esu lyg ir jautrios sirdies , bet apsiasarot tkrai retai iseina
. vyras didele trauma buvo patyres
, tai as kaip kokia varle tik akis issproginus spoksojau , ir ne vienos asaros isspaust nesugebejau
. o jei verkiu , tai kaip kokia egoiste tik del saves
labai jau stipriai turiu but iskaudinta

Niekad nebuvau zliubmike, bet kai netekau kazko labai mylimo ir brangaus
kelis menesius per asaras nieko nemaciau. Dabar jau reciau verkiu ir tik niekam nematant. Kartais vakarais gulint lovoj
kartais gulint karstoj vonioj
o kartais ir prie kompo sededama. Stengiuosi neverkt, bet ka daryt, jei negaliu susitaikyt jei niekur negaliu rasti paguodos
. Kur jos ieskoti? Sakysit, gal religija, tikejimas galetu palengvinti skausma?! Ne. Kaip galeciau tiketi dievu, kuris ateme is manes tai, kas man buvo svarbiausia... Juk jis tai zinojo...

Man būtina karts nuo karto išsiverkti. Kai visko daug prisikaupia. Dažniausiai tai darau arba viena, arba kokiam artimui žmogui ant peties :
Visi kiti verkiančios manęs turbūt ir nėra matę. Kartą tikrai labai prastai jaučiausi ir neištvėrus apsiašarojau prie pažįstamo vaikino. Tai tas net akis išpūtė ir sako: niekada neįsivaizdavau tavęs verkiančios

Aš tai ašarot megėja,kai prasidėjo per neštuma tas jautrumas neišpasakytas ,tai iki šiol sriubčioju del menkniekiu

QUOTE(Rutuliuke @ 2006 04 04, 18:01)
Man būtina karts nuo karto išsiverkti. Kai visko daug prisikaupia. Dažniausiai tai darau arba viena, arba kokiam artimui žmogui ant peties :
Visi kiti verkiančios manęs turbūt ir nėra matę. Kartą tikrai labai prastai jaučiausi ir neištvėrus apsiašarojau prie pažįstamo vaikino. Tai tas net akis išpūtė ir sako: niekada neįsivaizdavau tavęs verkiančios 

mhm...lygiai kaip ir aš
QUOTE(*VICI* @ 2006 04 05, 00:28)
Ir as
tokia pati, turbut padaryciau stulbinama karjera tuose filmuose, kuriuose reikia daug verkt 

As irgi, mane net nervas ima, kai negaliu sulaikyti asaru!
Stengiuosi, laikausi, bet ....
QUOTE(Jurblond @ 2006 04 05, 12:07)
As irgi, mane net nervas ima, kai negaliu sulaikyti asaru!
Ir aš žliumbiu greit ir daug