Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

Ateinu į jūsų ratelį. Šiandien ieškodama vienos temelės suradau, kad tokių "ligonių" kaip aš yra daugiau lotuliukas.gif Kiek save pamenu, tiek sergu. Liga eina tam tikrais etapais, vienu metu "miriau" dėl paparčių, vėliau buvo etapas: išsiaugink iš sėklos egzotą biggrin.gif Kai suvešėjo man tie egzotiniai medžiai - visa laimė, kad bendradarbės tėvukas šia liga serga ir turi sodą su spec.šiltnamiu - tai visi iškeliavo ten. Dabar ruošiuos dar bugenvilija atiduot - nebetelpa pas mane doh.gif
Dabar pareina orchių manija rolleyes.gif Bet aš su jomis nelabai moku, perlaistau doh.gif Bet jos būtų geriausias variantas - neauga didelės, nes dabar balkone nebėra vietos, o kažkada buvo tik flenciukai thumbup.gif
Tikiuosi priimsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 04 29, 18:04)
Ateinu į jūsų ratelį. Šiandien ieškodama vienos temelės suradau, kad tokių "ligonių" kaip aš yra daugiau lotuliukas.gif  Kiek save pamenu, tiek sergu. Liga eina tam tikrais etapais,

Priimsiam ir sirgt padėsim,ir panervuosma biški visokius grožius berodydamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 04 29, 18:04)

Tai jau ne tik, kad priimsim, bet ir foto turimu ir nauju geliu reikalausim. Jeigu sumanysi geliu dietos laikytis, kaip cia kai kas laikosi (nu cia as) tai pradesim girtis naujais pirkiniais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Zodziu cia pas mus rojus thumbup.gif
Atsakyti
aš nesenai įsigijau skindapą, labai įdomi lapų spalva, tokia šviesiai žalia, lyg salotinė
user posted image

Dar mama atidavė ktenantę, mat jos butelis mažas, o gėlė jau didoka, tai atidavė man, pažadėjau rūpintis ir mylėti
user posted image

Ir padovanotas ale papartėlis, net nežinau kaip jį prižiūrėti, g.gif jis leidžia tokias pūkuotas kaip šaknis, o iš tų šaknų auga nauji lapai unsure.gif dar ir nepersodinau.
user posted image

ir dar nusipirkau chlorofitą, bet nenufotkinau, nes jis dar toks mažiukas, bet prisiskaičiau apie šios gėlės gerąsias savybes thumbup.gif ir nusprendžiau įsigyt.
Atsakyti
Tikrai, tikrai lotuliukas.gif Tikram ligoniui pas jus rojus lotuliukas.gif Su dieta nemoku draugauti, buvau sau davus pažadą: viskas - užtenka daugiau jokių gėlių schmoll.gif Ir ką manot: sugebėjau užsisakyti dvejas sėklas, ir nusispirkti 2 orches. Bet... susilaikiau nenusipirkus pachiros, kurios labai noriu, bet mano puodynė nesugeba surasti jai vietos doh.gif Įkelčiau savo "sodą" pasirodyti (žinoma ir pasigirti blush-anim-cl.gif, bet nemoku įkelti nuorodos, tai įmesiu kelias nuotraukytes
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2009 04 29, 18:43)
aš nesenai įsigijau skindapą, labai įdomi lapų spalva, tokia šviesiai žalia, lyg salotinė
user posted image

Dar mama atidavė ktenantę, mat jos butelis mažas, o gėlė jau didoka, tai atidavė man, pažadėjau rūpintis ir mylėti
user posted image

Ir padovanotas ale papartėlis, net nežinau kaip jį prižiūrėti, g.gif  jis leidžia tokias pūkuotas kaip šaknis, o iš tų šaknų auga nauji lapai  unsure.gif dar ir nepersodinau.
user posted image

ir dar nusipirkau chlorofitą, bet nenufotkinau, nes jis dar toks mažiukas, bet prisiskaičiau apie šios gėlės gerąsias savybes  thumbup.gif  ir nusprendžiau įsigyt.

