Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

QUOTE(rosee @ 2009 04 23, 13:43)
Laikykis laikykis, biskį piniginė atsigaus  biggrin.gif  ir dėkui, kad pažiūrėjai  smile.gif

Roko dovanose,kokios nori ir dar kaina paderint galima, tik reikia daug maz nupasakoti ko nori.Galima pasiskambini pasiklausti ko turi dave vizitke, sake siom dienom vesis nauju geliu, miltonka zadejo atvezti kokios noriu, bet jauciu liks mano nenupirkta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 23 balandžio 2009 - 12:50
Geliomanes kazkaip nauji pirkiniu nerodo. O as jau kaip ir pasavau, kokiam menesiukui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 24 balandžio 2009 - 11:00
QUOTE(teska @ 2009 04 24, 10:59)
O as jau kaip ir pasavau, kokiam menesiukui  g.gif

Nu jau taip ir patikėsim biggrin.gif , žiūrėk, nors savaitę iškęsk mirksiukas.gif
O man darbininkai du vazonus ant sienos kabinete pakabino ax.gif , o tai jau ant palangių gėlės netilpo lotuliukas.gif
Namie irgi jau mąstau kur reiktų "pristrointi" pakabinamus vazonus g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 24, 13:53)
Nu jau taip ir patikėsim  biggrin.gif , žiūrėk, nors savaitę iškęsk  mirksiukas.gif
O man darbininkai du vazonus ant sienos kabinete pakabino  ax.gif , o tai jau ant palangių gėlės netilpo  lotuliukas.gif
Namie irgi jau mąstau kur reiktų "pristrointi" pakabinamus vazonus  g.gif

Tau gerai dar ir darbe gali prasinesti, o as kai tik namie tai rekia sustoti, nors prisiskaiciau kaip mergos prie onkologinio tik gelese prekinasi, tai noras lekt didziulis, buciau su masiniuku, jau nulekus, net kai neturiu tai kenciu doh.gif
Atsakyti
Savaitę niekur nebuvau, nieko nenupirkau, tai jaučiuosi blogai. frusty.gif
Noriu naujų gėlių. cool.gif

Beje, kokios gelės nebijo skersvejo? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'automne: 27 balandžio 2009 - 21:23
QUOTE(L'automne @ 2009 04 27, 22:21)
Savaitę niekur nebuvau, nieko nenupirkau, tai jaučiuosi blogai. frusty.gif
Noriu naujų gėlių.  cool.gif

Beje, kokios gelės nebijo skersvejo? unsure.gif

Kaip as tave suprantu. As nuo ketvirtadienio naujos geles neturiu, tai pirmas dienas buvo juodos lomkes, o dabar jau net ne taip abidna ziuret nuotraukas nauju orchiu, kaip jas perka doh.gif
Kuriam anoniminiu geliomaniu draugija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 27 balandžio 2009 - 21:35
QUOTE(teska @ 2009 04 27, 21:33)
dabar jau net ne taip abidna ziuret nuotraukas nauju orchiu, kaip jas perka

man taip pat norisi kažko naujo, bet priverstinė dieta, piniginėje krizė, net į pardę vengiu eiti, kad nematyčiau ir širdies neskaudėtų verysad.gif Ale, tai, kaip nusigyvenau doh.gif , na ir kodėl mano palangės ne guminės laugh.gif Va, ir man jau "lomkės" prasidėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 28, 08:18)
man taip pat norisi kažko naujo, bet priverstinė dieta, piniginėje krizė, net į pardę vengiu eiti, kad nematyčiau ir širdies neskaudėtų  verysad.gif  Ale, tai, kaip nusigyvenau  doh.gif , na ir kodėl mano palangės ne guminės  laugh.gif Va, ir man jau "lomkės" prasidėjo  lotuliukas.gif

As tai sugalvojau, kad man reikia arba i pardes neiti arba eit su vyrus, kuris atkalbetu, nes viena tai nuejus neatsilaikyciau. Pas ka siuo metu ne krize, aciu Dvievui paskolos palukanos sumazejo, tai kita menesi galesim sau leist keleta gelyciu. O tai kai as i parde nueinu pirma geliu prisikraunu, o tada galvoju, ka cia is maisto nupirkus, ir tenka iskraudinet prisikrautas geles. Vyras mano nuo ketvirtadienio apsipirkineja, jis kazkaip labai taupei moka, o dar grizes erzina, kaip is maximu orches nesa, net po kelias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 28, 09:23)
o dar grizes erzina, kaip is maximu orches nesa, net po kelias  doh.gif

Kad nusipirkt negaliu tai iš giminaitės išsiderėjau achemėją,kai persodinės savo atskirs man atžalą,nors tiek nervams apramint ax.gif
Atsakyti
Ir aš 100 procentų priklausau šiam skyreliui blush2.gif
Mane gelbsti tik tai, kad gyvenu bute ir jau nėra kur daugiau įsigyti doh.gif
Bet pamatai, kažką naujo, ko neturi, egzotiško ir rankos tieste tiesiasi porie gylėtės naujos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 04 28, 13:10)
Ir aš 100 procentų priklausau šiam skyreliui  blush2.gif
Mane gelbsti tik tai, kad gyvenu bute ir jau nėra kur daugiau įsigyti  doh.gif
Bet pamatai, kažką naujo, ko neturi, egzotiško ir rankos tieste tiesiasi porie gylėtės naujos  doh.gif

Butas ir mane stabdo, bet tikuos, kad kainos kris ir i rinka pigesniu sodu paduos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau vyra nuteikineju, kad koks fainas laikas butu vasara sode thumbup.gif O jis ne durnas tuoj perprato, kad as noriu ne tik kambariniu kvietku, bet ir lauke sodinamu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir mano palangės ne guminės. Man jau ne karta taip mb pasakė. doh.gif
Šiandien buvau tuose geltonuose kioskuose prie stoties, tai ten gelės pigesnės nei kokiuose senukuose. blink.gif Eina sau kiek pamačiau ko noriu... swoon.gif
Bet dabar negaliu nieko pirkti nono.gif , man dar dieta. huh.gif

Vienoje vietoje ir gražių nedidelių vazonėlių mačiau. Ir kam aš pirkau tokius brangius kitur... doh.gif

QUOTE(Lady Dy @ 2009 04 28, 13:06)
Kad nusipirkt negaliu tai iš giminaitės išsiderėjau achemėją,kai persodinės savo atskirs man atžalą,nors tiek nervams apramint ax.gif

Ir aš jau atžalas gaunu ir sodinu, vis pigiau... Jau chlorofitą ir fuksiją pasodinau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'automne: 28 balandžio 2009 - 14:03