Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

QUOTE(Zivivi @ 2009 04 02, 09:12)
Merginos, aš sergu "gėliomanija" . Kaip save suvaldyti nuo besaikio gėlių pirkimo, flensų tysimo namo? Užėjus i parduotuvę net nepastebiu, kaip atsiduriu gėlių skyriuje. Pas mane gėlių jau pilni namai, bet noriu dar dar ir dar.  doh.gif  Va ir dabar, pamaciau, kad Vilniuje forumiete kaktusus "stumdo", net rankos niežti jai parašyti i AŽ, kad "JAMU VISUS"  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Ar čia yra likimo draugių? unsure.gif

Tu tikrai ne viena. bigsmile.gif Pas mane pilnos palanges, bendras koridorius, issiplete iki laiptines, po truputi pradejo "uzsikresti" kaimynai (ne tik mano, bet ir kitu namu). lotuliukas.gif
Anskciau irgi kiek pirkau, bet dabar nieko neperku. Gaunu is kur nors augliuka ir auginu iki didelio. Arba gaunu dovanu gimtadieniui arba siaip dovanu. tongue.gif Kazkaip nelabai jau man ir reikia tu geliu. O jei kada ir reiktu, tai galima pas kaimynus ir draugus pasilabinti uzsukti ir tuo paciu gelynus apziureti. Arba i SM uzsukti. biggrin.gif
Dabar tik retkarciais mainais uzsiimu. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.jelena: 10 balandžio 2009 - 19:26
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 10, 19:24)
Nenoriu tada... nes neturiu kur migdyt ziemai tu vazoneliu... Po stalu nenumesi, nes kate iskapstys, o ir siaip terlione didele smile.gif as ir tu amariliu kazkaip nelabai  rolleyes.gif

Pas mane trys vazonėliai žiemoja bele kur:zefirantukai,geltona kalija atrodo elijoto vadinasi ir dar viena šiek tiek panaši į amarilį,pamiršau pavadinimą doh.gif ne visi amariliai žiemoja,kiti lieka su lapais per žiemą.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 04 10, 20:26)
Pas mane trys vazonėliai žiemoja bele kur:zefirantukai,geltona kalija atrodo elijoto vadinasi ir dar viena šiek tiek panaši į amarilį,pamiršau pavadinimą doh.gif ne visi amariliai žiemoja,kiti lieka su lapais per žiemą.

Rimtai? tai gal čia kliviją turi omeny?
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 04 10, 20:33)
Rimtai? tai gal čia kliviją turi omeny?

Turiu ir tą,bet amariliai kartais elgiasi pagal nuotaiką biggrin.gif Vienas dabar žydi,o lapo nė vieno tik stiebas su žiedais.
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 04 10, 17:47)
Na, aš ir čia labai tinku su savo liga  biggrin.gif
Man patinka pats procesas auginimo, naujas lapas, naujas žiedas, kai nupiepusi atsigauna. Na, aš tai su savo "liga" kažkaip savaime susitvarkau - nusiperku sau patinkančią gėlę ir arba ji man arba ne, pvz.pas mane auga orchidėjos, piniguotis, klivija, anturis, keletas kelėdinių kaktusų, kalankė, difenbachija,o vat sanpaulijos, palergonijos ir dar keletas gėlių iš vis pas mane neauga, sunyksta nors tu ką  doh.gif nors ir priežiūra tinkama būna..  doh.gif

Sveikos, ligonės biggrin.gif tongue.gif
Ir aš su jumis į tą pačią ligoninę cool.gif thumbup.gif lotuliukas.gif blush2.gif

