Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

QUOTE(teska @ 2009 04 20, 11:59)
Seip tai ko jau ko,bet pinigu gelems negaila 

QUOTE(rosee @ 2009 04 20, 12:31)
nu ne vėjais  schmoll.gif , suprantama, jei nenugalabini..

QUOTE(Lady Dy @ 2009 04 20, 16:05)
Kiek rūkančių metė rūkyti suskaičiavę kiek išleidžia pinigų cigaretėms,gal 1 iš milijono,tai čia tas pats pinigai ne priežastis gėliomanijos suvaldymui

aišku.. tai ir diagnozuoju - nepagydomos gėlių manijakės umn.gif

sėkmės Jumi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 20, 20:15)
aišku.. tai ir diagnozuoju - nepagydomos gėlių manijakės umn.gif

sėkmės Jumi  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 04 20, 21:33)

gražiausios gyvenimo gėlės yra VAIKAI. Ir kaip gražiai jie auga ant svetimų "palangių" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 20, 20:39)
gražiausios gyvenimo gėlės yra VAIKAI. Ir kaip gražiai jie auga ant svetimų "palangių" laugh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 20, 20:39)

Mano" tos kvietkos "jau užaugo,laikas flenciukų susilaukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 04 20, 21:07)
Mano" tos kvietkos "jau užaugo,laikas flenciukų susilaukt biggrin.gif

Tau gerai, mano geliukas tai tik pirmuosius lapelius leidzia thumbup.gif Vyras nori jau, nauja gelyte paset, bet as spyriojuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 20, 21:10)
Tau gerai, mano geliukas tai tik pirmuosius lapelius leidzia  thumbup.gif Vyras nori jau, nauja gelyte paset, bet as spyriojuos  blush2.gif

Kaip ir galėtum,bet kad tos" kvietkos" dabar prabangos dalykas,o kaip viena pažystama pasakė mes žmonės kuklūs kam ta prabanga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 04 20, 21:14)
Kaip ir galėtum,bet kad tos" kvietkos" dabar prabangos dalykas,o kaip viena pažystama pasakė mes žmonės kuklūs kam ta prabanga biggrin.gif

As laisves noriu, biskiuka nuo atsakomybes pailset, mat tu kvietku palaistyt neuztenka doh.gif
Atsakyti
Naitai, mes čia ir susirinkome "gėliomanės" laugh.gif , bet turime dar vilties rolleyes.gif
Štai aš tris gardenijas susodinau į vieną vazoniuką, nu visai gražu, toks krūmelis gavosi, o ir vietos padaugėjo bigsmile.gif , dar sukišiu vėzdūnes g.gif , o tai irgi nei auga, nei ką blush2.gif
Atsakyti
Žadu savo amarilkas sukišti į vieną vazoną,dalį reiks paleist į platų pasaulį.Tiesa turiu tik dviejų spalvų,bet vaikučių pakankamai priaugina.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 20, 10:02)
Jau senai suku ratus apie araukarijas, na tokios kaip eglutės, tik švelniais spygliais ir kuo tolyn tuo sunkyn susilaikyti  doh.gif , sulaiko tas, kad jai vietos daugiau reikia, bet mačiau pas vieną, tai lb įspūdingai atrodo  wub.gif , gal kuri auginat?
Va, paskaičiau Rojaus soduose, tai nieko gero, auga aukštos ir gali pamirioti po 2-3 mėn.  verysad.gif

Aš turiu. Bet... Graži buvo, kol jos nepersodinau. Kai persodinau, pirma nuleido apatines šakas, vėliau ir kitas šakas. Kiek skaičiau joms nepatinka kaimynystė kitų gėlių, negalima pažeisti šaknų persodinant (gali būti, kad kažką pažeidžiau persodinėdama verysad.gif ). Beto jai greičiausiai pas mane per šilta. doh.gif
Gal ir netinkama žamę parinkau. Na bet klausiau gėlių parduotuvėje pardavėjos, kokia joms tinka. Į tokią ir pasodinau. Bet turbūt netiko. Dabar visas medelis pašviesėjo, spygliukai pradėjo geltonuoti. Bijau, kad galas jai... cry.gif
Jei šita žus, norėsiu kitos. cool.gif
Žodžiu jei nori, semkis kantrybės, žinių ir pirmyn.

QUOTE(naitas @ 2009 04 20, 10:51)
o šiaip gėlių maniją galima suvaldyti, skaičiuojant, kiek pinigų vėjais nuėjo.. Negaila dar tokių sumų? cool.gif

Aš skaičiuoju tik tuos pinigus, kuriuos išleidau gelėms, kurios pas mane žuvo.
Dar nebaisi suma. irnesakyk.gif Tfu tfu tfu...
Daugelis rūkalams per mėnėsį daugiau išleidžia. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'automne: 21 balandžio 2009 - 10:37
As siandien su svogerka i medziokle trauksiu assa.gif Jau net karsta daros, kaip nauju augaliuku noriu karsta.gif Vyrai gilioj nezinioj, kad mes cia gelintis planuojam, sulaukem kol pas latviukes isleks, o mes tytliai tyliai ir geliuku kruva nauja namie topsecret.gif
Tai geliomanes, kur Jusu naujausi pirkinukai?
Niu jei ka rasiu pasigirsiu mirksiukas.gif
Atsakyti