Grazumynu wub.gif Tik va to paparcio tai nesupratau, nelabai jis man 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(varna575 @ 2009 04 29, 18:45)
Tikrai, tikrai  lotuliukas.gif Tikram ligoniui pas jus rojus lotuliukas.gif  Su dieta nemoku draugauti, buvau sau davus pažadą: viskas - užtenka daugiau jokių gėlių schmoll.gif  Ir ką manot: sugebėjau užsisakyti dvejas sėklas, ir nusispirkti 2 orches. Bet... susilaikiau nenusipirkus pachiros, kurios labai noriu, bet mano puodynė nesugeba surasti jai vietos doh.gif  Įkelčiau savo "sodą" pasirodyti (žinoma ir pasigirti blush-anim-cl.gif, bet nemoku įkelti nuorodos, tai įmesiu kelias nuotraukytes

Nu jo priklausai musu palatai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varna575 @ 2009 04 29, 18:45)
Tikrai, tikrai  lotuliukas.gif Tikram ligoniui pas jus rojus lotuliukas.gif  Su dieta nemoku draugauti,

Ligonė-simptomai aiškūs, jamam tave į savo tarpą,diagnozė -chroniška gėliomanija
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 04 29, 17:25)
taigi cia raudminas mirksiukas.gif  kaip galima noreti takia gelyte atsipurtyt mirksiukas.gif

Zinau, kad raudminas, na bet man turbut ziauriai ilgai laukti reiketu, kad jis normaliai atrodytu, o jau kad suzydetu tai turbut iki senatves nesulauksiu... Jau tokie man tie liezuviukai vargani. Ne vieno naujo lapo neisleido per sitiek laiko, o juk ir prigijo, nenuvyte atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 04 29, 14:20)
Nu ką daryt jei amarilkos kokios 7 ir visos vienodos,o apie sanpaulytes iš vis tyliu,tų vaikiukų gal 30,palangės ne guminės biggrin.gif ,nors ir 6.

O je.., jei visi sanpaulijų vaikiukai prigis blink.gif Ot amarilių, tai nemoku auginti, niekad pas mane jos nežydi, nors ir migdau blush2.gif
O jau aš kokia gailikė, lb savo gėlių gailinu doh.gif Jau tokios namie kai kurios baisios, bet vistiek laikau. Šiaip man šią savaitę gedulas, nugalabinau parodoje pirktą sanpauliją ir dar dvi tilandsijas verysad.gif Tai visa laimė, kad dėl viso ko, t.y. iš vrednumo, į kiminus įkišau keletą lapų, tai gal išliks mano gražuolė sanpaulija tongue.gif Dabar drebinu kinkas, kad tik glioksinijų nenumarinčiau unsure.gif
Panos, gal kuri ne ant dietos, kas prekybos centruose su orchėm darosi, kokia padėtis? Sakau, gal prieš šventes paduos ką įdomesnio g.gif Jaučiu, kad neiškentėsiu tiek ilgai doh.gif
Atsakyti
[quote=Aderaa,2009 04 29, 18:43]
Ir padovanotas ale papartėlis, net nežinau kaip jį prižiūrėti, g.gif jis leidžia tokias pūkuotas kaip šaknis, o iš tų šaknų auga nauji lapai unsure.gif dar ir nepersodinau.
user posted image

Jau kaip man tas papartėlis wub.gif wub.gif wub.gif

[quote=rosee,2009 04 29, 20:12]
O
Panos, gal kuri ne ant dietos, kas prekybos centruose su orchėm darosi, kokia padėtis? Sakau, gal prieš šventes paduos ką įdomesnio g.gif Jaučiu, kad neiškentėsiu tiek ilgai doh.gif
[/quote]
Orchių fanačių forume skaičiau, kad nuo rytojaus maksimkose orchėm nuolaida lyg ir 30 proc. (dėl skaičiaus nesu tikra g.gif), o paduoti tai tikrai turi, juk nepraleis progos pasipinigiauti prieš motinos dieną biggrin.gif Aš rytoj tai planuoju varyt apsižvalgyti blink.gif
O dėl amarilių iš mamos patirties žinau: kuo mažiau priežiūros - tuo labiau jos bujoja biggrin.gif Mama šokinėdavo aplink - lapai auga, žiedas - ne verysad.gif , o pas tetą stovėjo laiptinėj - žiedai iš proto eidavo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varna575: 29 balandžio 2009 - 19:29
Man vyras siandien partempe po 19.90 is maximos, tik, kad tokia jau turiu, mano vardadienis tai nieko naujo sake nera doh.gif
O del amarikiu uzsuk i amariliuku tema ismokinsim auginti, gal kokiu idomu turi? Prazydinsim mes staigiai tavuosius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 29 balandžio 2009 - 19:34
Pasitaisau: Maksimose nuo rytojaus nuolaida 30 proc. visoms gyvoms gėlėms. Tikiuosi pradžiuginau visas ligones mirksiukas.gif
Atsakyti