Nu buna kad gaila saves, buna kad is pykcio ar nevilties. Buna kad kantrybes pritruksta su vaiku ir is bejegiskumo apsizliumbiu, buna kad tiesiog liudna ar del knygos suijaudinu. Zodziu kai norisi isizliumbt priezasti atrandi greit.
Nors buna dienu kad mielai isizliubtum, bet stovi gumulas gerklej ir niekaip nepratruksti. Ipatingai man is pykcio taip buna, kad pabliautum saves pagailetum del neteisybes ir praeitu, bet ne vat neiseina. tongue.gif
Atsakyti
Ne dėl savęs aš neverkiu.Apskritai verkiu labai retai schmoll.gif Gal todėl ir galvą dažnai skauda? g.gif
Atsakyti
As tai verkiu is beviltiskumo. Bet dazniausiai viena. Man padeda. O kartais ir nepadeda.
Man baisiausias jausmas yra beviltiskumas
Atsakyti
Jei aš kada ir verkiu, tai tik dėl diedų biggrin.gif kitaip nelabai yra dėl ko...
Atsakyti
QUOTE(Anabelė @ 2006 04 26, 13:34)
Jei aš kada ir verkiu, tai tik dėl diedų biggrin.gif kitaip nelabai yra dėl ko...

Tai blogai doh.gif pasistenk viską pakreipti taip,kad jie dėl tavęs verktų thumbup.gif .Jei dėl jų reikia verkti - vadinasi JIE neverti TAVĘS schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2006 04 26, 12:10)
Tai blogai doh.gif pasistenk viską pakreipti taip,kad jie dėl tavęs verktų thumbup.gif .Jei dėl jų reikia verkti - vadinasi JIE neverti TAVĘS schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Gal jie irgi del manes verkia, kas ten juos zino biggrin.gif O verkiu del ju tikrai retai, kartais del to, kad nesusitinkam kelias dienas ir labai pasiilgstu, kartais del to, kad jie tiesiog nera tokie, kokiu noreciau, o as nieko negaliu padaryt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anabelė @ 2006 04 26, 15:59)
Gal jie irgi del manes verkia, kas ten juos zino biggrin.gif O verkiu del ju tikrai retai, kartais del to, kad nesusitinkam kelias dienas ir labai pasiilgstu, kartais del to, kad jie tiesiog nera tokie, kokiu noreciau, o as nieko negaliu padaryt. smile.gif

Būna,būna g.gif ,tačiau "NE MES TOKIE - GYVENIMAS TOKS" doh.gif atmink - angelai žeme nevaikšto lotuliukas.gif
Atsakyti
o as verkiu daznai, vyrui labai nepatinka...bet kartais nieko negaliu sau padaryti doh.gif is pykcio verkiu dazniausiai arba kad nesusivaldziau ir pasakiau savo artimam kazka negrazaus verysad.gif
Atsakyti
Priklauso nuo esamos padeties, situacijos. Siuo metu man sunku ir verkiu tikrai labai daznai.
Atsakyti
net neatsimenu kada verkiau,karatis,kai ko nors susigraudinu jauciu,kad akys sublizga ir tiek biggrin.gif ai atsiminiau pries metus verkiau,net sustot nejo,drauges dukryte nuskendo verysad.gif
Atsakyti