Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip dažnai verkiate?

siaip verkiu retai kai viskas susikaupia, bet labai stipriai. o siaip megstu pabliauti del smulkmenu grazaus filmo, vyro staigmenos, graziu koncertu, spektakliu metu... blush2.gif
Atsakyti
As irgi labai sementali, bet verkiu kaip jau cia rase del kino, spektaklio, pasakojimu, labai skaudziai su asarom reagoju i kitu nelaimes, bet kas susije su manim, blush2.gif kaip nebutu as labai retai parodu kad man blogai doh.gif, niekada ne verkiu. Gas cia ir blogai unsure.gif
Atsakyti
dažnai, man reikia išsikrauti. dabar jau nebeišeina taip nuleisti garo, bet užtat jaučiu, kad viskas kaupiasi ir virsta visokiu nerimu.
Atsakyti
Lb retai. Kartais kai visko daug susikaupia net noreciau pavergt, kad palengvetu, bet, deja, nutaisau akmenini veida ir tiek.
Atsakyti
As sau labai grazi kai verkiu. Todel verkiu daznai. Uztat man reikia daug gerti, kad nedehidruociau.
Atsakyti
pastaruoju metu daznai ir skausmingai...
Atsakyti
Jau nebepamenu kada verkiau, viską laikau savyje. Kažkaip ašaros nebepasirodo. Gal kada ir pratrūksiu? Bet labai abejoju, užsigrūdinau. Gyvenu su draugu jau beveik 4 metai, visko būna, bet ašaras stengiuosi nubraukt.
Atsakyti
Šiaip nebuvau verksniukė, bet pastaruoju metu kažkaip dažnai pradėjau verkti smile.gif Tikiuosi greit baigsis šitas etapas biggrin.gif
Atsakyti
Verkiu del visko ir visada verysad.gif ir tai varo mane jau i nevilti.......siandie guliu lovoj,rasau MB sms,po to zvilgt i tv ir galvoju kada as spejau apsiverkti? doh.gif jau to net nebejauciu kaip verkiu....o taip noretusi tai daryti kuo reciau verysad.gif
Atsakyti
aš tai dažnai verkiu blush2.gif , jau kai pms doh.gif , tai amžinai susibarus su mb apsiverkiu biggrin.gif ,tada jam pasidaro graudu, kad as tokia del jo biggrin.gif , vakariene kokia pagamina essen.gif . Arba būna nuotaika kokia nostalgiška verysad.gif , tai tada ir dėl filmo ir dėl dainos apsiverkiu,..dar visada apsiverkiu, kai sužinau, kad kažkas ką nors kačiukui padare doh.gif , man šitie gyvuliukai patys mylimiausi, tai net širdį skaudet ima verysad.gif
Atsakyti
Neatsimenu, kada paskutini kart verkkiau. Ir siaip, jei verkiu, tai dazniausiai buna asaros is piktumo, bejegiskumo, o ne saviigailos. Na, dar paasaroju filma koki paziurejus, bet to verkimu pavadinti negaleciau.
Atsakyti
Dabar susimasciau, kad gimus kleckytei verkiu reciau, bet anksciau daznai raudodavau del bet ko doh.gif
Atsakyti