Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

kartais taip norisi issiverkt!!!!!kad atsikratyti depresijos ir pan.
Atsakyti
esu lyg ir jautrios sirdies , bet apsiasarot tkrai retai iseina g.gif . vyras didele trauma buvo patyres verysad.gif , tai as kaip kokia varle tik akis issproginus spoksojau , ir ne vienos asaros isspaust nesugebejau schmoll.gif . o jei verkiu , tai kaip kokia egoiste tik del saves blush2.gif labai jau stipriai turiu but iskaudinta
Atsakyti
na ir as isirasau i zliumbikiu komanda. smile.gif
jau metai kai zliumbiu beveik kiekviena diena. ...kai pradedu saves gailet,tai taip gaila pasidaro .... doh.gif
Atsakyti
Niekad nebuvau zliubmike, bet kai netekau kazko labai mylimo ir brangaus cray.gif kelis menesius per asaras nieko nemaciau. Dabar jau reciau verkiu ir tik niekam nematant. Kartais vakarais gulint lovoj cry.gif kartais gulint karstoj vonioj cry.gif o kartais ir prie kompo sededama. Stengiuosi neverkt, bet ka daryt, jei negaliu susitaikyt jei niekur negaliu rasti paguodos cry.gif . Kur jos ieskoti? Sakysit, gal religija, tikejimas galetu palengvinti skausma?! Ne. Kaip galeciau tiketi dievu, kuris ateme is manes tai, kas man buvo svarbiausia... Juk jis tai zinojo...
Atsakyti
oi as tai priklausau zliumbikiu kategotijai biggrin.gif ai man biski kas ir as i asaras pati kartais nezinau ko apsiverkiu blush2.gif
Atsakyti
verysad.gif taip sirdute skauda kai lieku nesuprasta, ir iki asaru vienas zingsnis... kai kas labai nesiseka ir uzklumppa beda po bedos, tai naturalu, kad asaru jau nebesulaikysi.... Bet vat niekada neverkiu, kai esu pikta, kitiems tai issilieja per asaras.. o man ne.. verysad.gif
Atsakyti
Man būtina karts nuo karto išsiverkti. Kai visko daug prisikaupia. Dažniausiai tai darau arba viena, arba kokiam artimui žmogui ant peties : wub.gif Visi kiti verkiančios manęs turbūt ir nėra matę. Kartą tikrai labai prastai jaučiausi ir neištvėrus apsiašarojau prie pažįstamo vaikino. Tai tas net akis išpūtė ir sako: niekada neįsivaizdavau tavęs verkiančios blush2.gif
Atsakyti
Aš tai ašarot megėja,kai prasidėjo per neštuma tas jautrumas neišpasakytas ,tai iki šiol sriubčioju del menkniekiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuliuke @ 2006 04 04, 18:01)
Man būtina karts nuo karto išsiverkti. Kai visko daug prisikaupia. Dažniausiai tai darau arba viena, arba kokiam artimui žmogui ant peties  : wub.gif Visi kiti  verkiančios manęs turbūt ir nėra matę. Kartą tikrai labai prastai jaučiausi ir neištvėrus apsiašarojau prie pažįstamo vaikino. Tai tas net akis išpūtė ir sako: niekada neįsivaizdavau tavęs verkiančios  blush2.gif

mhm...lygiai kaip ir aš
Atsakyti
QUOTE(skorpiniuke @ 2006 04 02, 23:17)
oi as tai priklausau zliumbikiu kategotijai  biggrin.gif  ai man biski kas ir as i asaras pati kartais nezinau ko apsiverkiu  blush2.gif

Ir as verysad.gif cry.gif tokia pati, turbut padaryciau stulbinama karjera tuose filmuose, kuriuose reikia daug verkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2006 04 05, 00:28)
Ir as verysad.gif  cry.gif tokia pati, turbut padaryciau stulbinama karjera tuose filmuose, kuriuose reikia daug verkt doh.gif

As irgi, mane net nervas ima, kai negaliu sulaikyti asaru!
Stengiuosi, laikausi, bet ....
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2006 04 05, 12:07)
As irgi, mane net nervas ima, kai negaliu sulaikyti asaru!
Stengiuosi, laikausi, bet ....

Ir aš žliumbiu greit ir daug smile.gif Reiškia viskas su mumis gerai clap.gif clap.gif
Atsakyti