Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

Šiaip verkiu retai, bet paskutines dvi savaites verkiu kasdien unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(emmilija @ 2009 04 28, 21:45)
O kodel gi?

Sunku suprasti nes nepamenu kada verkusi...

sirdele sopa...zmogus iskaudino... verysad.gif
Atsakyti
labai retai verkiu neseniai mano sunus sako mama as taves nesu mates verkiancios,o jam greit 9m.verkiu is pykcio arba kai susinervinu,kai jau zodzio neina pratarti,tai asaros kaip pupos krenta blush2.gif
Atsakyti
as tai paskutiniu metu jautri kazkokia esu pasidariusi verysad.gif ir tai mane nervina, anksciau tokia stipri budavau, o dabar jei susinervinu ar kas mane iskaudina,koks zodis tai ir pradedu verkti, nesvarbu kur buciau, isvisu jegu stengiuosi bent jau nepradeti prie kitu zmoniu verkti ,bet kur tau g.gif buvo cia toks atveji kai su draugu susipykom, o kadangi as isdidi, turejom kartu vaziuoti pas tevus ,tai ne as islekiau i autobusu stoti ir visa kelia praverkiau ,aisku tyliai ,bet asaros kaip pupos riedejo cray.gif mama sako nervu sistema pakriko unsure.gif
Atsakyti
Vesrkiu daugiau negu mazas vaikas doh.gif biggrin.gif Priezasties, kaip ir rimtos nebuna, tiesiog, kad ir viskas klostosi kuo puikiausiai, prisigalvoju nesamoniu, matomai apkrauti save megstu g.gif unsure.gif
Atsakyti
as ir paverkiu kai ant sirdies negerai, ir siaip kai sunkumu negaliu pakelt, kartais tiesiog tikrai buna per sunku verysad.gif
Atsakyti
Oi aš ašarų karalienė blush2.gif . Dažnai žiūrėdama į savo angeliukus pravirkstu, tiesiog šiaip, kad turiu tokius stebuklus biggrin.gif , kai klausau gražios muzikos, kai prisimenu toli esančius artimus žmogiukus, ir kai vyras įskaudina verysad.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poison: 06 gegužės 2009 - 23:25
Aš dažnai verkiu, del nenusisekusio gyvenimo.
Atsakyti
Paskaitinejus sia tema, paziurejus kitos temos paveiksliukus, susidaro ispudis, kad daug zmoniu yra nelaimingi. Verkia, liudi... pasijauciu kaip balta varna..
Verkiau pries daug metu, kai senelio netekau... unsure.gif
Atsakyti
verkiu is laimes, nuo graziu vaizdu ir pan.ir net neverkiu, o tik isspaudziu asarele rolleyes.gif
kai sunku ar skaudu negaliu "praverkt", turbut savo laiku viska isverkiau.
Atsakyti
Esu gan stipri.. Iki siu metu net nebuciau atsiminus, kada verkiau.. Bet kai atejo sie metai, na tokie jau ne kokie, tokie man nelaimingi, kad asaroju vos ne kasdiena.. verysad.gif
Nervu sistema nusilpo ir pakriko.. verysad.gif
Atsakyti
paskutinius metus zliumbiu pastoviai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzebas: 08 gegužės 2009 - 13:35