Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

papratau verkti, nes turiu nuostabų guodėją. taip pikta daros, kad jis mane priglaudžia ir nuvalo visas ašaras, o ne papurto stipriai ir neatpeikėja iš verkimo psichozės. unsure.gif
Atsakyti
Jau galima sakyti, kad retokai, nors kartais dar pratrukstu... unsure.gif
Atsakyti
per paskutinius metus verkiau kokius 4 kartus, visus del vyro... g.gif
Atsakyti
verkiu retai kai jau tikrai verta ne siaip del smulkmenu..
Atsakyti
QUOTE(menasmyleti @ 2008 08 11, 18:10)
verkiu retai kai jau tikrai verta ne siaip del smulkmenu..

Taip, retai, bet iš visos širdies...
Atsakyti
QUOTE(Kazimiera d'Artanjan @ 2005 08 22, 23:36)
Noriu paklausti, kada verkiate dėl savęs? Ar tai atliekate periodiškai? Ar kai išprovokuoja? Kai pasigeriate? tongue.gif  Kas čia terapija? Slepiatės nuo kitų, ar nesvarbu?

Idomus klausimas rolleyes.gif

Na del saves verkiu, tik kai tam tikros aplinkybes susidaro, dazniausia tai buna isprovokuota kitu zmoniu, paskutiniu metu kazkodel tik del vaikinu doh.gif Bet kartais tiesiog slogulys ateina, dazniausia nesuprantamas, pradedu galvoti, kad tai intuityviai gaunas pries kazkokia nesekme doh.gif Na paverkti esu megeja, bet tik kai niekas nemato hihihi.gif
Atsakyti
Buvo laikas kai verkiau diena is dienos, vakaras is vakaro, bet tai jau praeitis, dabar tik sypsena veide wub.gif
Atsakyti
Anksčiau buvau bliuvė- biškį kas ir tuoj į ašaras. Dabar tas ašaras "taupau"... Bet kai pratrūkstu...
Atsakyti
As megstu tyliai pavergti, retai pratrukstu kukciodama ir "staukdama" unsure.gif tiesiog tyliai apkabinu zmogu, kelias asaras isleidziu ir nusisusku, kad nematytu, tokiu asaru buna daznai, o stai rimtai verku labai retai cool.gif
Atsakyti
Verkiu daznai,del saves,del to kad kartais susipykstu su kuom nors,del to kad vaikas verkia.bet dazniausia del saves,atrodo kad gyvenu ne savo gyvenima
Atsakyti
QUOTE(sara26 @ 2008 10 17, 22:50)
bet dazniausia del saves,atrodo kad gyvenu ne savo gyvenima

Čia dabar? unsure.gif
Atsakyti
paskutini pusmeti pasidriau perdetai jautri... verkiu del visko, del saves, del filmo heroju laimiu ir nelaimiu, del saves... nezinau... dabar kol kas sunkiausias etapas mano gyvenime, tai verkiu daznai... visos permainos matyt itakoja.. ai net nezinau... kazkaip paverki, pagaili saves ir toliau gali kankintis... cia kaip injekcijos.. 4u.gif
Atsakyti