Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

Gerai kai verkiama su saiku, pritariu - tuomet paverkt sveika... bet paskutiniu metu aš nebesusivaldau - būna - sėdžiu troleibuse ir jaučiu kaip tvenkiasi ašaros ir tikrai ne iš pykčio.
Atsakyti
Verkiu tuomet, kai įskaudina ( tai būna retai), verkiu nuo įtampos ir nuovargio (tai būna dažniau) ir verkiu kai man pms - tuomet nė pati nesuvokiu kas, bet suerzina, žeidžia, glumina, graudina (tai būna dažniausiai) ax.gif Šiaip jau mano šeima žino mane ir yra pripratę, kad apsiverkiu. Esu jautri, bet man taip lengviau reikšti emocijas. Išsilieju ir viskas po to būna thumbup.gif
Atsakyti
na aš kokius 2 katus per mėnesį tai tikrai pažliumbiu, kartais ir be didelės priežasties smile.gif cry.gif
Atsakyti
Mane ir labiausiai glumina tas, kad nebelaukiu savaitgaliu schmoll.gif Anksciau budavo, kad mokais, itemptai gyveni savaite, taciau pasamonej jau gvildenasi savaitgalis ir tas suteikia azarta bigsmile.gif O dabar visos dienos tokios pacios, o savaitgaliai tikriausiai dar nemalonesni nei kasdienines dienos, nes tenka liudeti per juos verysad.gif
Atsakyti
Belieka mums tikėti, jog čia tik pavasarinė depresija, orams šiltėjant, vis labiau pas mus 'belsis" geresnės, pakilesnės nuotaikos 4u.gif Kai pagalvoji, gyvenimas per trumpas liūdėti unsure.gif
Atsakyti
Kai ziuriu koki filma ar siaip graudu reportaza ,tai migom akys sudreksta,o kai yra rimta priezastis verkti,pykstu ant saves ,kad net verkt nemoku,taip viska viduje uztraukia blush2.gif .
Atsakyti
Verkiu kai gailiuosi savęs, tai būna itin retai. Ir dar verkiu kai pykstu. mirksiukas.gif
Atsakyti
O man vel bliaunamoji, klaviatura greit permirks..... i darba uztinusi nueisiu....
Atsakyti
verkiu retai, bet kai jau prapliursptu doh.gif
o priežastys- dažniausiai tai koks graudus filmas, rėčiau- kai gaunu pylos ir labai savęs gaila pasidaro verysad.gif tada tai galiu kad ir visą vakarą iš darbo grįžus prakukčiot
Atsakyti
blink.gif

paskutini karta verkiau pries 5 metus, kai mire senelis. daugiau del nieko nematau prasmes verkti. kai liudziu neverkiu, bunu liudna, taciau stengiuosi klausytis megstamos muzikos ar iseit pasivaiksciot. kai pykstu, tai apsaukiu ta ant kurio pykstu. o pavasaris man tiesiog nuostabus, vykit visos tas depresijas pro atdara langa, ir isileiskit saulutes daugiau. 4u.gif
Atsakyti
o as matyt kazkokia jautruole blush2.gif nes visada kai susinervinu ir byra asaros, kartais net pati nenoriu, kad taip butu, bet nesulaikau ju g.gif doh.gif
Atsakyti
Nors ir stengiuosi neverkti, bet kartais gaunasi. Uzeina koks silpnumas, viskas erzina ir del bet kokio pasakyto zodzio pradeda riedet asaros. smile.gif arba kai buna konfliktas su savimi, tada jau irgi nieko nebepadarau.. tenka paverkt.. doh.gif
Atsakyti