Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

QUOTE(L'automne @ 2009 04 28, 15:03)
man dar dieta. huh.gif

Man irgi, bet jau greitai kitas menesiukas, ir mamos diena thumbup.gif Kartais taip faina but mama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2009 04 28, 15:03)
Ir aš jau atžalas gaunu ir sodinu, vis pigiau... Jau chlorofitą ir fuksiją pasodinau... ax.gif

Fuksija tai iš Airijos pernai parsitarabanijau,ten lauke jos auga,nu tokia su tamsiai violetiniu viduriu ir vyšniniais išoriniais žiedlapiukais.
Panaši:
user posted image
Atsakyti
As vardadienio proga bandziau vyra reketuot kvietka koki, tai dabar sedziu kaip ant adatu, gal koki is darbo grizdamas prigriebs ax.gif
Atsakyti
Merginos jau liko neilgai laukti tik kelias dieneles ir visos gelyciu papildyma turesim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 04 29, 09:20)
Merginos jau liko neilgai laukti tik kelias dieneles ir visos gelyciu papildyma turesim  mirksiukas.gif

Kuom tu citriniuke maitinai, jin pas mane vis dar su tuo paciu zieduku ir lapuka leidzia wub.gif
Atsakyti
Merginos, o aš vakar apžiūrėjau savo orches, tai žiūriu, atrodo žymiai geriau, kai sudėjau į permatomas stiklines vazas, o į apačią pribėriau vulkaninės uolienos. Kažkaip ilgai laistyti nereikia, šaknys gražios, anksčiau stovėjo ant drėgmės palaikymo lovelio. Sakyčiau visai nebloga investicija, reiks ir kitoms užfundyti tokius plačius vazonus g.gif
Pas kolegą piniguotis pradėjo "mirinėti", tai persinešiau ant savo stalo, gal atsigaivalios, bla, tokį fainuolį, mano išpuoselėtą, vos nenugalabino doh.gif
Na kaip jums "lomkės", dar vis tęsiasi? ax.gif Man padeda prieš miegą skaitymas apie kambarinių augalų priežiūrą biggrin.gif
Atsakyti
As savo visus geliukus tresiu kemiros trasomis universaliom tokios milteliu pavidalu tai vandenin saukstuka ipilu ir ziuriu visom tinka 4u.gif
Atsakyti
Priimkit ir mane į ligonių gėlių mylėtojų būrį.... Kažkuri rašėt, kad buto palangės ne guminės. Visiškai sutinku. Kol gyvenom bute, viso trys palangės buvo trim eilėm vazonų apstatytos. Rudenį išsikėlėm į namą. Ir ką jūs manot? Vėl visas palanges nutupdžiau, ir dar ant grindų, kur šviesu, plantacija.... Vyras dar kenčia, nors jau pabamba, kad užtenka tų gėlių... Bet dabar gi pavasaris, visokių begonijų pelargonijų laukui auginuosi + pomidorų daigai, tai tikros džiunglės bus, kol į lauką išnešiu.

O pro gėles praeiti sunku nenusipirkus. Ypač pro nukainuotas, nuvargusias. Tuo labiau, kad tokių ligoniukų maždaug 80 procentų atsigauna ir atsidėkoja žiedais ar lapais gražiais. Va ir šiandien einu centre, žiūriu, babytė ant betono bordiūro pritūpusi prekiauja. Tokia suvargusi (babytė), pasidėjusi kelis jurginų gumbus, kažkokių neišpikuotų daigelių, kalankę (panašios būklės kaip šeimininkė). Ogi žiūriu, dar ir tokį įdomesnį storalapį (crasula) turi. Už 5 litus ir nupirkau. doh.gif
Atsakyti
O man kaip nekeista pradejo kazkas darytis atvirksciai. Dabar mastau, kuriu cia savo "biednu" geliu atsikratyt, kad kokias nors kitokias galima butu isigyti... Tai va, jau i auku sarasa itrauktas uosves liezuvis, dar ten kazkokia senobine gele "ale berzelis"... Jei kam reikia tokiu, atiduodu dykai, kitaip konteinerin mesiu doh.gif ir fotkes galiu parodyti jei tik kam reik blush2.gif
Atsakyti
Nu aš irgi 3 amarilkas atidaviau ir ketvirtą tuoj įtaisysiu,bet čia tik dėl to kad vienodų daug turiu,o dar laukiu kol pražys nulaupyti sanpaulijų vaikučiai ir tuos leisiu į pasaulį.Čia kad naujoms vietos atsirastų ax.gif
Atsakyti
Nebe geliomanes pasidaret schmoll.gif Baisu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As niekam saviskiu neatiduociau, nu nebent vaikiukus g.gif Kas jau mano tai mano lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 29, 14:57)
Nebe geliomanes pasidaret  schmoll.gif  Baisu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
As niekam saviskiu neatiduociau, nu nebent vaikiukus  g.gif Kas jau mano tai mano  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai ir man sirdi skauda ismes, bet tai ka daryt??? Na nera jos man ten ypatingos grazuoles tos geles... o norisi grazesniu isigyt... doh.gif
Atsakyti