Man tai kartais taip norisi verk kai tereikia kokio zodzio. o siaip esu begalo jautri ziuredama filma o net kartais koki nors seriala, ir tokios kai buna mielos akimirkos asaros pradeda riedet. o siaip man reikia kartais issiverkt, net laaabai

as per pastaruosius metus isverkiau rimtas asaras
dabar graudinuos del smulkmenu, vaiku, musamu gyvunu...pries pora dienu rode per lrt " gamtos patrulius"..upeje rado nukankinta jauna vilksuni...tada aisku blioviau kaip uz tevyne

Kai buna graudu, skaudu tada ir paverkiu, nelabai daznai, bet...
nebeverkiu, kai buna labai sunku, atrodo, isisverkciau, palengvetu, bet paprasciausiai nebeiseina.
kažkaip prie svetimų akių sau neleidžiu verkti. nežinau, gal čia principai kažkokie veikia. tačiau, kai niekas nemato - nevengiu. padeda atsitiesti kartais, po kažkokios sunkios dienos, ar išgyvenimo (:
as verkciau tikrai labai daznai,bet negaliu,neleidziu sau prie mazyles lieti asaru. bet jau kai pratrukstu tai ... sunku sustoti
QUOTE(Maserati @ 2009 04 09, 13:48)
Esu gan jautri,tai ir asaras lieju del kitiems atrodytu kvailu situaciju. Per pms tai isvis,del betko galiu pradet verkti.
As panasiai elgiuosi. Kartais atrodo, kad visiskai ner pagrindo, ale asarele braunasi...
jau seniai beverkiau..liuks gyenimas suanus

O as paskutines kelias savaites verkiu kasdien...

Retai, nebent iš pykčio
kai nesiskeka man koks darbas, kurio imuosi.
Pastaruoju metu netenka

Pastaruoju metu netenka

QUOTE(sbo @ 2009 04 28, 22:22)
O kodel gi?
Sunku suprasti nes nepamenu kada verkusi...