Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

aš tai mėgstanti paverkti, o dabar kad ir kaip norėčiau - tieiog nebeturiu tam laiko biggrin.gif juokingai skamba, bet taip ištiesų yra, nėr kada, darbas po darbo namo, namuose vaikas su juo užsiimi, valgiai, laukai, namai, vakare atlūžtu. jei ne tas įtemptas rimtas, ir daugiau laisvo laiko sau būtų - tai paverkčiau oi kaip dažnai....o dabar net neprisimenu kada tas buvo. biggrin.gif
Atsakyti
Siuo metu, verkiu gana daznai, nes su vaiku sunku, isveda is pusiausvyros. Suauge zmones, sunkiai tai galetu padaryt. Ir dar...Daznai apsiverkiu ziuredamas romantinius filmus, o ypac, kai du myllintys zmones susituokia. Taip grazu... wub.gif
Atsakyti
O aš verkiu labai retai. Tik kai būnu emociška palūžus.
Atsakyti
Sveikos mielosios mamytes 4u.gif norejau su jumis pasikalbeti...nzn kas su manimi vyksta verysad.gif paskutiniu metu jauciuosiu vis blogiau,vis jauciu,kad nebeturiu jegu,viskas man blogai....atrodo,kad ir vyras manes tokios nervuotos ,piktos ,ir verkiancios...greitai nebemyles...kaip man atsistoti ant koju... verysad.gif nzn gal man kokia depresija ar kas??pati nesuprantu....gal kuriai tai teko isgyventi?ka darete? verysad.gif padekite nes einu is proto pati nzn del ko...
Atsakyti
QUOTE(Eglužėėė @ 2008 07 10, 12:07)
Sveikos mielosios mamytes 4u.gif    norejau su jumis pasikalbeti...nzn kas su manimi vyksta verysad.gif    paskutiniu metu jauciuosiu vis blogiau,vis jauciu,kad nebeturiu jegu,viskas man blogai....atrodo,kad ir vyras manes tokios nervuotos ,piktos ,ir verkiancios...greitai nebemyles...kaip man atsistoti ant koju... verysad.gif nzn gal man kokia depresija ar kas??pati nesuprantu....gal kuriai tai teko isgyventi?ka darete? verysad.gif    padekite nes einu is proto pati nzn del ko...

žodį depresija siūlyčiau vartoti atsargiau, nes tai yra labai sunki liga, ir kardinaliai skiriasi nuo išsekimo, ar pavargimo nuo rutinos. gal keiskite kažką savo gyvenime?gal darbą, gal gyvenamą vietą...? o jei manot jei tikrai su jumis pačia kažkas vyksta negero, kreipkitės į gydytojus, ir nieko čia blogo console.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios mamytes 4u.gif    norejau su jumis pasikalbeti...nzn kas su manimi vyksta verysad.gif    paskutiniu metu jauciuosiu vis blogiau,vis jauciu,kad nebeturiu jegu,viskas man blogai....atrodo,kad ir vyras manes tokios nervuotos ,piktos ,ir verkiancios...greitai nebemyles...kaip man atsistoti ant koju... verysad.gif nzn gal man kokia depresija ar kas??pati nesuprantu....gal kuriai tai teko isgyventi?ka darete? verysad.gif    padekite nes einu is proto pati nzn del ko...

Na kiek matau pas tave mažas vaikas, tikriausiai sėdi namuose, viskas atsibodę, užpuolus rutina, gal vyras nepadeda namuose?
Atsakyti
O aš verkiu ne itin dažnai, labai norėčiau dažniau, bet nepavyksta biggrin.gif na, tai juk puikus būdas išsikrauti emociškai, manau, kiekvienam sveika dažniau ar rečiau paverkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2008 07 10, 12:21)
gal keiskite kažką savo gyvenime?gal darbą, gal gyvenamą vietą...?

Aš nelabai įsivaizduoju, kaip šiais laikais galima greitai panorėjus pakeisti darbą ar gyvenamą vietą? g.gif

O Eglužžžžei patarčiau nelaikyti sunkumo vienai. Jei neina atsiremt į vyrą, gal yra šalia draugė.

O aš, beje, esu didelė verksnė.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivos juosta: 10 liepos 2008 - 18:03
Sveikutes 4u.gif

Kazkada gal vergdavau dazniau, bet dabar verkiu kai jau labai labai kazkas ugauna ar kas tikrai rimtai nutinka, bet prie zmoniu verkti negaliu, stengiuosi atrodyti stipri, nors viduje viskas verda unsure.gif Stengiuosi issiverkti, kai esu viena, tada man buna lengviau, viska apgalvoju, pasvarstau ir vel kabinuosi i gyvenima tongue.gif
Atsakyti

Pirmiausiai pailsėk, nueik į masažo kabinetą ar dar kur prasiblaškyti. Dar yra tokios tabletės Sedatif PC. Išbandytas reikalas - nekelia mieguistumo ir nuotaika pasitaiso smile.gif Galima duoti net vaikams, nes tai yra hemeopatinis preparatas. Jei nesergi rimta depresija ir dar nereikalingas stipresnis gydymas, tai siūlyčiau pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 07 10, 21:18)
Pirmiausiai pailsėk, nueik į masažo kabinetą ar dar kur prasiblaškyti. Dar yra tokios tabletės Sedatif PC. Išbandytas reikalas - nekelia mieguistumo ir nuotaika pasitaiso smile.gif Galima duoti net vaikams, nes tai yra hemeopatinis preparatas. Jei nesergi rimta depresija ir dar nereikalingas stipresnis gydymas, tai siūlyčiau pabandyt.

o man tos SEDATIF kaip saldainiai- sučiulpai, o poveikio jokio schmoll.gif
geriau rasti nišą, kur gali atsipalaiduoti, ar žūtbūt surasti laiko SAU rolleyes.gif
Atsakyti
tikriausiai verkiu daugiau nei neverkiu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti