Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

Gal ir gerai kai yra zmoniu kurie niekada neverkia...smile.gif Bet as turbut taip negaleciau...smile.gif
Nors kartais taip pykstu ant saves tokios silpnos, verksniukes ir t.t

Na va pvz. sekmadieni atsiguliau viena miegamajame apsiklosciau ir kad paleidau dudas...nei is sio neis is to..Brangusi klausia kas yra..o as niekaip negaliu paaiskinti...Kazkaip visko prisigalvojau, issigandau ir apsiverkiau...
Tikiuosi tai daugiau nepasikartos..smile.gif)

o man issiverkus irgi labai miego norisi..akytes skauda...

Beje kai paskutiniu metu pradejau kontaktinius lesius nesioti tai vis bijau labaaai stipriai verkti ir trinti akiu...smile.gif)) Gal tai i gerai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 08 23, 01:06)
Žliumbu aš pastoviai, dėl visko ir dėl nieko doh.gif . Žliumbikė aš- nereali....tuoj apsižliubsiu cry.gif

labukas
nu va ir as tokia ...as zliumbiu kiekviena diena,o jei padarau pertrauka tai poto atsigriebiukuria nakti pazadinusi vyra...poto ryte suprantu kad buvo labai kvaila del to verkti,o kartais net neatsimenu del ko verkiau blink.gif doh.gif
Atsakyti
Verkiu ir aš... ax.gif
Kai užeina savęs gailėjimo momentai...
unsure.gif
Atsakyti
kartais tikrai labai gerai isierkt, tik as dzniausiai verkiu ne del saves, o del siaip kokiu dalyky, kartais sugraudina paprasciausiai man parodytas demesys, rupestis blush2.gif Kazkaip ansciau maziau verkiau, o dabar po visu ivykiu tai verkiu tikrai abai dznai tik ne del saves,o siaip jei kas nors sujaudina biggrin.gif
Atsakyti
g.gif Ir as prie verkianciu cry.gif issiverkiu ir man tada geriau sirdy palieka, stengiuosi niekada nelaikyti savyje!
Atsakyti
Aš, deja, neverkiu verysad.gif . Nemoku, nesugebu, nėra ašarų; graudu kartais, taip norėčiau nuverkti ir gal palengvėtų, bet schmoll.gif ... tiesa, yra viena tema, kurią pajudinus galiu pravirkti, bet kadangi dauguma mane supančių ją žino, net neliečia.
Atsakyti
Aš irgi verkiu pernelyg dažnai ir ypač per dažnai viešai . Jau pora metų bandau surasti atsakymą kodėl verkiu ir kaip išsigydyti, bet vis nesiseka. Niekada neverkiu ko nors siekdama. Nebeprisimenu kada verkiau dėl fizinio skausmo. Paprastai būna labai gėda dėl savo ašarų, parodytų viešai, bet niekaip negaliu surasti kokio nos priešnuodžio tam.
Atsakyti
As beveik kasdien po posma... Stengiuosi nuolat but uzsiemus, negalvot apie "bedeles" ir nezliumbt, bet, ypac vakare, atsigulus miegot, jei neiseina staigiai "nuluzt", tik pagalvoju ir suskystu doh.gif O jei dar kas nors ima klausinet ir kalbint apie tai, kas man ant sirdeles, ir diena apsiasaroju kaip kokia vepla doh.gif
Atsakyti
as taip pat zliumbike. ir labai sunkiai praktiskai neimanoma suvaldyti sio proceso. ypac prie zmoniu. man dar balsas uzlusta.
o po ilgesnio verkimo saltis krecia
Atsakyti
Ir mane galit priimti į savo "komandą" wink.gif
Buvo etapas,kad beveik kasdien verkdavau,bet nieks nežinojo ir nematė,kad verkiu,nes visuomet labai slėpdavau ašaras,nors niekas neversdavo taip elgtis.Kaip tik sakydavo,kad paverkti sveika.
Neverkiu dėl filmų(nors prisipažinsiu,kad buvo toks vienas filmukas per kurį apsiverkiau),knygų...Daugiau verkiu dėl kitų žmonių bėdų...dėl savo taip pat.Kai jau nežinau kur dėtis ir ką daryti,..tada belieka įsikniaubti į pagalvę ir paleist dūdas.
Viešai...apsiverkus...buvau,tik nežinau ar kas matė,ar ne...Buvo vakaras,tamsu...ėjau gatve ir tiesiog sustingusiu veidu riedėjo ašaros,žmonių nemačiau...absoliučiai nieko nemačiau,tik buvau paskendusi kitame pasaulyje.Iki šiol dorai negaliu paaiškinti kas su manimi vyko.
Artimieji mane matė bliaunant vos kelis kartus per n-metų...Jei dabar apsiverkčiau garsu,tai tikriausiai pamanytų,kad įvyko didžiausia tragedija mano gyvenime. unsure.gif
Atsakyti
Verkiu ir as,kada ziuriu filmus apie meile,vestuvu..... verysad.gif
Atsakyti
as tai is vis asharu pakalne.
Atsakyti