Tikrai nebežinau, kaip suvaldyti tą ligą, jau nemažai gėlių auginu, o noriu dar , ir dar...
Esu nusižiūrėjusi labai gražų skindapą,
štai tokį
user posted image
tai žadu nusipirkt, nors vyras jau pyksta, neleidžia net artintis prie gėlių parduotuvių.
Turėjau tris orchidėjas, bet maximoj buvo išpardavimas, tai 4 nugrobiau rolleyes.gif wub.gif
O dar lauke, tai yra gėlynuose nesuskaičiuojamos rūšys augalų, gėlių, o aš noru dar, ir dar...
Atsakyti
O man su paprčiais neišeina susidraugaut,3 turėjau visi pamirojo,dar anturį dovanotą numarinau tundra, pastačiau vėsiam kambaryje ir pusė vakarinė unsure.gif doh.gif
Atsakyti
O as is tevu grizau, su pilna bagazine vazonu doh.gif Dar nezinau kur viska sukisiu bet parsitempiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 14, 14:20)
O as is tevu grizau, su pilna bagazine vazonu  doh.gif  Dar nezinau kur viska sukisiu bet parsitempiau  thumbup.gif

Tu visiskai tokia pati kaip as doh.gif Nuvariau i kaima, tai ir is babos vazonu dar nugvelbiau doh.gif doh.gif doh.gif Oj merginos, kosmaras kazkoks...

NORIU TUKVIO doh.gif Jau tokia man grazi ta gele, kad negaliu. Klausykit, o ji girdejau nuodinga yra? Kazi gal nereikia tada, bijau katyte savo nunuodyt g.gif
Atsakyti
Ir aš sergu tokia liga. Bet jau ne sunkiausia forma.
Prieš porą menėsių buvo užvaldęs noras pirkti, pirkti, pirkti...
Ten akcija... bigsmile.gif Ten nuolaidos... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Pirkau. cool.gif
Gerai, kad man nepatinka dracenos, jukos, orchidejos, tai bent kiek pinigu sutaupiau...
Bet paskutiniu metu pradedu gydytis... doctor.gif
Miršta mano tai vienas tai kitas augaliukas, tai kažkaip ir pristabdo pirkimą...
Jau numirė porą rožyčių, bonsiukas. Atrodo ir mirta anapilin keliaus.
Kiauliauogė jau ne kaip atrodo, zamiokulką vos nenugirdžiau doh.gif, araucaria nuleido visas šakas. verysad.gif
Dabar nueinu į gėlių skyrių, nusižiūriu kokią gelė, bet kai pagalvoju kokia iš manęs gėlininkė, tai ir rankos nekyla pirkti...
Nors dar noriu vieno fikuso, noriu paprikos, noriu kaktuso mammi... (kažkaip ten įdomiai vadinasi), noriu lauramedžio, ciko... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'automne: 14 balandžio 2009 - 21:12
QUOTE(L'automne @ 2009 04 14, 22:11)
Bet paskutiniu metu pradedu gydytis... doctor.gif
Miršta mano tai vienas tai kitas augaliukas, tai kažkaip ir pristabdo pirkimą...

Kaktusus augink,juos reikia sugebėti numarinti biggrin.gif
Bet man kaip" patyrusiai" gėlininkei buvo ir tai pavykę biggrin.gif biggrin.gif perlaisčiau biggrin.gif
Atsakyti
Man tai vienintelio dalyko ranka nekyla tai kaktuso pirkti, kaip as ju nemegstu, tik kaledinius pripazystu, man kaip geles normalios jie blush2.gif Tai net prasiau, kad man sakyte priaugintu uosviene, pazadejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 04 14, 22:25)
Kaktusus augink,juos reikia sugebėti numarinti biggrin.gif
Bet man kaip" patyrusiai" gėlininkei buvo ir tai pavykę biggrin.gif  biggrin.gif perlaisčiau biggrin.gif

Turiu visą krūvą. irnesakyk.gif Bet nei vienas nežydi.
Tiesa žydintį pirkau kalėdinį, bet dabar jau nebežydi.
Vieną kaktusą persodinėjau ir sugebėjau vienoje pusėje spyglius aplaužyti... verysad.gif
Nu kokia iš manęs gėlininkė... g.gif
Atsakyti