Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

O as va kaledinio labai noreciau, tik pirkti ranka nekyla blush2.gif Turiu vilties, kad prisiplencuosiu is kai kur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 15, 09:46)
O as va kaledinio labai noreciau, tik pirkti ranka nekyla  blush2.gif  Turiu vilties, kad prisiplencuosiu is kai kur  4u.gif

Galiu is kaimo tau diiiiiideli vazona parvezti, bet ten toks kaimietiskas, nu ne veislinis kaip buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 15, 09:46)
O as va kaledinio labai noreciau, tik pirkti ranka nekyla  blush2.gif  Turiu vilties, kad prisiplencuosiu is kai kur  4u.gif

Oi kiek tų yra,žiedai visokių spalvų,man jie taip sau ,gražūs tik kai žydi,o šiaip vieni nariukai
Dar ir dabar gailiuosi kad nenusipirkau karpžolytės vyšninės spalvos,nes žalios sutinkamos daug dažniau.
Atsakyti
Sveikos merginos,
visai atsitiktinai radau jūsų tėmelę ir lb apsidžiaugiau, nes esu ligonė, diagnozė "gėliomanija" hihihi.gif
Gelbėkit, noriu išsigydyti nuo sanpaulijų, tų vadinamų Afrikos žibučių doh.gif Rudenį mane ištiko bėda, beveik visos pamiriojo, tai iš to, kas liko lapelių vėl prisidauginau doh.gif ir vistiek man reikia ir reikia gėlių verysad.gif , o palangės ne guminės ir tiktai trys.. Tai dabar savo kabinetą paverčiau botanikos sodu, nes namie netelpa, tai čia tempiu lotuliukas.gif
Tiesa, visoms po baliončiką 4u.gif susipažinimo proga biggrin.gif
Atsakyti
Sirgau ir as sanpauliju liga doh.gif wub.gif
Bet kazkaip darant remonta jos pas mane pamirojo ir sprendimas buvo atsisakyti ax.gif
O dabar esu nusipirkus labai jau prie sirdies esamas tris veislines ir uztenka wub.gif
Atsakyti
Nu ka merginos, vargas man doh.gif Vakar darbe persodinejau geles, tai dar ir namo parsitysiau doh.gif doh.gif doh.gif Didziausia sensaverija (ta kur tokia diiiiiiiidele labai), piniguoti nemaza ir dar keturias nzn pavadinimo, lyg ir karpazoles ar kazkokios kitokios ten sukulentines. Kai MB pamate, tai net zagtelejo blink.gif O esme ta, kad geles tai as normaliai susodinau visas, bet kur tuos vazonus statysiu ir nepagalvojau. Puse vakaro kilnojau is vienos vietos i kita, taip ir liko pastatytos "niftemu". Jauciu reikes kazka daryti su tom gelem, nu garbes zodis, man jau kantrybe tuoj truks doh.gif
Atsakyti
Sveika Rosyte 4u.gif
Man atrodo nuo gėliomanijos išsigydyti neįmanoma schmoll.gif Mano virusas buvo pasiekęs tokią stadiją,kad patikusios gėlės flenciuką galėjau nukniaukt iš bet kur,be jokio sąžinės griaužimo,kad vogti negražu blush-anim-cl.gif doh.gif doh.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
rosee 4u.gif sveika prisijungus
Mergaites, kad jus zinotumet kokios man lomkes prasidejo, jau nuo antradienio jokios geles neparsitempiau, vakar vyro ciut ne su asarom zyziau, kad nupirktu kai kokia verysad.gif Tai nepasidave mano zyzimams. O pati is namu negaliu iseit, sunus uzslogavo, kosa, nera kaip tampyt po pardes doh.gif Vyras zvengia, kad dar keleta dienu ir praeis manija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man kazkaip pavasari suaktyveja liga, rudeni ir ziema ramesne bunu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nors pas kaimynę nulėk kokią kvietką parsinešk ar flenciuką sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 16, 09:38)
Mergaites, kad jus zinotumet kokios man lomkes prasidejo

Nu bla, man savaitgalį buvo irgi užėję lomkės, blogiausia, kad nepraėjo doh.gif , buvau nulėkus iki maksimkos, senių, bet a.d. neprisipirkau nieko, nes su pinigais sunku, bet vistiek ten pratupčiojau ir mąsčiau, ko nepirkt iš maisto, kad kokį vazoną nugriebus blush2.gif
Vakar 5 sanpaulijas padauginau, jau greit 50 pasieks doh.gif , sakau, ligonė aš..
Svarbiausia, kad baisios tos mano sanpaulijos, neauga, ale vistiek man reikia ir vsio lotuliukas.gif
Tiesa, vogti flensų dar nedrįstu, paprašau, bet jau nedaug trūksta iki to doh.gif
Faina, kad jus atradau ax.gif
Atsakyti
Prieš velykas nuo savo sanpaulyčių vaikiukus nulaupiau... ir visus sukišau šaknų augint...įdomu kur tiek jų dėsiu,nesimato kad koks numirotų doh.gif
Atsakyti
O as sanpauliju nei vienos neturiu blush2.gif Kazkaip niekas nepadovanoja, o pati nepirkau, perku tik orches ir amarilius, nu dar pelergonijas, o kitas pirkti ranka nekyla
Sesuo su gimtadieniu miltonia gavo, tai visa vakara apie ja svajojau, kaip cia pavogus, nepastebetai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Apziurejau jokio vaiko prie jos doh.gif Teko vaziuot namo tik su pomidoru daigais doh.gif
Atsakyti