Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip suvaldyti "gėliomaniją"?

QUOTE(jolla42 @ 2009 06 02, 01:14)
doh.gif aga prie kavos.... blink.gif įdomu kaip ją gert kai lūpa stalą siekia?????sakyčiau raminančiai tai jau nė raminantys po tokių vaizdų neveiks  g.gif gitarų muzika  wub.gif gėlytės  wub.gif
O mane MB į pajūrį išsiviliojo... blush2.gif oras liuksusinis,o ir į parduotuves žinoma užsukom  mirksiukas.gif iškart nuteikiau,kad teks... rezultatai albumo gale.... dar keletą gražių mačiau,ale brangokos.....
teska-paguodai parašau,kad amariliai tik raudoni ir baltas,bet irgi tas tradicinis....
pasirodau...http://public.fotki.com/jolla42/orchidlge

o cimbo grozis, tai negaliu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 02, 00:14)
doh.gif aga prie kavos.... blink.gif įdomu kaip ją gert kai lūpa stalą siekia?????sakyčiau raminančiai tai jau nė raminantys po tokių vaizdų neveiks  g.gif gitarų muzika  wub.gif gėlytės  wub.gif

o man, pavaikščiojus po tavo O albumėlį, lūpa atvipo iki klavos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 06 02, 12:30)
o man, pavaikščiojus po tavo O albumėlį, lūpa atvipo iki klavos  lotuliukas.gif

blush2.gif na jau blush2.gif
Atsakyti
Oi prirasau dar kelias dienas bado i savo anonimines geliomanes dienorasti. Rytoj gausiu kvietku tik jie ne man bus, tai kaip ir nesiskaitys i naujokias doh.gif
Atsakyti
g.gif nesuprantu kur gėliomanės dingo????? blink.gif visos pasveiko??? g.gif aš tai irgi sveikstu,bet iš lėto.... blush2.gif pati neinu,neperku-tai vaikai tempia doh.gif išplatinau šitą nelemtą maniją blush2.gif
pasigirsiu-mano krosandra jau antrą kartą pas mane žydi wub.gif čia viena iš kelių ne orchių,bet labai graži,tai į išdalijamas nepateko.... ax.gif
pardavimų temoj šiandien užtikau kliviją parduodamą,bet atsispyriau pagundai...o va įkišau nosį (tikiuosi per ją negausiu) į Laivitės fotki blink.gif ach ir och wub.gif dirstelkit

http://public.fotki....ivite/dziungles

teska,o atžaliukių,auginukų neišeis nukrapštyt??? blush2.gif lotuliukas.gif
kažką toj nuorodoj sumutinau,bet įėjus į nuotraukų albumus viskas čiki blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolla42: 03 birželio 2009 - 20:41
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 03, 21:24)
g.gif nesuprantu kur gėliomanės dingo????? blink.gif visos pasveiko??? g.gif aš tai irgi sveikstu,bet iš lėto.... blush2.gif pati neinu,neperku-tai vaikai tempia  doh.gif  išplatinau šitą nelemtą maniją  blush2.gif
pasigirsiu-mano krosandra jau antrą kartą pas mane žydi  wub.gif čia viena iš kelių ne orchių,bet labai graži,tai į išdalijamas nepateko.... ax.gif
pardavimų temoj šiandien užtikau kliviją parduodamą,bet atsispyriau pagundai...o va įkišau nosį (tikiuosi per ją negausiu) į Laivitės fotki  blink.gif ach ir och  wub.gif dirstelkit

http://public.fotki....ivite/dziungles

teska,o atžaliukių,auginukų neišeis nukrapštyt??? blush2.gif  lotuliukas.gif
kažką toj nuorodoj sumutinau,bet įėjus į nuotraukų albumus viskas čiki  blush2.gif  doh.gif

Ten vilgdagiai ir jazminas tai ne man, as gi neturiu sodo, ar laisvo zemes lopiniuko. Man bankrotas, bet rytoj bent jau i pokalbi pakviete, tai viltis sviecias, bet... viltis ... pinigai... geles... gydymas suniui ant uodegos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 06 03, 22:48)
bet... viltis ... pinigai... geles... gydymas suniui ant uodegos doh.gif

g.gif bet doctor.gif galas depresijai-o tai jau gerai mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 06 03, 21:55)
g.gif bet doctor.gif galas depresijai-o tai jau gerai  mirksiukas.gif  thumbup.gif

oi kaip gerai butu. Visai patiktu gaut pinigu ir galet pirkt geliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dabar vyras kotai vis linksmesnis ir linksmesnis, nes sako, kad krize bet vienu aspektu i gera musu seimynai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 06 03, 22:58)
: Dabar vyras kotai vis linksmesnis ir linksmesnis, nes sako, kad krize bet vienu aspektu i gera musu seimynai  doh.gif

g.gif nugi gerai kai vyras linksmas,ale tokia kaina schmoll.gif žiauru doh.gif
ateis šventė ir į teskos kiemą 4u.gif 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nedingom niekur,priverstine abstinencija tesiasi,nors paganau akis i kitu geles,pati negaledama nieko pirkti
QUOTE(teska @ 2009 06 03, 21:58)
oi kaip gerai butu. Visai patiktu gaut pinigu ir galet pirkt geliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Dabar vyras kotai vis linksmesnis ir linksmesnis, nes sako, kad krize bet vienu aspektu i gera musu seimynai  doh.gif

Aga tavo brungiausias tipiskas lietuvis dziausgiasi kad zmonai jau lomkes prasides nenusipirkus naujo kvietko,o negi nezino kad gydymas brangiai kainuoja wink.gif
Atsakyti
LOmkem pastiprinti:
user posted image
Atsakyti
Crassula, tu čia kaktusų fanė, sakyk, jei kaktusas paraudo ir kažkaip keistai bliukšt pradėjo, tai jau viskas jam? Iš nežinojimo liejau kas savaitę blush2.gif
Atsakyti