Kai buvau vaikas ir paauglė, verkdavau labai dažnai, bet niekam to nerodydavau.
Dabar verkiu rečiau. Kai turiu laisvo laiko, pradedu analizuoti santykius su artimais žmonėmis, verkiu, kai pamatau artimųjų abejingumą, kai už padarytą gerą darbą ar paslaugą, už nuoširdžią pagalbą jaučiuosi ne tik kad nesuprasta, bet ir atstumta, kai matau, kad nėra gyvenime taip, kaip labai svajojau, kai jaučiuosi vieniša, kai atrodo, kad nerūpi patiems artimiausiems žmonėms- išsiverkiu iš širdies, tuomet labai palengvėja. Tada vėl kimbu į darbus. Paprastai po tokios nuoširdžios, iš, kaip sakoma, pačios sielos gelmių kylančios ašarų terapijos reikalai pradeda klostytis sklandžiau,- gal Dievas išklauso? Juk tada maldos nuoširdžiausios...
Vat ko pasiilgau, tai laimės ašarų... Yra buvę gyvenime, kad siaubingai verkiau iš mane užklupusios laimės- seniai taip buvo...
Bet labai džiaugtis pradėjau bijoti... Pradedu pastebėti dėsningumus gyvenime, kai už kiekvieną "netikėtą" laimę turi sumokėti, kai už kiekvieną nuoširdų didelį skausmą ateina atpildas- laimė. Gal aš čia save taip įtikinau, bet nieko negaliu padaryti. Dėl to, kai man kas nors padeda, labai stengiuosi atsilyginti, kai man sekasi, stengiuosi padėti ir kitiems, o kai man skauda, žinau, kad man už tai bus atlyginta, kad tai ne veltui... Gal tai karma